Viikkotiedote 2/2018

Kaplaaki tiedottaa / Viikko 2 

–       Save the date! Kaplaakin vuosijuhlat

–       LG Lappeenrannan ESTIEM College

–       Kaplaakin sijoitusseuranta

–       Contact Forum- rekrytointitapahtuma

–       Avoin työpaikka: Kokonaisarkkitehtuuri –ja liiketoimintakonsultteja

–       Avoin työpaikka: Scudo Solutions Oy: Tuoteasiantuntija

 

 

Save the date! Kaplaakin vuosijuhlat

 

Kaplaakin 44. Vuosijuhlat järjestetään 9.-10.3.2018 Kehruuhuoneella. Asiasta tiedotetaan lähempänä lisää!

 

 

LG Lappeenrannan ESTIEM College

 

LG Lappeenrannan järjestämään ESTIEM College-tapahtumaan tarvitaan vielä lisää hostaajia. Lappeenrantaan saapuu 1.2 25 ulkomaalaista tutaopiskelijaa, jotka tarvitsevat yöpaikat viikon kestävän tapahtuman ajaksi.

 

Hostien lisäksi etsimme myös muita ESTIEM toiminnasta kiinnostuneita opiskelijoita, jotka voisivat auttaa tapahtuman järjestämisessä esimerkiksi ruoanlaiton, autokyyditysten ja kaikenlaisen yleisen organisoinnin kautta. Jos haluat mukaan ESTIEM College-tiimiin, laita viestiä osoitteeseen estiem@kaplaaki.fi.

 

Jos sinulla on mahdollisuus majoittaa yksi tai useampi opiskelija asuntoosi 1.-7.2.2018 välisenä aikana, ilmoittaudu hostiksi tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmA6oRLP9IEiwnS_FHYgEt1gcRZHHh_I2tH85AisuHIXN6dw/viewform?usp=sf_link

 

Hostina pääset verkostoitumaan tehokkaasti ulkomaalaisten tuta-opiskelijoiden kanssa. Pääset myös mukaan erilaisiin tapahtumaan liittyviin aktiviteetteihin, kuten legendaariseen International Nightiin. Aikaisempi kokemus ESTIEM-tapahtumista ei ole missään tapauksessa hostaamisen vaatimus. Lappeenrannassa hostaaminen on loistava mahdollisuus tutustua ensimmäistä kertaa ESTIEMin toimintaan. Ei haittaa vaikka olisit tapahtuman alussa Tuta-risteilyllä, koska hostaaminen toimii usein myös ”avaimet käteen”-periaatteella.

 

Hostattavilla opiskelijoilla on paljon ohjelmaa yliopistolla, joten toiveena olisi, että asuisit joko hyvien kulkuyhteyksien varrellat tai lähellä yliopistoa. Lisätietoa aiheesta saa ottamalla yhteyttä Kaplaakin Estiem- ja KV-vastaavaan: estiem@kaplaaki.fi

 

 

Kaplaakin sijoitusseuranta

 

Kaplaaki sijoitti 17.4.2015 10 000 € OP-Maltillinen -rahastoon. Oheisessa liitetiedostossa on tarkempi kuvaus sijoituksen tilasta tällä hetkellä. Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysy ihmeessä minulta lisää.

 

Terveisin,

 

Artturi Jokelainen

Talousvastaava, Kaplaaki ry

 

 

Contac Forum-rekrytointitapahtuma

 

Särmää CV:si, tule tapaamaan tuleva työnantajasi ja osallistu pikahaastatteluun! Mukana mm. ABB, Wärtsilä, Pöyry, Sweco, Granlund, Paroc, Caverion…  —  yli 100 yritystä etsii messuilta alansa tulevia osaajia.

 

Ota tapahtumasta kaikki hyöty irti: kuule ammattilaisen vinkit ansioluettelosi parantamiseksi, nappaa päivitetty kuva CV:seesi, juttele mentoreiden kanssa urapoluista ja insipiroidu puhujista.

Rohkeimmat ilmoittautuvat lisäksi alakohtaisiin Instant Interview -pikahaastatteluihin (lue lisää alempaa).

