Kaplaakin_Alumni_logo

Kaplaakin Alumni Ry on yhdistys valmistuneille kaplaakilaisille. Alumnitoiminnassa Kaplaakin Alumin Ry:n jäsenenä pääset mukaan entisten kaplaakilaisten ja nykyisten työelämän tuotantotalouden taitajien verkostoon. Tämä luo mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumiseen sekä ammatillisen osaamisten kehittämiseen. Yhdistys ylläpiätä jäsenistönsä verkostoa ja järjestää jäsenistölleen erilaisia verkostoitumis-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Tapahtumista suurin ja tärkein on joka syksy pidettävä Täyskymppi -vuosikurssitapaaminen, joka kokoaa X*10-vuotta sitten LUT TuTa opintonsa aloittaneet tapamaan vanhoja opiskelutovereitaan, verkostoitumaan muihin alan taitajiin sekä tutustumaan yliopiston ja teekkarikulttuurin nykytilanteeseen. Kaplaakin Alumni pitää yllä myös ammatillista LinkedIn ryhmää, sekä välittää mahdollisia työharjoittelu- ja diplomityöpaikkoja nykyisille opiskelijoille Kaplaaki ry:n kautta.

Jäseneksi pääsevät Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistonsa Tuotantotalouden opinintonsa suorittaneet tekniikan kandidaatit, diplomi-insinöörit ja tohtorit. Jäsenmaksuna viimeisin vuosikokous on päättänyt pitää kertaluontoisen 50 € liittymismaksun. Kriteerit täyttävät, hakemuksen lähettäneet ja sitä seuranneen liittymismaksun maksaneet henkilöt hyväksytään jäseniksi 1-2 kuukauden välein pidettävässä hallituksen kokouksessa.

(Hae jäseneksi)

Rekryä jäsen kampania: Jos tunnet LUT Tuta Alumnin, joka ei ole vielä yhdistyksemme jäsen rekryä hänet mukaan! Onnistuneesta rekrystä palkinnoksi olut tai siideri Alumnimikseri afterworkissä!

Kaplaakin Alumnien toimintaan voit seurata Facebookissa.

Vuuoden 2019 tapahtumat:

17.1.2019 Wine Tasting, Vin-Vin, Helsinki

2.2.2019 PoWiCup, Lappeenranta (ilmoittautuminen!)

22-23.2.2019 Kaplaakin 45. vuosijuhlat, Lappeenranta

6.3.2019 Alumnimikseri After work, Ruusulan keilahalli, Helsinki

28.3.2019 Alumnimikseri After work. Ravintola Virasto, Lahti

11.4.2019 Alumnimikseri After work. Teerenpeli. Helsinki

1.5.2019 WappuPiknik, Kaivopuisto, Helsinki

7.5.2019 Ilta sijoittamsesta. Helsinki

24.5.2019 Kesänavajaissitsit, Helsinki

21.9.2019 Täyskymppi, Lappeenranta

 

 

Kaplaakin Alumni ry:n hallitus 2019:
Henri Syyslahti (pj), Iida Hölsä (vpj), Jonna Korhola (jäsen- ja raha-asiast), Nino Silvennoinen, Oona Takala ja Essi Lehikoinen (Kaplaaki ry)

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: kaplaakinalumni(at)gmail.com

Search