Viikkotiedote 34/2017

Viikkotiedote / Viikko 34

 • ESTIEM-tiedote
 • ActI tiedottaa: Kansainvälinen vierailijaesitys sekä fyysisen teatterin workshop Lappeenrannassa
 • Vastuuohjaajaksi Yrityskylä-oppimisympäristöön
 • Diplomityöpaikka: Rototec Oy: Johtamisjärjestelmän kehitys
 • Haku käynnissä: Ensi vuoden alussa ICYE-vapaaehtoistyöhön ulkomaille
 • Syksy käynnistyy Nyytissä
 • Avoin työpaikka: D11 Helsinki: Strategy Analyst
 • Avoin työpaikka: SEB: Corporate Finance Interns
 • Avoin työpaikka: Heinon Tukku Oy – IT-koordinaattori
 • Avoin työpaikka: EP-Logistics Oy: Junior-konsultti
 • Avoin työpaikka: EP-Logistics Oy: Projektipäällikkö
 • Avoimet ESTIEM-tapahtumat ja ESTIEM-tiedote

 

 

ESTIEM-tiedote

 

Hei!

 

Lukukauden alku lähestyy uhkaavasti ja ahkerammat ovat jo ehkä katselleet syksyn opintoja ja ilmoittautuneet kursseille. Syksyllä pidetään taas Lappeenrannassa TIMES case-kilpailun paikalliskarsinnat yhteistyössä maisteriopiskelijoille suunnatun Case Course in Strategy Consulting kurssin kanssa. Ottakaa siis mielenkiintoinen kurssi omaan HOPS:nne ja parantakaa mahdollisuuksianne päästä edustamaan Kaplaakia semifinaaleissa!

 

T: Panu Laukkanen, KV- ja ESTIEM-vastaava

 

 

ActI tiedottaa: Kansainvälinen vierailijaesitys sekä fyysisen teatterin workshop Lappeenrannassa

 

Lappeenrannan ylioppilasteatteri saa vieraakseen kansainvälisen teatteriryhmän ”Hippana Theatre” heti syyskuun alussa.

 

Hippana Theatre esittää versionsa Molièren Saiturista ”The Miser” torstaina 7.9. klo 19.00 sekä lauantaina 9.9. klo 19.00. Esitysten lisäksi luvassa on samana viikonloppuna 9.9.-10.9. fyysisen teatterin workshop! Lisätiedot näytöksistä ja workshopista sekä ilmoittautumisohjeet Facebookista, linkit alla.

 

MITÄ: Kansainvälinen teatteriryhmä esittää näytelmän ”Saituri – The Miser” sekä järjestää fyysisen teatterin workshopin

MILLOIN: Näytökset to 7.9. klo 19 ja la 9.9. klo 19, workshop la ja su 9.9.-10.9

MISSÄ: Ylioppilastalon auditorio

MUUTA: Liput näytöksiin 15/10 euroa, lippuja voi ostaa ovelta tai varata sähköpostilla acti@ltky.lut.fi

LISÄTIEDOT: näytökset https://www.facebook.com/events/1929930330599778/,

workshop https://www.facebook.com/events/196731304197212/ & https://fi-fi.facebook.com/LappeenrannanYlioppilasteatteriActi/

MIKSI: Laadukasta kansainvälistä kulttuuriohjelmaa!

 

 

Vastuuohjaajaksi Yrityskylä-oppimisympäristöön

 

Meillä on Yrityskylä Kaakkois-Suomessa jälleen osa-aikaiset vastuuohjaajan paikat auki lukuvuodelle 2017-2018. Virallista työpaikkailmoitusta pääsee tutkimaan seuraavasta linkistä: https://yrityskyla.fi/yrityskyla-rekrytoi-uusia-vastuuohjaajia-ympari-suomen/.

 

Työ sopii erinomaisesti yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneille opiskelijoille, jotka pitävät lasten kanssa työskentelystä. Vastuuohjaajana toimiminen kehittää erityisesti ryhmänjohtamis- ja esiintymistaitoja. Lisäksi työssä tulee pystyä nopeaan päätöksentekoon.

 

Olemme saaneet kahtena edellisenä lukuvuotena mahtavia työntekijöitä LUT:sta, toivotaan että sama tahti jatkuu! Vastaan mielelläni kysymyksiin, mikäli niitä herää aiheen tiimoilta.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Saara Hautala

Aluekoordinaattori

Yrityskylä Kaakkois-Suomi

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT

Kaukaankatu 30

53200 Lappeenranta

puh. 040 841 0332

saara.hautala@tat.fi

 

www.tat.fi

www.yrityskyla.fi

www.twitter.com/yrityskyla

 

Diplomityöpaikka: Rototec Oy: Johtamisjärjestelmän kehitys

 

Rototec on pohjoismainen geoenergialan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 6000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

 

Rototec etsii lopputyöntekijää johtamisjärjestelmän kehitykseen. Työpaikkasi on Pirkkalan toimistomme, mutta tulet matkustamaan työssäsi Helsinki, Tukholma ja Oslo akselilla.

