Kaplaakin Alumni Ry on yhdistys valmistuneille kaplaakilaisille. Alumnitoiminnassa Kaplaakin Alumin Ry:n jäsenenä pääset mukaan entisten kaplaakilaisten ja nykyisten työelämän tuotantotalouden taitajien verkostoon. Tämä luo mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumiseen sekä ammatillisen osaamisten kehittämiseen. Yhdistys ylläpiätä jäsenistönsä verkostoa ja järjestää jäsenistölleen erilaisia verkostoitumis-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Tapahtumista suurin ja tärkein on joka syksy pidettävä Täyskymppi -vuosikurssitapaaminen, joka kokoaa X*10-vuotta sitten LUT TuTa opintonsa aloittaneet tapamaan vanhoja opiskelutovereitaan, verkostoitumaan muihin alan taitajiin sekä tutustumaan yliopiston ja teekkarikulttuurin nykytilanteeseen. Kaplaakin Alumni pitää yllä myös ammatillista LinkedIn ryhmää, sekä välittää mahdollisia työharjoittelu- ja diplomityöpaikkoja nykyisille opiskelijoille Kaplaaki ry:n kautta.

Jäseneksi pääsevät Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistonsa Tuotantotalouden opinintonsa suorittaneet tekniikan kandidaatit, diplomi-insinöörit ja tohtorit. Jäsenmaksuna viimeisin vuosikokous on päättänyt pitää kertaluontoisen 50 € liittymismaksun. Kriteerit täyttävät, hakemuksen lähettäneet ja sitä seuranneen liittymismaksun maksaneet henkilöt hyväksytään jäseniksi 1-2 kuukauden välein pidettävässä hallituksen kokouksessa.

(Hae jäseneksi)

Rekryä jäsen kampania: Jos tunnet LUT Tuta Alumnin, joka ei ole vielä yhdistyksemme jäsen rekryä hänet mukaan! Onnistuneesta rekrystä palkinnoksi olut tai siideri Alumnimikseri afterworkissä!

Kaplaakin Alumnien toimintaan voit seurata Facebookissa. Lisäksi meillä on LinkedIn ryhmä.

Vuuoden 2020 tapahtumat:

31.1. Alumnimikseri, Teerenpeli Lappeenranta. klo 19

1.2. PoWiCup, Lappeenranta

20.3. Blini-ilta, Lasipalatsin ravintola, Helsinki. klo 19 (ilmoittautuminen)  Peruttu

23.4. EtäAfterit, linkki tapahtumaan julkaistaan FB-sivuilla ja nettisivuilla 30 minuuttia ennen aftereiden alkua.

1.5. WappuPiknik, Kaivopuisto/Ullis, Helsinki – Peruttu

3.10. Täyskymppi X0, Lappeenranta

Kaplaakin Alumni ry:n hallitus 2020:
Henri Syyslahti (pj), Iida Hölsä (vpj), Roosa Huotari (jäsen- ja raha-asiast), Nino Silvennoinen, Oona Takala, Lassi Uusitalo ja Ella Toimela (Kaplaaki ry) + Juha Lähteinen (toimihenkilö)

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: kaplaakinalumni(at)gmail.com