Viikkotiedote 19/2016

Kaplaaki tiedottaa:

 

  • Äänestä Lappeenranta suosikiksesi!
  • Joukkorahoitusmahdollisuus

 

————————

 

Äänestä Lappeenranta suosikiksesi!

 

 

Lappeenranta ja 44 muuta finalistikaupunkia kilpailevat yleisön suosiosta WWF:n Earth Hour City Challenge-kilpailussa, jossa kannustetaan kaupunkeja ilmastonmuutosta ehkäisevään työhön. Lappeenrantaa voi äänestää ja antaa myös kehitysehdotuksiaan 26.4. alkaen osoitteessa http://www.welovecities.org/lappeenranta/ .

 

Lappeenranta on Suomen ilmastopääkaupunki. Saimme tämän arvonimen vuonna 2014 WWF Suomelta.

 

Varsinaisen kilpailuvoittajan valitsee tuomaristo, mutta virallisen kilpailun rinnalla yleisö valitsee oman suosikkinsa äänestämällä sekä jakamalla hyviä käytäntöjään sosiaalisessa mediassa.

 

Kilpailun kausiteemoina ovat ruoka (2.–6.5.), liikenne, liikkuminen ja kuljetus (9.–13.5.), energia (16.–20.5.), jätteiden käsittely (23.–27.5.) ja rakentaminen (30.5–3.6.).

 

Kokemuksia esimerkiksi osallistumisesta pyöräilytapahtumaan, kestävän kehityksen tutkimuksesta, kierrätyksestä tai muusta teemoihin liittyen voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #weloveLappeenranta.

 

Toivomme, että opiskelijat lähtevät aktiivisesti kilpailuun mukaan.

 

Arvomme viikoittain kilpailun aikana #weloveLappeenranta t-paitoja. Arvonnassa ovat mukana videoiden julkaisijat.

 

Tehdään yhdessä ilmastoystävällisiä ympäristötekoja!

 

Lue lisää:

http://www.lappeenranta.fi/news/Lappeenrantaa-voi-aanestaa-suosikikseen-WWFn-kilpailussa/33804/959c2786-c294-46a2-b6be-2b3824e69268

 

Ystävällisesti

 

 

Mirka Rahman

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö

Lappeenrannan kaupunki

 

—————————

 

Joukkorahoitusmahdollisuus

 

Olemme käynnistäneet joukkorahoituskierroksen korkeakoulujen uudelle arviointisivulle www.studyadvisory.org.

 

Ensimmäisen vuotemme 2015 lähti reippaasti liikkeelle ja liikevaihtomme oli noin 35 000 euroa. Meiltä puuttuu vain yksi palanen kansainväliseen läpimurtoon ja se olet sinä. Lähde mukaan uudistamaan koulutusmaailmaa ja taistelemaan tämän päivän suurimpia ongelmia vastaan mahdollistamalla paremman korkeakoulutuksen useammalle ihmiselle.

 

Sijoittaaksesi mene osoitteeseen https://www.invesdor.com/fi/pitches/667. Minimisijoitus on 150 euroa.

 

Study Advisorysta

 

Verkkopalvelumme avulla opiskelijat voivat etsiä tietoa 12 000 yliopistosta 190 maassa. Uusi opiskelija-arvosteluihin perustuva korkeakoulujen suosiosijoitus tekee meistä “korkeakoulujen TripAdvisorin”. Maailman suurimman korkeakoulutietokannan avulla mahdollistamme helpomman päätöksenteon tutkinto- tai vaihtopaikkaa valittaessa.

 

Korkeakouluille mahdollistamme kaikkein miellyttävimmän ja moderneimman tavan tavoittaa opiskelijat maailmanlaajuisesti. Tarjoamme kaikille korkeakouluille ilmaisen perusprofiilin alustallamme. Saatavilla on myös kohtuuhintaisia tilauspaketteja profiilien elävöittämiseksi kuvilla, videoilla ja muulla sisällöllä.

 

Käyttäjäystävällinen palvelumme on kehitetty yhteistyössä johtavien suomalaisten yliopistojen kanssa. Tiimimme jäsenet ovat perustaneet maailman suurimman Aasiaan keskittyvän korkeakoulujen opiskelijavaihtoyrityksen, Asia Exchangen, jonka liikevaihto ylittää miljoona euroa. Study Advisory hyötyy Asia Exchangen kymmenen vuoden liiketoimintakokemuksesta.

 

“I recommend joining the next phase of student recruitment with Study Advisory for all those higher education institutions who want to bring the social aspect to their student relations and make their global brand more visible in the eyes of the prospective students.”

Mr. Jan Wahlberg

Consul General at the Consulate General of Finland in Shanghai

 

Sijoittajalle:

  • Omistusosuus suuren tuottopontentiaalin yrityksestä
  • Pääset osakkaaksi ensimmäisten joukossa
  • Kutsu sijoittajien päätösillalliselle
  • Kutsu vuosittaisiin sijoittajatapaamisiin
  • Olet mukana viemässä suomalaista koulutusta maailmalle ja mullistamassa koulutusalaa
  • Erinomainen verkostoitumistilaisuus koulutusalan ammattilaisten kanssa

 

Yli 510 euroa sijoittaville lisäksi:

  • Rahoituskierroksen kunniaillallinen
  • Asia Exchangen 100 euron lahjakortti, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla.

Sijoittaaksesi mene osoitteeseen https://www.invesdor.com/fi/pitches/667.

 

Oletko hiljattain valmistunut? Voit arvioida korkeakoulusi sivullamme www.studyadvisory.org: lahjoitamme jokaista arviointia kohti 0,25 euroa lasten koulutushankkeeseen UNESCOn kautta.

—————————

 

Tiedotti

Susanna Lappi

PR-toimihenkilö

Kaplaaki Ry

Search