 

★ MAKSUTON SISÄÄNPÄÄSY ★

 

★ Ilmainen bussikuljetus Lappeenrannasta Helsingin Messukeskukselle ja takaisin. Lue lisää ja ilmoittaudu nyt mukaan alla olevasta linkistä, sillä paikkoja on rajoitetusti!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5KQxV99_yB2Wpo4laXETPhGmXLhMNtJatXyX3amZxRGcRnw/viewform

 

 

★ Tykkää meistä Facebookissa ja osallistu Contact Forum 2018 -Facebook-tapahtumaan:

https://www.facebook.com/contactforumhelsinki/

https://www.facebook.com/events/1790630507902860/

 

Facebook-tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan Studentworkin ura-analyysi!

 

 

Katso kaikki mukana olevat yritykset, päivän ohjelma ja tutustu avoimiin työpaikkoihin osoitteessa http://contactforum.fi

 

 

Hakemuksetta haastatteluun?

Atalentin isännöimät Instant Interview -pikahaastattelut ovat ainutlaatuinen tilaisuus tavata alasi kovimpia työnantajia henkilökohtaisesti – ilman hakemuksia!

Pikahaastatteluissa neljän eri alan (teknillinen, IT, myynti sekä markkinointi & viestintä) huippuyritykset ovat haastattelemassa ja etsimässä osaajia.

Ilmoittautuminen pikahaastatteluihin on nyt auki! Katso mukana olevat yritykset ja käy heti ilmoittautumassa mukaan pikahaastatteluihin, sillä nopeat syövät hitaat:

https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=661799209&_k=5o1PvemGyrrLGI0jhparxbQm-T-38UoxhR1i0bQ5tm6Cdxu2X-NKOHv9QwF6fhOV&_hid=ContactForum2018-Instant-Interview

 

 

Contact Forum -rekrytointimessut Helsingin messukeskuksessa keskiviikkona 17.1.2018 klo 10-18 – tule ja ota kaverisikin mukaan!

 

Nähdään messuilla!

 

 

 

Avoin työpaikka: KOKONAISARKKITEHTUURI- JA LIIKETOIMINTAKONSULTTEJA

 

Mitä haemme?

 

Kutsumme sinut osaksi konsulttitiimiämme vetämään liiketoiminnan, laadunhallinnan ja tiedonhallinnan kehitysprojekteja!

 

Haemme useampaa ammattitaitoista, näkemyksellistä ja vaikuttamishaluista ”hands-on” konsulttia asiakasorganisaatioidemme liiketoiminnan kehityksen tueksi. Etsimme erityisosaajia:

  • Liiketoiminnan, kokonaisarkkitehtuurin, palvelujen, prosessien, IT-arkkitehtuurin ja digitalisaation kehittämiseen ja muutosjohtamiseen;
  • Laadun- ja riskienhallinnan ja toimintajärjestelmien kehittämiseen ja käyttöönottoon.

 

Työssäsi ohjaat asiakkaiden toiminnan suunnittelu-, kehitys- ja IMS/ARC-käyttöönottoprojekteja. Vedät avoimia ja yrityskohtaisia QF-koulutuksia. Strateginen ajattelu on vahvuutesi ja tunnet kokonaisarkkitehtuurin viitekehykset sekä kehittämismallit kuten TOGAF, JHS 179, GDPR, ISO 9001, lean tai palvelumuotoilu. Haluat kehittää osaamistasi ja saavuttaa koko ajan parempia tuloksia.

 

Tarjoamme sinulle

 

–       Koulutuksen palvelukonsepteihin ja työkaluihin, joita tarvitset työssäsi;

–       Mahdollisuuden vaikuttaa ohjelmistojen ja palvelujen kehitystyöhön;

–       Näköalapaikan liiketoiminnan ja tietohallinnon kehittämiseen;

–       Haasteellisen ja palkitsevan tehtävän, jossa pääset jatkuvasti kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä;

–       Nopea tempoisen, energisen ja kehitysorientoituneen tiimin;

–       Rennon ja innostavan työilmapiirin;

–       Vakituisen työn ICT-alalta, jossa tapaat laaja-alaisesti asiantuntijoita vaihtuvien projektien parissa sekä

–       Tulevaisuuden täynnä mahdollisuuksia.

 

 

 

Mitä odotamme?

 

Onko erikoisosaamisalueesi kokonaisarkkitehtuuri, liiketoiminnan kehittäminen, laadunhallinta, lean, riskienhallinta, palvelumuotoilu, digiajan muutoshaasteiden hallinta tai tietosuoja? Räätälöimme työtehtävän osaamisesi ja uravisiosi mukaan. Arvostamme kokemusta menestyksellisestä koulutus- ja konsultointityöstä, mutta osoitamme ilmoituksen myös nuorille ja rohkeille vastavalmistuneille. Arvostamme oikeaa asennetta ja rohkeutta harpata suurempiin saappaisiin sekä määrätietoisuutta kouluttautua alan ammattilaiseksi.

