Kaplaakin Alumni Ry on yhdistys valmistuneille kaplaakilaisille. Alumnitoiminnassa Kaplaakin Alumin Ry:n jäsenenä pääset mukaan entisten kaplaakilaisten ja nykyisten työelämän tuotantotalouden taitajien verkostoon. Tämä luo mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Yhdistys ylläpitää jäsenistönsä verkostoa ja järjestää jäsenistölleen erilaisia verkostoitumis-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Tapahtumista suurin ja tärkein on joka syksy pidettävä Täyskymppi -vuosikurssitapaaminen, joka kokoaa X*10-vuotta sitten LUT TuTa-opintonsa aloittaneet tapamaan vanhoja opiskelutovereitaan, verkostoitumaan muihin alan taitajiin sekä tutustumaan yliopiston ja teekkarikulttuurin nykytilanteeseen. Kaplaakin Alumni pitää yllä myös ammatillista LinkedIn-ryhmää, sekä välittää mahdollisia työharjoittelu- ja diplomityöpaikkoja nykyisille opiskelijoille Kaplaaki ry:n kautta.

Jäseneksi pääsevät Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistossa Tuotantotalouden opintonsa suorittaneet tekniikan kandidaatit, diplomi-insinöörit ja tohtorit. Jäsenmaksu on 50€, joka maksetaan ainoastaan kerran jäseneksi liittyessä ja uusia maksuja ei tule sen jälkeen. Kriteerit täyttävät, hakemuksen lähettäneet ja sitä seuranneen liittymismaksun maksaneet henkilöt hyväksytään jäseniksi 1-2 kuukauden välein pidettävässä Kaplaakin Alumni Ry:n hallituksen kokouksessa.

>> HAE JÄSENEKSI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ <<

 

Kaplaakin Alumni ry:n hallitus- & toimarihaku kaudelle 2022 on auki!

Vuosi 2021 ollaan saamassa pakettiin alumnitoiminnan parissa ja nyt haemme uusia innokkaita tekijöitä viemään toimintaa eteenpäin tammikuusta eteenpäin! Tänä vuonna olemme keskittyneet sääntöihin liityviin peruskorjauksiin, jotka mahdollistavat Kaplaakin Alumnin toiminnan laajentamisen uusiin sfääreihin mm. jäsenrekrytoinneissa sekä siinä mitä Kaplaakin Alumnilla on organisaationa potentiaalia edustaa ja saada aikaan tulevaisuudessa.

Tulevalta vuodelta odotamme koronatilanteen helpottuessa toiminnan vilkastumista sekä uusia verkostoitumismahdollisuuksia. Oletko kiinnostunut antamaan oman panoksesi Alumni-toiminnan kehittämiseen ja uudelle tasolle viemiseen? Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen kaplaakinalumni@gmail.com ja kerromme mielellämme lisää. Aikaisempaa kokemusta Alumni-toiminnasta ei vaadita; uteliaisuus ja innostus uusien ideoiden eloon puhaltamiseen on kaikki mitä tarvitaan.

 

Kaplaakin Alumnin vuosikurssien yhteyshenkilöt

Tarvitsemme eri vuosikursseille yhteyshenkilöitä, joiden avulla voimme tavoittaa mahdollisimman monen LUTin tutalta valmistuneen. Taulukossa vihreällä näkyy vuosikurssit joilla on jo yhteyshenkilö, se ei kuitenkaan haittaa sillä voimme ottaa useammankin yhteyshenkilön vuosikurssia kohden! Jos sinua kiinnostaa lähteä yhteyshenkilöksi omalle vuosikurssillesi tai tiedät jonkun, joka voisi sellaiseksi ryhtyä, niin ole yhteydessä sähköpostiimme: kaplaakinalumni(at)gmail.com

 

Rekryä jäsen -kampanja: Jos tunnet LUT Tuta -Alumnin, joka ei ole vielä yhdistyksemme jäsen rekryä hänet mukaan! Onnistuneesta rekrystä palkinnoksi olut tai siideri Alumnimikseri-afterworkissä!

100 Tuta-haastattelua: Teemme yhteistyössä Kaplaakin kanssa projektia, jonka tavoitteena on kerätä 100 alumnien uratarinaa, ja laajentaa niitä myöhemmin mahdollisilla henkilöhaastatteluilla Kaplaakin jäsenten toimesta. Vastaamiseen kuluu noin 10-30 minuuttia. Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoBNTyxlRm4Sq3vy1VCTPKq7oQa6D6-AFPQMZK1GZK07PDOw/viewform?usp=sf_link

Kaplaakin Alumnien toimintaan voit seurata Facebookissa ja LinkedIn-sivulla. Lisäksi kaikki LUT Tutalta valmistuneet ovat tervetulleita verkostoitumaan alati kasvavassa Kaplaakin Alumni LinkedIn-ryhmässä jäsenstatuksesta riippumatta.

 

Vuoden 2021 tulevat tapahtumat:

 

Ti 16.11.2021 – Kaplaakin Urailta

Kaplaaki on suuren suosion siivittämänä jälleen järjestämässä uraillan opiskelijoille, jonne alumniedustajat tulevat kertomaan omista urapoluistaan, muistelevat vanhoja ja kertovat neuvoja vielä suuntaansa etsiville opiskelijoille. Lisätietoja annetaan kiinnostuneille lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

————

Pe 19.11.2021 – Kaplaakin Alumni ry vuosikokous + pikkujoulut 2021 (save the date!)

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ja pikkujoulut tullaan näillä näkymin pitämään perjantaina 19.11. Helsingin keskustassa – merkkaa päivä kalenteriisi jo valmiiksi! Virallinen kutsu esityslistoineen ja muine asiaankuuluviine liitteineen lähetetään erikseen kunhan yksityiskohdat on viilattu loppuun.

————

30.9 – 1.10.2022 Täyskymppi X1 ja X2 – 2022, Lappeenranta.
Vuosikurssijuhla 1971, 1981, 1991, 2001 ja 2011, sekä 1972, 1982, 1992, 2002 ja 2012 Lappeenrannassa tuotantotalouden opintonsa aloittaneille. Ohjelmassa yliopistoon ja opiskelijaelämään tutustumista, akateemiset pöytäjuhlat eli sitsit ja tietysti jatkot. Tärkeimpänä tietysti tavata vanhoja opiskelukavereita ja verkostoitua muiten tuotantotalouden ammattilaisten kanssa. Lisäksi optiona perjantain afterwork Teerenpelissä ja sunnuntain Kaplaakin saunabrunssi.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdepybtqWckJvR8BNX0ZazE-4WpbrGQhRZ2G9j8Oj-BwWpK0A/viewform?usp=sf_link

 
Kaplaakin Alumnin menneet tapahtumat 2021

25.2 klo 18 Teemaetäafterwork: Etätyöt

23.3. Urailta Kaplaaki ry:n kanssa

25.3. klo 18 Teemaetäafterwork: Etätyöt

3.8. klo 18 Ylimääräinen kokous

29.8 Alumni Golf III, 2021

27.10 Kaplaakin Alumnin Karting

Kaplaakin Alumni ry:n hallitus 2021:
Lassi Uusitalo (pj),
Santeri Kiljunen (vpj & jäsen- ja raha-asiat ), Kimi Översti (Täyskymppi), Harri Koponen ja Juuli Semi (Kaplaaki ry)
+ Jouko Ruosteenoja (Alumni-toimihenkilö)
+ Henri Syyslahti (golf-toimihenkilö)

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: kaplaakinalumni(at)gmail.com