Viikkotiedote 30/2017

Kaplaaki tiedottaa / Viikko 30

– Avoin työpaikka: Delfoi: Analyytikko

– Avoin työpaikka: Marsh Oy: Risk Consultant

– Tulevat ESTIEM-tapahtumat

 

————————————-

 

Delfoi: Analyytikko

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Syyskuu 2017, neuvoteltavissa
Sijainti: Vänrikinkuja 2, Espoo
Haun deadline: Sunnuntai 6.8.2017

Delfoi toimittaa valmistavalle teollisuudelle sekä palvelu- ja terveydenhuoltosektorille suunnitteluratkaisuja ja -palveluja, joilla organisaatiot ja yritykset voivat parantaa kilpailukykyään ja kannattavuuttaan tehostamalla tuotteen valmistus- ja toimitusprosessia sekä nopeuttamalla uuden tuotteen pääsyä markkinoille. Asiakkaitamme ovat teollisuudessa mm. ABB, Fazer, Valio, Valmet ja terveydenhuollossa mm. Järvenpää, HUS, PPSHP ja Fimlab Laboratoriot. Sovit riveihimme, jos olet valmis tarttumaan asiakkaidemme meille heittämään haasteeseen: nopeammin, edullisemmin ja tehokkaammin!

Delfoi etsii nyt Espoon toimistolle tarkkaa ja kehittymishaluista analyytikkoa osaksi kokenutta ja osaavaa konsultointiryhmäänsä! Tässä tiimissä työskentelet asiakkaiden simulointi- ja toiminnankehitysprojekteissa esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon, teollisuuden ja logistiikan sektoreilla.

Työviikkosi koostuu tyypillisesti sisäisistä asiakasprojekteista, työpalavereista projektipäällikön ja muun tiimin kanssa, itsenäisestä analyysi- ja raportointityöstä, asiakaspalavereista, sisäisistä suunnittelu- ja kehittämistöistä sekä tulevien projektien suunnittelusta muiden tiimin jäsenten kanssa. Alussa työsi painottuu analyysien tekoon, mutta myöhemmin voit myös tehdä itsenäisempää työtä asiakasrajapinnassa.

Voit olla valmistunut tai valmistumassa oleva tai sinulla voi olla jo työkokemusta vastaavista tehtävistä (0 – 2 vuotta). Delfoi tarjoaa mahdollisuuden päättötyön tekemiseen töiden ohessa. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi olla automaatio- ja systeemitekniikan, kone- tai tuotantotekniikan, tietotekniikan tai tuotantotalouden insinööri tai diplomi-insinööri. Työtavoiltasi olet tarkka ja analyyttinen. Lisäksi sinulla pitäisi olla halua uuden oppimiseen sekä kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin asiakkaan kanssa.

Delfoi edellyttää:

• Korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja relevantilta alalta
• Erinomaisia Excel-taitoja
• Loogista ja analyyttista ajattelutapaa
• Hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Kokemus simuloinnista, visualisoinnista ja 3D-mallinnuksesta
• Ymmärrys tilastollisesta analyysista ja suurten datamäärien käsittelystä
• Tuotannonohjausjärjestelmien tuntemus
• Kokemus terveydenhuollon tai julkisen hallinnon palveluprosesseista

Delfoi tarjoaa:

• Pitkäaikaisen ja nousujohteisen uran terveyshuollon prosessien kehittämisen edelläkävijäyrityksessä
• Tehtävän monipuolisten ja kiinnostavien asiakasprojektien parissa
• Matalahierarkkisen työympäristön

Oletko sinä Delfoin etsimä henkilö? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/delfoi-analyytikko-7-2017 viimeistään sunnuntaina 6.8.2017. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja palkkatoiveesi.

Tutustu tarkemmin Delfoihin täällä: https://www.delfoi.com/web/fi_FI/ . Lisätietoja tehtävästä saat palveluliiketoimintajohtaja Vesa Pajulta 2.8. klo 10-12 ja 3.8. klo 9-11. Hakuprosessista lisätietoja antaa 28.7. asti aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkinen (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) ja sen jälkeen Recruitment Coordinator Jasmin Shams (+358 50 435 0807, jasmin.shams@atalent.fi) .

 

—————————

 

Marsh Oy: Risk Consultant

 

Tyyppi: vakituinen kokopäivätyö
Suositusvuosikurssi: valmistunut tai valmistumisen kynnyksellä oleva
Työaika: 37,5 h/vk
Toivottu aloituspäivämäärä: Elokuu 2017
Työpaikan sijainti: Keilaniemi, Espoo
Haku-DL: 31.7.2017

Marsh on maailman johtava riskienhallinta- ja vakuutusmeklaripalvelujen tarjoaja. Marsh auttaa asiakkaitaan menestymään tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja niin tehokkaaseen riskienhallintaan kuin vakuuttamiseen. Yrityksellä on palveluksessaan noin 26 000 työntekijää, jotka tarjoavat neuvontaa yli 130 maassa. Marsh Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat riskien analysointi, vakuutusratkaisujen rakentaminen, kilpailuttaminen ja hallinnointi sekä riskienhallinnan ja vahinkokäsittelyn neuvontapalvelut.

