Viikkotiedote 22/2016

Kaplaaki tiedottaa:

  • BiiT Oy: Jr. konsultti (Salesforce CRM)
  • Vapaaehtoistyö Aasiassa, Afrikassa tai Latinalaisessa Amerikassa

 

——————–

 

BiiT Oy: Jr. konsultti (Salesforce CRM)

 

Tekniskaupalliselle ja yrittäjähenkiselle konsultin alulle hieno mahdollisuus konsulttiuran starttaamiseen BiiTin tiimissä!

 

Tyyppi: kokoaikatyö

Toivottu tausta: valmistunut, valmistumisen kynnyksellä

Kesto: toistaiseksi

Työaika: 37,5h/vko

Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan, heti tai syksyllä

Työpaikan sijainti: Ahventie 4, Espoo

Haku-DL: 5.6.2016

 

BiiT Oy tarjoaa Salesforce.com-, ServiceMax- ja Pardot –konsultointipalveluita kaiken kokoisille yrityksille. BiiT auttaa asiakkaitaan saamaan maksimaalisen hyödyn irti CRM-, Field Tool- ja markkinoinnin automatisoinnin järjestelmistä ja tarjoaa sertifioituja räätälöityjä ratkaisuja. Palvelumme keskittyvät implementointiin, kehitysprojekteihin, mobiilisovelluksiin sekä koulutukseen ja Salesforce-konsultointi on erikoisalaamme. Tiimissämme työskentelee 25 ammattilaista konsultoinnin, myynnin, softakehityksen ja hallinnon parissa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa.

 

Etsimme nyt Jr. konsultteja kasvamaan asiakasvastuullisen konsultin rooliin. Tuet konsulttejamme räätälöityjen Salesforce.com –pohjaisten ratkaisujen määrittelyssä, kehittämisessä ja toteutuksessa ja olet mukana projektien alusta loppuun, myynnistä toteutukseen. Työnkuvasi on laaja ja sisältää mm. materiaalien valmistelua, Excel-raportointia, myynnin tukitehtäviä, CRM-järjestelmiin tutustumista sekä ratkaisujen rakentamista yhdessä kokeneiden konsulttien kanssa. Asiakasrajapinta tulee tässä roolissa varmasti tutuksi. Kokemuksen karttuessa otat hoidettavaksesi myös omia pienempiä asiakasprojekteja.

 

Olemme pieni ja ketterästi liikkuva yritys ja arvostamme monialaista osaamista: meillä sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi ja vahvuuksiasi monipuolisesti ja pääset kehittämään itseäsi kokonaisvaltaisesti.

 

Etsimme:

 

Etsimme uransa alussa olevaa tekniskaupallista, yrittäjähenkistä Jr. konsulttia, joka viihtyy moniulotteisessa asiakastyössä. Ideaalihakijallamme on näkemystä ja jonkin verran kokemusta CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista esimerkiksi kesätöiden parista. Salesforce-kokemus katsotaan eduksi, mutta annamme järjestelmiin ja tehtäviin kyllä kattavan perehdytyksen. Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, kiinnostusta uusia teknologioita ja järjestelmiä kohtaan, esiintymiskykyä sekä oma-aloitteista asennetta. Toivomme myös, että haluat sitoutua meihin pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja sinun näköisesi urapolun järjestelmäkonsultoinnin parissa. Hakijoilta odotamme:

 

  •       teknistä/tekniskaupallista yliopisto-/AMK-tutkintoa tai loppusilausta vaille valmiita vastaavia opintoja

 

  •       erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

 

  •       perusymmärrystä CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista

 

  •       työkokemusta esim. projektien, prosessien, logistiikan ja/tai järjestelmien parissa

 

  •       myynnillistä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä yrittäjähenkisyyttä

 

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetäthän CV:si ja hakemuksesti mahdollisimman pian, viimeistään 5.6.2016 täällä: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×43590. Kerrothan hakemuksessasi, miten kokemuksesi ja  vahvuutesi tukisivat menestymistäsi Jr. konsultin tehtävissä. Ilmoitathan myös toivotun aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi.

 

BiiTistä voit lukea lisää osoitteessa www.biit.fi. Lisätietoja antaa mielellään Minnamari Jokinen (minnamari.jokinen[at]atalent.fi, 0503799208). Tässä tehtävässä tulet työllistymään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen BiiTille.

 

 

———————

 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Aasiassa, Afrikassa tai Latinalaisessa Amerikassa? Haluaisitko lähteä matkaan ensi vuoden alussa?Hae International Cultural Youth Exchange -vapaaehtoisohjelmaan 1.9.2016 mennessä!

 

Paikkoja on alkuvuoden 2017 lähtöihin on seuraavasti:

– 6 tai 12 kk: Bolivia, Ghana, Intia, Kenia, Uganda

– 6 kk: Filippiinit, Honduras, Marokko, Nigeria, Taiwan, Vietnam

 

ICYE-vapaaehtoisena pääset tutustumaan kohdemaasi ihmisiin ja oloihin sekä oppimaan paikallista kieltä. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialalla, esimerkiksi kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa, mutta vapaaehtoisia vastaanotetaan myös mm. ympäristö- ja terveysalalle.

 

Työalat vaihtelevat hieman maittain, ja tietoja kunkin maan vapaaehtoistyöpaikoista löytyy nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihto ry:n kotisivuilta, jonka kautta ohjelmaan haetaan. Ohjelma on suunnattu 18–30-vuotiaille, ja osallistujiksi etsitään motivoituneita, joustavia ja avoimia nuoria. Erityistä koulutus- tai ammatillista taustaa ei edellytetä. Hakijat haastatellaan.

 

ICYE-ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla lähtijä saa mm. majoituksen, päivittäiset ateriat, vakuutuksen, kielikurssin sekä valmennusta ja tukea Suomessa ja kohdemaassa. Osallistujan maksettavaksi tulevat lisäksi lennot kohdemaahan sekä viisumikulut.

 

Haku: toimita hakemuksesi 1.9.2016 mennessä Maailmanvaihtoon. Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto lähettää nuoria vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Toiminnan tarkoituksena on edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä ja tarjota oppimismahdollisuuksia nuorille aikuisille.

 

”Minulle vapaaehtoistyöjakso oli elämää muuttava kokemus. Ihmiset, joiden kanssa vietin kuusi kuukautta, päästivät minut kurkistamaan heidän elämäänsä. He muuttivat minun näkemystäni maailmasta, jossa elämme, ja toivottavasti minäkin pystyin heille antamaan itsestäni jotain.”– Marjut Järvinen, ICYE-vapaaehtoistyössä Keniassa

 

Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet: www.maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/icye-alkuvuosi

Lue Marjut Järvisen ICYE-jaksosta Keniassa: www.maailmanvaihto.fi/vapaaehtoistyohon-ulkomaille/kertomusmarjut

Tutustu vapaaehtoistyöntekijöiden blogeihin: www.maailmanvaihto.fi/blogit

—————————-

 

Tiedotti

Susanna Lappi

PR-toimihenkilö

Kaplaaki Ry

Search