Kaplaaki tarjoaa jäsenistölleen tervehenkisempiä aktiviteetteja ja kannustaa jäsenistöään samalla liikunnan maailmaan. Kaplaakilla on yhteinen monitoimisalivuoro Enklaavin kanssa torstaisin klo 14-16, jolloin monitoimisalia voi käyttää vapaasti veloituksetta. Monitoimisalissa voi pelata esimerkiksi salibandya, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Facebook-ryhmässä voi ehdottaa lajeja sekä tiedustella osallistujia.

Kiltaolympialaiset

Kaplaaki osallistuu myös jokavuotisiin kiltaolympialaisiin, joissa ratkotaan Skinnarilan vapaavaltion mestaruus. Olympialaisiin osallistuvat yliopiston killat sekä ammattikorkeakoulun opiskelijajärjestöt. Kiltaolympialaisissa lajeina on viime vuosina ollut kyykkä, pipolätkä, katukoripallo, beach volley, jalkapallo, ultimate, futsal sekä salibandy. Kaplaaki on sijoittunut olympialaisissa vuosittain kärkikahinoihin ja ”poika” onkin usein löytänyt osoitteensa Kaplaakin kiltahuoneelta. Tutustu Kiltaolympialaisiin Facebookissa!

Kyykkä

Kyykkä on perinteinen karjalainen peli, joka on suosittua myös teekkareiden keskuudessa ympäri Suomen. Kaplaaki perehdyttää jäsenistöään kyykän saloihin pitämällä talvella kyykkäkoulutuksen. Kun uudetkin kyykkääjät on saatu perehdytettyä, Kaplaaki järjestää keväisin Kaplaakin kyykkämestaruuskilpailut, jotka ovat avoimet koko jäsenistölle.

Winter Classic

Joka talvi järjestetään myös perinteinen Winter Classic -ottelu Kaplaakin ja kauppatieteiden killan Enklaavin välillä. Tämä jääkiekko-ottelu kuvastaa tekniikan ja kauppatieteiden välistä kisailua, jossa hengessä ovat mukana myös sadat opiskelijoista koostuvat katsojat. Tapahtumassa yleisölle on tarjolla pientä purtavaa ja kuumaa juotavaa sekä erilaisia kisailuja. Paikan päällä on myös nähty julkisuuden henkilöitä. Palkintona voittavalle killalle on tarjolla Winter Classic -pysti sekä vuoden mittainen vinoiluoikeus unohtamatta mainetta ja kunniaa.

Muuta

Liikunta- ja vapaa-aikatoimihenkilö järjestää lisäksi muita erilaisia tapahtumia jäsenistönsä iloksi. Jäsenistöllä on mahdollisuus vaikuttaa tapahtumiin antamalla kehitysehdotuksia järjestävälle taholle siitä, mitä liikuntamuotoja jäsenistö mahdollisesti haluaa toteuttaa (liikunta@kaplaaki.fi). Jäsenistö on päässyt viime vuosina perehtymään esimerkiksi suuren suosion saavuttaneen frisbeegolfin sekä boulderoinnin saloihin.

Näiden lisäksi campuksella vaikuttaa SaLUT-liikuntatoimi. SaLUT tarjoaa liikuntapalveluja yliopiston sekä ammattikorkeakoulun opiskelijoille campuksella. Tutustu SaLUT:n toimintaan osoitteessa http://www.salut.fi

Search