 

Etsimme sinua, jolla on näkemystä toiminnan kehittämisestä ja ICT-työkalujen hyödyntämisestä kehitystyössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt sujuvasti keskustelemaan sekä liiketoiminnan, palvelujen, että tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa.

 

Sinulla on työssäsi oppimisen ja selvittämisen paloa. Toimintatapasi on suunnitelmallinen ja tavoitteellinen. Olet palveluhenkinen ja toimeen tarttuva tuloksentekijä, joka on valmis kehittämään koko tiimin toimintaa.

 

Konsulttina tuot asiakasprojekteihin oman näkemyksesi, kokemuksesi ja parhaat käytännöt. Haluat toimia asiakkaiden luotettuna ja näkemyksellisenä neuvonantajana ja ongelmanratkaisijana. Varmistat, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua ja vastinetta investoinnilleen. Sinulle asiakkaan onnistuminen on yhtä kuin oma onnistuminen. Pidät kenttätyöstä, asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta ja toiminnan kehittämisestä.

 

Hae jo tänään!

 

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi tai Linkedin-profiilisi mahdollisimman pian, viimeistään ma 22.1.2018 osoitteeseen rekry@arter.fi.Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoa meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.arter.fi sekä ottamalla yhteyttä toimitusjohtajaamme: Ossi Ritola 0500 602 922 / ossi.ritola@arter.fi.

 

 

Arter Oy

 

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio. Autamme asiakkaitamme menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia asiantuntijapalveluita ja ratkaisuja liittyen laadunhallintaan, tiedonhallintaan ja muutoksenhallinta. Tuotemerkkimme ovat IMS, ARC ja QF-koulutus.

 

 

 

Avoin työpaikka: Scudo Solutions Oy: Tuoteasiantuntija

 

Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe- Uran alkuvaihe
Tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, Täysipäiväinen tai Osa-aikainen
Työaika: 15-37,5 h/ vko
Toivottu aloituspäivämäärä: tammikuu 2018, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Linnoitustie 4A (Leppävaara), Espoo
Haku-DL: ma 15.1.2018

 

Scudo Solutions etsii nyt seitsemän hengen tiimiinsä uraansa aloittelevaa tai kokeneempaa tekijää kasvamaan vastuullisiin Tuoteasiantuntijan tehtäviin Espoon Leppävaaraan. Tässä tehtävässä tulet keskittymään Bidcon- ja Asta Powerproject -järjestelmien lokalisointiin, ylläpitoon sekä kehitykseen. Työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti dokumentointia, esittelymateriaalien ja ohjeistuksien laadintaa sekä toiminnallisuuksien ja käyttöliittymäkäännöksien hallintaa. Lisäksi tehtävässäsi toimit myynnin tukena asiakastapaamisissa ja omalla asiantuntijuudellasi varmistat tuotteiden onnistuneen myynnin.

Hakijalta odotamme:
• Soveltuvaa tietoteknistä opintotaustaa (esim. AMK tai yliopisto)
• Aikaisempaa osaamista joko aikataulutus- tai kustannuslaskentatuotteista opintojen tai harrastusten parista tai aiemman työkokemuksen kautta
• Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
• Oma-aloitteista työskentelyotetta ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa

Eduksi luetaan:
• Sujuva ruotsin kieli
• Ymmärrys rakennusalasta ja sen termistöstä

Kasvava Scudo Solutions, joka hyödyntää liiketoiminnassaan viimeisintä teknologiaa, tarjoaa sinulle mahdollisuudet kasvaa tehtävässäsi omat mielenkiinnon kohteesi huomioiden: pääset osaksi pientä ja osaavaa tiimiä, jossa saat sekä vastuuta että vapautta, mutta myös tiimin tuen oman asiantuntijuuden kehittymiselle. Scudo Solutions tarjoaa tämän lisäksi joustavat työskentelymahdollisuudet sekä hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevan toimiston. Tutustu Scudo Solutionsiin tarkemmin osoitteessa www.scudo.fi.

Kiinnostuitko? Lue lisätietoja linkistä nähdäksesi, millaisesta mahdollisuudesta on kyse: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/tuoteasiantuntija/.

 

 

Tiedotti,

 

Ida Mäkelä

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry