Muistilista lukuvuodelle

Morjesta!

Fuksiviikot ovatkin jo pärähtäneet käyntiin tältä vuodelta, mutta tässä hieman muistilistaa lomilta palaaville vanhemmille tieteenharjoittelijoille (fuksit älkää huoliko, tuutorit opastavat teille kaiken mikä on tarpeellista muistaa/tehdä näin vuoden alussa.)

Lukuvuodelle ilmoittautuminen:Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua lukuvuodelle! Myös jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, mutta siitä peritään opintotoimistossa 35 € uudelleenkirjautumismaksu. https://uni.lut.fi/ilmoittautumiset

Kurssi ilmoittautuminen: 1. periodilla alkaville kursseille ilmoittautuminen päättyy lauantaina 05.09.2015 klo 20.00!

Opinto-oppaat löytyvät osoitteesta: https://uni.lut.fi/opinto-oppaat1.

Aikaisempien vuosien kurssimuutokset ja niiden korvaavuudet löytyvät taas osoitteesta: https://uni.lut.fi/opintojaksomuutokset.

 

Opiskelija kortin päivitys: Saadaksesi lukukausi-/vuositarran on sinun ensin maksettava ylioppilaskunnan jäsenmaksu ja ilmoittauduttava läsnä olevaksi opiskelijaksi. Tämän jälkeen saat uuden tarran opiskelijakorttiisi ylioppilaskunnan toimistolta.

 

YTHS: Terveydenhoitajien vastaanotto vuoronumerolla on päättynyt, varaa vastaanottoaika soittamalla hoidontarpeen arvioon 046 710 1080 tai piipahtamalla potilastoimistossa.

 

SaLut-liikuntapassi: Syksyn SaLUT korkeakoululiikunnan liikunta- ja ryhmäliikuntapassien myynti alkaa keskiviikkona 12.8.! Liikuntapassin hinta on 20 € ja ryhmäliikuntapassin hinta 60 €. Passit ovat voimassa vuoden 2015 loppuun.

Yliopistolla passien myynti on siirtynyt kampuskauppaan, joka sijaitsee rakennuksen pääaulassa. Kampuskaupassa maksu onnistuu käteismaksun lisäksi myös kortilla. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake ennen maksua sekä tarran lunastusta. Jos olet aikaisemmin jo lomakkeen täyttänyt, niin tietosi ovat tallessa, sinun ei tarvitse tehdä tätä uudelleen.

http://www.salut.fi/fi/liikuntapalvelut/liikunta-ja-ryhmaliikuntapassi.

 

Katso myös LTKY:n muistilista osoitteesta: https://ltky.fi/blog/2015/08/31/lukukauden-muistilista/.

 

Nähdään fuksiviikoilla!

 

Otso Holttinen

Opintovastaava & varapuheenjohtaja

 

 

Search