Marsh etsii nyt joukkoonsa dynaamista, idearikasta ja käytännön työstä nauttivaa Risk Consultantia. Risk Consultantin roolissa tehtävänäsi on arvioida asiakkaan riskejä, kehittää riskienhallintaa sekä tukea heitä päätöksenteossa riskienhallinnan ratkaisujen suhteen. Tuotat riskienhallinnan tutkimuksia ja viet tuloksia yritysten johtoryhmiin esitettäväksi. Olet teknisesti osaava, osaat kuunnella ja olet kiinnostunut aidosti asiakkaitten liiketoiminnasta, eri toimialoista sekä riskienhallinnan haasteista. Lisäksi haluat Marshin arvojen mukaisesti tukea asiakasta tekemään oikeita päätöksiä perusteltujen suositustemme perusteella. Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta näkemyksellisyyttä, asiakaslähtöistä, ennakkoluulotonta ja idearikasta asennetta, myyntihenkistä työotetta sekä halua työskennellä ihmisten kanssa tiimin osana. Et myöskään kaihda käytännön työtä, vaan laitat kätesi mielellään saveen ja ryhdyt tuumasta toimeen.

Työ on vakituinen, täysipäiväinen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle diplomi-insinöörille. Marshilla pääset oppimaan ja kehittämään osaamistasi hyvin kansainvälisessä ympäristössä osana monipuolista ja osaavaa henkilökuntaa. Tässä tehtävässä työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme Marshin kanssa.

Hakijalta edellytetään:

• Relevanttia opintotaustaa (DI, insinööri)
• Analyyttista tapaa ajatella
• Kykyä ymmärtää ja hallita kokonaisuuksia
• Tiimityöskentelytaitoja
• Organisointikykyä
• Myynti- ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
• Kiinnostusta eri toimialojen riskeihin ja niiden hallintaan
• Matkustusvalmiutta kansainvälisten asiakkaiden tuotantolaitoksiin
• Kiinnostusta käytännön kenttätyöhön sekä kykyä hyödyntää erilaisia ohjelmistoja
• Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Lisäksi eduksi luetaan:

• Aikaisempi kokemus esimerkiksi konsultoinnista tai tuotannollisista tehtävistä
• Muu kielitaito

Yritys tarjoaa:

• Kansainvälisen, innokkaan ja innovatiivisen työympäristön kasvavassa vakuutusmeklariyrityksessä
• Näköalapaikan vakuutusmeklarimarkkinan muutokseen
• Mahdollisuuden oman osaamisen kasvattamisen ja laajentamisen alan asiantuntijoiden ja maailman johtavan yhtiön tuella
• Dynaamisen, innostavan ja monipuolisen työpaikan sekä osaavat työkaverit
• Työpaikan, jossa työntekijät täydentää toisiaan omien vahvuuksien ja osaamisalueiden kautta

Mikäli haluat tämän tilaisuuden mullistavan juuri sinun ammatillisen kehityksesi, lähetä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2017 CV:si, hakemuskirjeesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi täällä: https://apply.atalent.fi/marsh-oy-risk-consultant-7-2017. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi yhtenä pdf-tiedostona. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa sekä palkkatoiveesi.

Marshiin voit tutustua tarkemmin täällä: http://finland.marsh.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Coordinator Jasmin Shams (0504350807, jasmin.shams@atalent.fi)

———————-

 

Tulevat ESTIEM-tapahtumat:

 

Oktoberfest Activity Week, Munich

18.-24.9.2017 | Hakuaika 23.6-1.8.

 

Smart Days, Eindhoven

2.-7.10.2017 | Hakuaika 20.6-31.7.

 

Sustainability Bootcamp, Lenggries

20.-22.10.2017 | Hakuaika 22.5.-15.9

 

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä löytyy ESTIEM:in nettisivuilta (www.estiem.org).

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia www.estiem.org -sivulle, tai mikäli sinulla on kysymyksiä ESTIEMiin tai tuleviin ESTIEM –tapahtumiin liittyen, ota yhteyttä Kaplaakin Kv- ja ESTIEM –vastaavaan eli Panu Laukkaseen. (estiem@kaplaaki.fi)

 

—————-

 

Tiedotti,

Ida Mäkelä

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry