Viikkotiedote 32/2016

Kaplaaki tiedottaa:

 

  • Divest Group: Myyntikoordinaattori
  • Polea Oy: Digiliiketoiminnan asiakkuuspäällikkö

 

————-

 

Divest Group: Myyntikoordinaattori

 

Divest Group hakee Lappeenrannan konttorilleen syksyksi osa-aikaisia myyntikoordinaattoreita.

 

Lisätietoa liitteenä.

———————

 

 Polea Oy: Digiliiketoiminnan asiakkuuspäällikkö 

 

Haluatko työskennellä monipuolisessa ja itsenäisessä roolissa asiakasrajapinnassa? Oletko kiinnostunut digitaalisista ratkaisuista ja oletko loistava kommunikoija? Polea etsii kasvavaan tiimiinsä digiliiketoiminnan asiakkuuspäällikköä keskeiseen ja täysin uuteen rooliin! (valmistunut)

 

Polea Oy: Digiliiketoiminnan asiakkuuspäällikkö

  

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Haettu tausta: valmistunut

  Työaika: 37,5 h/viikko

  Sijainti: Tapiola, Espoo

Aloitusajankohta: mahdollisimman pian, viimeistään syys-lokakuussa

Haun deadline: tiistai 16.8.2016/ ASAP

 

Polea Oy on yrityksen liiketoiminnan digitalisointikumppani. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia pilvipalveluja tukemaan digitaalisen liiketoiminnan käynnistystä sekä kasvattamista. Kehitämme tuotteitamme ja etsimme asiakkaalle soveltuvia ratkaisuja käyttämällä ketteriä toimintatapoja. Tarjoamme työntekijöillemme paljon liikkumavaraa työtehtävissä ja kehitämme yrityksen toimintaa yhdessä! 

 

Polea etsii nyt motivoitunutta ja omatoimista digiliiketoiminnan asiakkuuspäällikköä liittymään pieneen mutta kasvavaan tiimiinsä. Tehtävä on täysin uusi ja tulee muotoutumaan ajan kuluessa mutta pääpaino fokusoituu asiakasrajapintaan: tapaat asiakkaita ja osallistut heidän kanssaan digitaalisten ratkaisujen etsimiseen, määrittelyyn ja käyttöönottoon. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan sekä muun tiimin kanssa ja saat vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia heti alusta alkaen.

 

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen, positiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on innostustunut ja hyvä ote asiakkuuksien hallintaan ja kehittämiseen. Toivoisimme, että olet jo jonkin verran kartuttanut aikaisempaa kokemusta esimerkiksi projektimyynnin tai verkkokauppa-ja verkkoalustojen myynnin parista, mutta tärkeintä on kuitenkin oppimishaluinen ja aktiivinen asenne. Olet luova ja ratkaisukeskeinen tekijä, jolla on ymmärrystä siitä, mitä teknisen projektin määrittely ja myyminen sisältää. Liiketoiminnan ymmärryksesi mahdollistaa myös sujuvan kommunikoinnin asiakkaiden ja tuotekehityksen välillä.

 

 Hakijoilta odotamme: 

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. kaupallinen, tekninen, taideteollinen)
  • Yrittäjähenkisyyttä ja asiakasorientoituneisuutta
  • Aitoa halua kasvaa ja kehittyä ratkaisumyynnin parissa
  • Aikaisempaa työkokemusta asiakasrajapinnasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

 Polea tarjoaa: 

  • Pienen mutta motivoituneen tiimin tuen
  • Loistavat kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
  • Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää liiketoimintaa

 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 16.8.2016 mennessä täällä: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×44384. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi yhtenä PDF-tiedostona. Huom! Hae tehtävään heti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

 

Poleaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.haulbag.com. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Noora Markoff (+35840 5928993, noora.markoff[ät]atalent.fi). Lisätietoja tehtävästä ja Poleasta voit myös kysyä Polean toimitusjohtaja Miika Laaksoselta (+358 50 4869 875) perjantaina 5.8. klo 13-14, tiistaina 9.8. klo 10-11 tai maanantaina 15.5. klo 13-14.

—————

 

Tiedotti,

Susanna Lappi

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry

 

Divest Group_myyntikoordinaattori 4.8.2016

Search