Kaplaakin Alumni Ry on yhdistys valmistuneille kaplaakilaisille. Alumnitoiminnassa Kaplaakin Alumin Ry:n jäsenenä pääset mukaan entisten kaplaakilaisten ja nykyisten työelämän tuotantotalouden taitajien verkostoon. Tämä luo mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumiseen sekä ammatillisen osaamisten kehittämiseen. Yhdistys ylläpiätä jäsenistönsä verkostoa ja järjestää jäsenistölleen erilaisia verkostoitumis-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Tapahtumista suurin ja tärkein on joka syksy pidettävä Täyskymppi -vuosikurssitapaaminen, joka kokoaa X*10-vuotta sitten LUT TuTa opintonsa aloittaneet tapamaan vanhoja opiskelutovereitaan, verkostoitumaan muihin alan taitajiin sekä tutustumaan yliopiston ja teekkarikulttuurin nykytilanteeseen. Kaplaakin Alumni pitää yllä myös ammatillista LinkedIn ryhmää, sekä välittää mahdollisia työharjoittelu- ja diplomityöpaikkoja nykyisille opiskelijoille Kaplaaki ry:n kautta.

Jäseneksi pääsevät Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistonsa Tuotantotalouden opinintonsa suorittaneet tekniikan kandidaatit, diplomi-insinöörit ja tohtorit. Jäsenmaksuna viimeisin vuosikokous on päättänyt pitää kertaluontoisen 50 € liittymismaksun. Kriteerit täyttävät, hakemuksen lähettäneet ja sitä seuranneen liittymismaksun maksaneet henkilöt hyväksytään jäseniksi 1-2 kuukauden välein pidettävässä hallituksen kokouksessa.

(Hae jäseneksi)

Rekryä jäsen kampania: Jos tunnet LUT Tuta Alumnin, joka ei ole vielä yhdistyksemme jäsen rekryä hänet mukaan! Onnistuneesta rekrystä palkinnoksi olut tai siideri Alumnimikseri afterworkissä!

Kaplaakin Alumnien toimintaan voit seurata Facebookissa. Lisäksi meillä on LinkedIn ryhmä.

Kaplaakin Alumnin hallitukseen 2020 on paikkoja auki! Siispä jos toiminta Alumniverkostomme eteenpäin viemiseksi kiinostaa. Laita viestiä sähköpostiimme ja tule paikalle vuosikokoukseen! Etenkin vuosikurssien 2012-2014 kontakteja kaivataan!

 

 

Vuuoden 2019 tapahtumat:

17.1. Wine Tasting, Vin-Vin, Helsinki

2.2. PoWiCup, Lappeenranta

22-23.2. Kaplaakin 45. vuosijuhlat, Lappeenranta

6.3.Alumnimikseri After work, Ruusulan keilahalli, Helsinki

28.3.Alumnimikseri After work. Ravintola Virasto, Lahti

11.4. Alumnimikseri After work. Teerenpeli. Helsinki

1.5. WappuPiknik, klo 10, Kaivopuisto, Helsinki

7.5. Ilta sijoittamsesta. klo 17:30, Televisiokatu 1, Helsinki 

24.5. Kesänavajaissitsit, klo 18 Vaasankatu 10, Helsinki 

5.6. Kaplaakin After work, klo 17, Allas Sea Pool, Helsinki

4.7. Alumnimikseri After work, klo 17, Löyly, Helsinki

13.8. Minigolf After Work, klo 17:30, Merisatamanranta, Helsinki

24.8. Golfmestaruuskilpailut, klo 9:30, Porvoo Golf     (Ilmoittautuminen)

21.9. Täyskymppi, Lappeenranta    (ilmoittautuminen)

16.10. Alumni Karting, klo 17, Formula Center Helsinki

22.11. Vuosikokous ja pikkujoulut, klo 18, Vaasankadun kabinetti, Vaasankatu 10, Helsinki

Kaplaakin Alumni ry:n hallitus 2019:
Henri Syyslahti (pj), Iida Hölsä (vpj), Jonna Korhola (jäsen- ja raha-asiast), Nino Silvennoinen, Oona Takala ja Essi Lehikoinen (Kaplaaki ry) + Paula Takala (toimihenkilö)

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: kaplaakinalumni(at)gmail.com