Viikkotiedote 25/2017

Kaplaaki tiedottaa / Viikko 25

– Avoin työpaikka: Lundalogik: Junior Consultant

 

—————————————————————–

 

Lundalogik: Junior Consultant

 

Haluatko työskennellä mielenkiintoisten ohjelmistotuotteiden parissa osana kyvykästä ja osaavaa tiimiä? Lundalogik etsii nyt Junior Consultantia CRM-järjestelmänsä implementaatioprojekteihin! (Opintojen loppuvaihe – valmistunut)

 

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: 7.8.2017
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Kamppi, Helsinki
Haku-DL: 25.6.2017

Lundalogik perustettiin Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Tänä päivänä meitä on 160 asiantuntijaa, jotka työskentelevät kehittäen ja myyden CRM-ohjelmistojamme asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme yksi suurimmista CRM-toimittajista Pohjoismaissa. Voit vierailla konttoreillamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Hoidamme koko ketjun itse – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja ratkaisujen toteutukset. Se on jotain, mikä ei ole kovin yleistä tänä päivänä.

Lundalogik etsii nyt motivoitunutta ja kehittymishaluista Junior Consultantia Lime CRM-järjestelmänsä implementaatioprojekteihin! Työskentelet yhdessä asiakkaiden kanssa käyttöönottoprojektien parissa, jossa ohjaat järjestelmän rakenteen vastaamaan sen käyttötarkoitusta. Koulutat asiakkaat käyttämään CRM-järjestelmää ja kehität heidän työskentelyprosessejaan. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa konsultatiivisella otteella.

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen Lundalogikin Nordic Trainee Programin muodossa. Urasi Lundalogikilla alkaa viiden viikon perehdytysjaksolla yrityksen pääkonttorilla Etelä-Ruotsin Lundissa (Lundalogik järjestää majoituksen). Jakso sisältää koulutusta, workshopeja sekä käytännönläheistä harjoittelua kokeneempien kollegojen kanssa.

Tämän jälkeen sijoitut Helsingin ydinkeskustan viihtyisälle toimistolle, jossa sinua odottaa 14 omistautunutta mutta rentoa kollegaa. Kehittymisesi tueksesi saat vanhemman kollegan, joka opastaa ja ohjaa sinua eteenpäin. Tapaat trainee-ryhmän kanssa säännöllisesti vuoden edetessä ja trainee-jakso päättyy lopulta yhteiseen matkaan johonkin Euroopan suurkaupungeista! Kyseessä on monella tapaa ainutlaatuinen mahdollisuus potkaista urasi käyntiin.

Odotamme:
• Ymmärrystä CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista
• Kiinnostusta tietotekniikkaa ja IT-alaa kohtaan
• Yrittäjähenkisyyttä ja innokkuutta uuden oppimiseen
• Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. teknillinen/kaupallinen)
• Erinomaisia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
• Ajokorttia

Luemme eduksi:
• Ruotsin kielen taidon

Tarjoamme: 
• Tilaisuuden kasvaa tehokkaan ja tuloksellisen kaupankäynnin asiantuntijaksi
• Vastuullisen ja joustavan roolin vaihtelevien projektien parissa monilla eri toimialoilla
• Innostavan ja avoimen työyhteisön kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa!
• Kattavan perehdytyksen ja etenemismahdollisuudet
• Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa

Oletko sinä Lundalogikin seuraava Junior Consultant? Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.6. tänne: https://apply.atalent.fi/lundalogik-junior-consultant-6-2017 Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Lundalogikista voit lukea lisää osoitteessa https://www.lundalogik.fi/ sekä trainee-ohjelmasta osoitteessa https://www.lundalogik.fi/trainee/ Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

 

——————————————-

 

Tiedotti,

 

Ida Mäkelä

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry

 

Search