Puheenjohtajan terveiset

fullsizeoutput_3c5f

Syksy on taas tuloillaan ja alkaa olla aika palata koulun, kampusbaarin ja kiltahuoneen penkeille. Kesä oli odotetun lyhyt, mutta kuitenkin vähäluminen ja uusien fuksien saapumista odotetaan jo innolla. Vaikka alkuvuosi keskittyykin enemmän fuksien integroimiseen, on tässä hieman vinkkejä myös vanhemman linjan Kaplaakilaisille.

Kaplaakilaisen syksy näyttää jälleen kerran hyvin tapahtumarikkaalta. Syksyn suurin Kaplaakin oma tapahtuma, jo perinteeksi muodostunut Suit Up, järjestetään tuttuun tapaan Unionissa heti ensimmäisellä fuksiviikolla. Lisäksi Kaplaakilaisia viihdyttävät mm. Fuksiviikkojen riennot, kiltaolympialaiset, erilaiset kursiot, sekä niin fuksisitsit, kuin vanhojensitsit. Jäsenistön toiveesta syksyllä pyritään myös järjestämään Case-ilta, joka toteutettaisiin yhteistyössä jonkin yrityksen kanssa.

Syksy tuo uusien fuksien ja tapahtumien lisäksi tullessaan myös kaksi kokonaan uutta DI-ohjelmaa. Uusina alkavat Business Analyticsin ohjelma, sekä Sote-DI ohjelma, joilla pyritään vastaamaan alati muuttuvan työmarkkinan tarpeisiin. Nämä uudet ohjelmat tarjoavat Kaplaakilaisille mahdollisuuden kehittyä tuotantotalouden diplomi-insinööreiksi entistä moninaisemmille aloille ja urapoluille. Opintoasioissa ahkeria Kaplaakilaisia ilahduttaa myös tänä vuonna LBM:n 60 op-kampanja, mikä tarjoaa riittävästi opintopisteitä suorittaville pienen palkinnon hyvin edenneistä opinnoista.

Petri Maaninen
Puheenjohtaja

Search