Artikkelikuva Fuksijaosto 1

Fuksijaosto 2018 ja Ala-asteen Disco

Fuksijaostoon ilmoittautuminen tuli meille kaikille täytenä yllätyksenä keskellä yötä, lieneekö ollut tarkoitus vai vain fuksivastaava Miron unohdus infota fukseja, on edelleen mysteeri. No, nopeimmat pääsivät järkkäämään taas vuoden mahtavimpia bileitä.

Homma alkoi ensimmäisessä kokouksessa teeman valinnalla. Monien melko tasaveroisten huippuideoiden joukosta teemaksi valikoitui ala-asteen disko. Jes! Eikun sukkapuntit ja tamagotchit esiin. Kokouksessa päätimme myös kaikkea muuta oleellista, kuten ruoka-, koristelu-, promo- ja ohjelmatiimin.

Valot_fuksijaosto

Bileiden lähestyessä tuli aiheelliseksi myös päättää, mitä jokaisen tiimin tulee tehdä. Ruokatiimille päätettiin pizza ja mehujäät, koristelutiimille mm. puolapuita ja kuvistöitä. Ohjelmatiimin tehtäväksi tuli toteuttaa mm. fuksijaoston perinteiset naulapeli ja onnenpyörä. Myös uutena yllätyksenä teemaan sopiva onginta, päävoittina sokerihumala.

Itse juhlapäivänä kaikki sujui mitä mahtavammin ja tupa oli täynnä. Juhlavierailla oli päällään niin samettivakohousuja kuin keltanokkalippiksiäkin ja onki kävi kuumana. Diskoteeman mukaisesti myös limbo järjestettiin ja sokerihumala alkoi ala-astelaisille iskemään liiallisesta herkkujen nauttimisesta. Kaiken kaikkiaan ala-asteen disko oli menestys, niin järjestäjille kuin juhlaväellekin! Ei kun ensi vuoden fuksijaostoa odotellessa.

Ella Toimela,
Fuksijaosto 2018


Yhteiskuva

 

 

Search