Sähköpostilistoille liittyminen on sen vuoksi tärkeää, että myös Sinä olet tarvittaessa tavoitettavissa. Esimerkiksi tapahtumista tiedottaminen tapahtuu pääsääntöisesti virallisten tiedotuskanavien kautta sähköpostilistojen ja www-sivujen avulla eli listoille liittyminen on vähintäänkin kannattavaa! Kannattaa myös käydä tykkäämässä Kaplaakista Facebookissa ja seurata Instagramissa, koska sieltäkin saa tietoa tapahtumista ja muista opiskelua koskevista asioista. Sosiaalinen media on silti toissijainen tiedotuskanava, sillä kilta ei oleta kaikkien käyttävän kyseisiä palveluita.

TUTA18: Fuksien tiedotuskanava

Tuta18 on tarkoitettu uusien fuksien informaatiokanavaksi opinnoista ja ainevalinnoista, sekä erityisesti fukseille suunnatuista iltariennoista ja tapahtumista (fuksiviikot, haalarit jne.). Listalle liittyminen on ERITTÄIN SUOTAVAA, jos haluat pysyä kärryillä fuksiviikkojen menoista ja tärkeistä tilaisuuksista. Muista liittyä myös Kaplaakin Fuksien Facebook-ryhmään, ellei oma tuutorisi sinua sinne ole jo lisännyt. Muistathan liittyä myös koko jäsenistön Kapula-sähköpostilistalle, ohjeet löydät alempaa!

Listalle liittyäksesi lähetä LUT-sähköpostistasi tyhjä viesti osoitteeseen sympa@lists.lut.fi Viestin otsikoksi laita “subscribe listan nimi etunimi sukunimi”. Esimerkiksi seuraavasti:

subscribe tuta18 Brian Kottarainen.

Kapula: sähköpostilista koko jäsenistölle

Kapula on tarkoitettu Kaplaakin jäsenistön tiedotuskanavaksi tapahtumista, tärkeistä tilaisuuksista ja jopa koulutuksista, jotka koskevat Kaplaakin jäsenistöä. Kapula-listalta voit lukea myös esimerkiksi ylioppilaskunnan (LTKY), kerhojen ja muiden järjestöjen tiedotteita.

Listalle liittyäksesi lähetä LUT-sähköpostistasi tyhjä viesti osoitteeseen sympa@lists.lut.fi Viestin otsikoksi laita “subscribe listan nimi etunimi sukunimi”.

Esimerkiksi seuraavasti:

subscribe kapula Brian Kottarainen

Jos jostain syystä haluat poistua joltain sähköpostilistalta, lähetä tyhjä viesti osoitteeseen sympa@lists.lut.fi rekisteröidystä sähköpostistasi. Viestin otsikoksi laita “unsub listan_nimi”. Esimerkiksi seuraavasti: unsub kapula. Viestin lähettämisen jälkeen saat vielä vahvistusviestin siitä, että olet onnistuneesti poistunut listalta.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, selvitetään mitä tilanteen korjaamiseksi voidaan tehdä ja korjataan ongelma!

tiedottaja(ät)kaplaaki.fi

Search