Kaplaakin blogi – mitä ihmettä?!?

Morjesta!

Tässä tulee ensimmäinen uuden Kaplaaki-blogi teksti. Tarkoituksena on avata mitä blogi tulee pitämään sisällään tulevaisuudessa ja mikä blogin tarkoitus on.

Kaplaaki blogin tarkoituksena on toimia hallituksen ja jäsenistön välisenä tiedotuskanavana, asioiden, jotka tulevat hitaammalla aikataululla voimaan. Tarkoituksena on lisätä jäsenistön tietoisuutta siitä, mitä erilaisissa jäsenistöön liittyvissä kokouksissa on puhuttu ja mahdollisesti päätetty. Blogin tarkoituksena ei kuitenkaan ole pelkästään olla opintoasioita vaan myös muuta mitä Kaplaakin hallitus tekee ja on tehnyt.

Facebook ja muut some-kanavat tulevat säilyttämään paikkansa uutiskanavana lähiaikoina tapahtuvista asioista ja tapahtumista, kuten myös vanha tuttu viikkotiedote. Blogin tarkoituksena on tuoda osa näistä samoista asioista, hieman erilaisella painotuksella ja kiireettömällä tyylillä ihmisten tietoisuuteen.

Tähän mennessä vuoden 2015 hallitus on pitänyt ensimmäisen halkonsa, jossa päätettiin vuoden 2015 toimihenkilöt ja keskusteltiin tulevasta vuodesta ja sen tapahtumista. Näistä lisää tulevissa blogikirjoituksissa ja muissa tiedotusvälineissä!

Otso Holttinen
Varapuheenjohtaja ja Opintovastaava, Kaplaaki Ry
opinto@kaplaaki.fi

Search