Kaplaakin Alumni Ry on yhdistys valmistuneille kaplaakilaisille. Alumnitoiminnassa Kaplaakin Alumin Ry:n jäsenenä pääset mukaan entisten kaplaakilaisten ja nykyisten työelämän tuotantotalouden taitajien verkostoon. Tämä luo mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumiseen sekä ammatillisen osaamisten kehittämiseen. Yhdistys ylläpiätä jäsenistönsä verkostoa ja järjestää jäsenistölleen erilaisia verkostoitumis-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Tapahtumista suurin ja tärkein on joka syksy pidettävä Täyskymppi -vuosikurssitapaaminen, joka kokoaa X*10-vuotta sitten LUT TuTa opintonsa aloittaneet tapamaan vanhoja opiskelutovereitaan, verkostoitumaan muihin alan taitajiin sekä tutustumaan yliopiston ja teekkarikulttuurin nykytilanteeseen. Kaplaakin Alumni pitää yllä myös ammatillista LinkedIn ryhmää, sekä välittää mahdollisia työharjoittelu- ja diplomityöpaikkoja nykyisille opiskelijoille Kaplaaki ry:n kautta.

Jäseneksi pääsevät Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistonsa Tuotantotalouden opinintonsa suorittaneet tekniikan kandidaatit, diplomi-insinöörit ja tohtorit. Jäsenmaksuna viimeisin vuosikokous on päättänyt pitää kertaluontoisen 50 € liittymismaksun. Kriteerit täyttävät, hakemuksen lähettäneet ja sitä seuranneen liittymismaksun maksaneet henkilöt hyväksytään jäseniksi 1-2 kuukauden välein pidettävässä hallituksen kokouksessa.

(Hae jäseneksi)

Rekryä jäsen kampania: Jos tunnet LUT Tuta Alumnin, joka ei ole vielä yhdistyksemme jäsen rekryä hänet mukaan! Onnistuneesta rekrystä palkinnoksi olut tai siideri Alumnimikseri afterworkissä!

Kaplaakin Alumnien toimintaan voit seurata Facebookissa. Lisäksi meillä on LinkedIn ryhmä ja LinkedIn-sivu.

Vuuoden 2020 tapahtumat:

31.1. Alumnimikseri, Teerenpeli Lappeenranta. klo 19

1.2. PoWiCup, Lappeenranta

20.3. Blini-ilta, Lasipalatsin ravintola, Helsinki. klo 19  Peruttu

23.4. EtäAfterit, linkki tapahtumaan julkaistaan FB-sivuilla ja nettisivuilla 30 minuuttia ennen aftereiden alkua.

1.5. WappuPiknik, Kaivopuisto/Ullis, Helsinki – Peruttu
————-

30.8. Alumni Golf III, Messilä Golf, Lahti  

3.10. Täyskymppi X0 – 2020, Lappeenranta.    (Ilmoittautuminen) ke 23.9. mennessä
Vuosikurssijuhla 1970, -80, -90, 2000 ja 2010 Lappeenrannassa tuotantotalouden opintonsa aloittaneille. Ohjelmassa yliopistoon ja opiskelijaelämään tutustumista, akateemiset pöytäjuhlat eli sitsit ja tietsti jatkot. Tärkeimpänä tietysti tavata vanhoja opiskelukavereita ja verkostoitua muiten tuotantotalouden ammattilaisten kanssa. Lisäksi optioina perjantain afterwork Teerenpelissä ja sunnuntain Kaplaakin saunabrunssi.

Eli jos kuulut tähän ryhmään, niin laita piakisesti ilmoittautuminen sisään ja kutsuthan vanhat opiskelukaverisikin mukaan parhaimpaan vuosikurssitapaamiseen! 
(hinta 60/90€, sisältää päivän kaikki ruokailut, tilavuokrat ja kyyditykset keskusta-iltajuhla-keskusta)
Lisäksi olemme neuvotelleet Sokos Hotel Lappeen kanssa alennuskoodin 1 hlö  ja 2 hlö huoneisiin 109/129€/yö. (koodi lähetetään ilmoittautuneille ja voimassa 11.9. asti tai kunnes huone kiintiö on täynnä)

Otamme vallitsevan koronatilanteen huomioon ja seuraamme hallituksen suosituksia ja ohjeistuksia.
Laskut tapahtumaan osallistujille lähetetään vasta lähempänä tapahtumaa, kun saamme varmistettua koko toteutuksen.

21.10. Alumni Karting II, Helsinki Formula Center klo: 17:45   (Ilmoittautuminen dl 14.10.)

Marraskuu – vuosikokous ja pikkujoulut

Kaplaakin Alumni ry:n hallitus 2020:
Henri Syyslahti (pj),
Iida Hölsä (vpj), Roosa Huotari (jäsen- ja raha-asiast), Lassi Uusitalo,
Oona Takala, Nino Silvennoinen ja Ella Toimela (Kaplaaki ry)
+ Juha Lähteinen (toimihenkilö)

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: kaplaakinalumni(at)gmail.com