Kaplaakin Alumni Ry on yhdistys valmistuneille Kaplaakin alumneille. Alumnitoiminnassa Kaplaakin Alumin Ry:n jäsenenä pääset mukaan entisten kaplaakilaisten ja nykyisten työelämän tuotantotalouden taitajien verkostoon. Tämä luo mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Yhdistys ylläpitää jäsenistönsä verkostoa ja järjestää jäsenistölleen erilaisia verkostoitumis-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Tapahtumista suurin ja tärkein on joka syksy pidettävä Täyskymppi -vuosikurssitapaaminen, joka kokoaa X*10-vuotta sitten LUT TuTa-opintonsa aloittaneet tapamaan vanhoja opiskelutovereitaan, verkostoitumaan muihin alan taitajiin sekä tutustumaan yliopiston ja teekkarikulttuurin nykytilanteeseen. Kaplaakin Alumni pitää yllä myös ammatillista LinkedIn-ryhmää, sekä välittää mahdollisia työharjoittelu- ja diplomityöpaikkoja nykyisille opiskelijoille Kaplaaki ry:n kautta.

Jäseneksi pääsevät Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistossa Tuotantotalouden opintonsa aloittaneet tekniikan ylioppilaat, tekniikan kandidaatit, diplomi-insinöörit ja tohtorit. Jäsenmaksu on 50€, joka maksetaan ainoastaan kerran jäseneksi liittyessä ja uusia maksuja ei tule sen jälkeen. Kriteerit täyttävät, hakemuksen lähettäneet ja sitä seuranneen liittymismaksun maksaneet henkilöt hyväksytään jäseniksi 1-2 kuukauden välein pidettävässä Kaplaakin Alumni Ry:n hallituksen kokouksessa.

>> HAE JÄSENEKSI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ <<

 

Kaplaakin Alumnit ry: hallitus 2022

Puheenjohta:

Lassi Uusitalo (puheenjohtaja@kaplaakinalumni.fi)

Hallitus:

Santeri Kiljunen (hallitus@kaplaakinalumni.fi)

Kimi Översti (tayskymppi@kaplaakinalumni.fi)

Harri Koponen (hallitus@kaplaakinalumni.fi)

Veli-Matti Syrjänen (hallitus@kaplaakinalumni.fi)

Simo Suurkuukka (hallitus@kaplaakinalumni.fi)

Anni Kesäniemi (Kaplaakin edustaja)

Hallituksen toimihenkilöt:

Pauli Karjalainen (tek@kaplaaki.fi)

 

Kaplaakin Alumnin vuosikurssien yhteyshenkilöt

Tarvitsemme eri vuosikursseille yhteyshenkilöitä, joiden avulla voimme tavoittaa mahdollisimman monen LUTin tutalta valmistuneen. Taulukossa vihreällä näkyy vuosikurssit joilla on jo yhteyshenkilö, se ei kuitenkaan haittaa sillä voimme ottaa useammankin yhteyshenkilön vuosikurssia kohden! Jos sinua kiinnostaa lähteä yhteyshenkilöksi omalle vuosikurssillesi tai tiedät jonkun, joka voisi sellaiseksi ryhtyä, niin ole yhteydessä sähköpostiimme: alumni@kaplaakinalumni.fi

 

Rekryä jäsen -kampanja: Jos tunnet LUT Tuta -Alumnin, joka ei ole vielä yhdistyksemme jäsen rekryä hänet mukaan! Onnistuneesta rekrystä palkinnoksi olut tai siideri Alumnimikseri-afterworkissä!

100 Tuta-haastattelua: Teemme yhteistyössä Kaplaakin kanssa projektia, jonka tavoitteena on kerätä 100 alumnien uratarinaa, ja laajentaa niitä myöhemmin mahdollisilla henkilöhaastatteluilla Kaplaakin jäsenten toimesta. Vastaamiseen kuluu noin 10-30 minuuttia. Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoBNTyxlRm4Sq3vy1VCTPKq7oQa6D6-AFPQMZK1GZK07PDOw/viewform?usp=sf_link

Kaplaakin Alumnien toimintaan voit seurata Facebookissa ja LinkedIn-sivulla. Lisäksi kaikki LUT Tutalta valmistuneet ovat tervetulleita verkostoitumaan alati kasvavassa Kaplaakin Alumni LinkedIn-ryhmässä jäsenstatuksesta riippumatta.

 

Vuoden 2022 tulevat tapahtumat:


12.5.2022 After work, Helsinki

30.9 – 1.10.2022 Täyskymppi X1 ja X2 – 2022, Lappeenranta.
Vuosikurssijuhla 1971, 1981, 1991, 2001 ja 2011, sekä 1972, 1982, 1992, 2002 ja 2012 Lappeenrannassa tuotantotalouden opintonsa aloittaneille. Ohjelmassa yliopistoon ja opiskelijaelämään tutustumista, akateemiset pöytäjuhlat eli sitsit ja tietysti jatkot. Tärkeimpänä tietysti tavata vanhoja opiskelukavereita ja verkostoitua muiten tuotantotalouden ammattilaisten kanssa. Lisäksi optiona perjantain afterwork Teerenpelissä ja sunnuntain Kaplaakin saunabrunssi.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdepybtqWckJvR8BNX0ZazE-4WpbrGQhRZ2G9j8Oj-BwWpK0A/viewform?usp=sf_link

 
Kaplaakin Alumnin menneet tapahtumat 2022

14.2.2022 Kaplaakin Alumni ry, Hallituspartnerit ja Kauppakamari: hallituskoulutus

19.3.2022 Urailta Kaplaaki ry:n kanssa

 

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: alumni(at)kaplaakinalumni.fi