KAPLAAKI-BLOGI JA 2020-STRATEGIA

KAPLAAKI-BLOGI

 

SE ON TÄÄLLÄ TAAS!

Kaplaakin hallitus on vihdoinkin päättänyt herättää Kaplaaki-blogin takaisin eloon. Blogin tarkoitus on toimia hallituksen ja jäsenistön tiedotuskanavana, johon pystytään tuottamaan materiaalia, joka ei sovi muihin ilmoituskanaviimme. Blogi mahdollistaa Kaplaakin toiminnan seuraamisen myös henkilöille, jotka eivät seuraa Kaplaakia muissa sosiaalisen median kanavissa. Blogi kulkee edelleen nimellä Kaplaaki-blogi ja löytyy Kaplaakin kotisivuilta. Blogia on tarkoitus päivittää noin kahdesti kuukaudessa erilaisilla ajankohtaisilla kiltaan liittyvillä päivityksillä. LUT:n tuotantotalouden opiskelijoille on myös luotu uusi Facebook-sivusto, Tuotantotalouden opintoneuvontaa LUT, jonka tarkoituksena on helpotta opintoneuvojaa ja satunnaisesti myös opintovastaavaa tiedottamaan ja keskustelemaan opintoasioista kiltalaisten kanssa.

 

KAPLAAKI 2020-strategia logolla

 

Toinen merkittävä uudistus killan toiminnassa ja viestinnässä saatiin valmiiksi marraskuun aikana, sillä Kaplaakin hallitus sai jäsenistön avulla muodostettua killan oman Kaplaaki 2020 -strategian. Vuoden 2016 puheenjohtajan sanoin: ”On outoa ja tyhmää, että killalla, joka tuottaa vuosittain kymmeniä strategiakonsultteja ei ole omaa strategiaa.” Kaplaakille on nyt kuitenkin muodostettu uusi strategia seuraaville vuosille, joka ohjaa toimintasuunnitelmien ohella killan toimintaa.

Vuonna 2020 Kaplaaki pyrkii olemaan vahvempi toimija jokaisella osa-alueellaan ja tämä on tarkoitus saavuttaa strategian avulla. Strategiassa käydään kohta kohdalta läpi mitkä ovat killan tavoitteet esimerkiksi edunvalvontaan, viestintään ja yritysyhteistyöhön sekä kuinka näihin tavoitteisiin päästään. Kaplaakin 2020-strategian voit lukea täältä.

Jos kiinnostuit blogista ja haluat päästä jakamaan mielipiteesi postauksen kautta koko jäsenistölle tai sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä opintovastaavaan esimerkiksi sähköpostin opinto(ät)kaplaaki.fi kautta.

 

Terveisin

Stiina Luoma,
Opintovastaava

Search