Viikkotiedote 34/2016

Kaplaaki tiedottaa:

 

  • Academic Work: Konsultti ohjelmistorobotiikan alalle
  • Vapaaehtoistyö Aasiassa, Afrikassa tai Latinalaisessa Amerikassa

——————–

 

Academic Work: Konsultti ohjelmistorobotiikan alalle

 

Academic Work etsii tulevaisuuden konsulttia kasvupositioon ohjelmistorobotiikan alalle Helsinkiin!

 

Ilmoituksen löydätte osoitteesta: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-tulevaisuuden-konsulttia-kasvupositioon-ohjelmistorobotiikan-alalle-helsinkiin/14974595

————————

 

Vapaaehtoistyö Aasiassa, Afrikassa tai Latinalaisessa Amerikassa

 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Aasiassa, Afrikassa tai Latinalaisessa Amerikassa? Haluaisitko lähteä matkaan ensi vuoden alussa?

 

Hae 1.9.2016 mennessä International Cultural Youth Exchange -vapaaehtoisohjelmaan! Paikkoja on alkuvuoden 2017 lähtöihin seuraavasti:

 

– 6 tai 12 kk: Bolivia, Ghana, Intia, Kenia, Uganda

– 6 kk: Filippiinit, Honduras, Marokko, Nigeria, Taiwan, Vietnam

 

ICYE-vapaaehtoiset työskentelevät etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialalla, esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa. Vapaaehtoisia vastaanotetaan myös mm. terveys- ja ympäristöalalle sekä ihmisoikeusjärjestöihin. Jaksot alkavat tammi–maaliskuussa.

 

Jos haluaisit tutustua kohdemaan ihmisiin ja oloihin pintaa syvemmältä sekä oppia paikallista kieltä, ICYE-jakso tarjoaa tähän mainion tilaisuuden. Ohjelma on suunnattu 18–30-vuotiaille. Osallistujiksi etsitään motivoituneita, joustavia ja avoimia nuoria, joilta ei edellytetä erityistä koulutus- tai ammatillista taustaa.

 

ICYE-ohjelma on omakustanteinen ja siihen haetaan Maailmanvaihto ry:n kautta. Osallistumismaksulla lähtijä saa mm. majoituksen, päivittäiset ateriat, vakuutuksen, kielikurssin sekä valmennusta ja tukea Suomessa ja kohdemaassa. Osallistujan maksettavaksi tulevat lisäksi lennot kohdemaahan sekä viisumikulut.

 

Maailmanvaihto on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö, joka lähettää nuoria vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Toiminnan tarkoituksena on edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä ja tarjota oppimismahdollisuuksia nuorille aikuisille.

 

Kiinnostuitko? Toimita hakemuksesi Maailmanvaihtoon 1.9.2016 mennessä. Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet: www.maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/icye-alkuvuosi

 

”Minulle vapaaehtoistyöjakso oli elämää muuttava kokemus. Ihmiset, joiden kanssa vietin kuusi kuukautta, päästivät minut kurkistamaan heidän elämäänsä. He muuttivat minun näkemystäni maailmasta, ja toivottavasti minäkin pystyin heille antamaan itsestäni jotain.” – Marjut Järvinen, ICYE-vapaaehtoistyössä Keniassa

 ————————-

 

Tiedotti,

Susanna Lappi

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry

Search