 

Opiskelet teknistä alaa, esimerkiksi tuotantotaloutta, energia- tai konetekniikkaa. Olet luonteeltasi tavoitteellinen ja oma-aloitteinen tekijä. Työskentelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt kommunikoimaan ja tuottamaan tekstiä englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on iso etu.

 

Työssäsi haastattelet prosessinomistajia, analysoit tuloksia ja tuotat materiaalia johtamisjärjestelmään. Lopputyön jälkeen sinulla on mahdollisuus löytää paikkasi ja edetä urallasi nopeasti kasvavassa konsernissamme.

 

Hae paikkaa lähettämällä CV, hakukirje ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@rototec.fi 1.9.2017 mennessä.

 

Ajankohta ja kesto: Syksy 2017

 

Työn luonne: Kokoaikatyö

 

Palkkaukseen tai palkkioon liittyvät lisätiedot: Sopimuksen mukaan

 

Sijainti: Avoin

 

Viimeinen hakupäivä: 1.9.2017

 

 

Haku käynnissä: Ensi vuoden alussa ICYE-vapaaehtoistyöhön ulkomaille

 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Lähde ensi vuoden alussa 6 tai 12 kuukaudeksi vapaaehtoiseksi Aasiaan, Afrikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan tai Oseaniaan International Cultural Youth Exchange -ohjelman (ICYE) kautta!

 

Paikkoja on avoinna Argentiinaan, Boliviaan, Brasiliaan, Ghanaan, Indonesiaan, Intiaan, Keniaan, Meksikoon, Nigeriaan, Taiwaniin, Ugandaan, Uuteen-Seelantiin ja Vietnamiin. Jaksot alkavat tammi–maaliskuussa 2018.

 

ICYE-vapaaehtoistyöntekijät työskentelevät yleishyödyllisissä työyhteisöissä, useimmiten lasten tai nuorten parissa kasvatus- tai sosiaalialalla, esimerkiksi päiväkodissa, koulussa tai katulasten tukikeskuksessa. Lisäksi vapaaehtoistyöntekijöitä vastaanotetaan mm. ympäristö- ja terveydenhoitoalalle.

 

ICYE-vapaaehtoistyössä pääset tutustumaan paikalliseen arkeen ja osallistumaan kulttuurien välisen ymmärryksen rakentamiseen ruohonjuuritasolla. Mukaan etsitään avoimia, joustavia ja motivoituneita nuoria aikuisia. Ohjelma on suunnattu 18–30-vuotiaille, joskin yläikäraja on joustava useissa kohdemaissa.

 

Ohjelmaan haetaan Maailmanvaihto ry:n kautta. Maailmanvaihto valmentaa ja tukee lähtijöitä – yhdessä käsitellään mm. vapaaehtoistyöntekijän roolia sekä terveys- ja turvallisuusasioita. Kussakin kohdemaassa vapaaehtoiset vastaanottaa paikalinen ICYE-järjestö. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla lähtijä saa koulutusten ja tuen ohella mm. ylläpidon ja vakuutuksen.

 

Avoimet paikat täytetään hakujärjestyksessä, ja hakemuksia voidaan vastaanottaa 1.9.2017 saakka.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet: www.maailmanvaihto.fi/icye-vapaaehtoistyohon-alkuvuosi

 

Maailmanvaihto – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu kansalaisjärjestö, joka lähettää nuoria pitkäkestoiseen (6–12 kk) vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Toimimme kulttuurien välisen ymmärryksen edistämiseksi.

 

 

Syksy käynnistyy Nyytissä

 

to 24.8. klo 18 – 20: Avoin aihe:) Chatissa ei ole mitään tiettyä teemaa, vaan voidaan jutella ihan mistä vain maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa syksyn ekaan chattiin!

Chatin ohella voit vaihtaa ajatuksia myös Nyytin foorumilla. Liity mukaan foorumikeskusteluun täältä.

 

Nyyti ry – Mielen hyvinvointia opiskelijoille

Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

 

 

Nettiryhmät:

 

Syksyn ensimmäinen Elämäntaitokurssia verkossa järjestetään 25.9.-27.10. Haku ryhmään käynnistyy jo tulevana maanantaina 21.8.

 

Järjestämme yhteistyössä Kuntoutussäätiön kanssa Tukea opiskeluvaikeuksiin -nettiryhmän 16.10. – 8.12.2017. Haku ryhmään alkaa 4.9.

 

Hae mukaan Elämäntaitokurssille verkossa

 

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki?

Tule mukaan Nyytin Elämäntaitokurssille verkossa 13.2. – 7.4.2017. Ryhmämuotoisella kurssilla käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Voit jakaa kokemuksia ja saada vinkkejä omaan arkeesi toisilta ryhmäläisiltä. Ryhmä toteutetaan suojatussa ympäristössä eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä ja se on maksuton.

 

Haku ryhmään alkaa 21.8. Lisätietoa ryhmästä sekä hakulomakkeen ja -ohjeet löydät Nyytin nettisivuilta: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/elamantaitokurssi-verkossa/

 

Hae mukaan Tukea opiskeluvaikeuksiin –ryhmään

 

Tuntuuko opiskelu liian vaikealta? Tarvitsetko vinkkejä tehtävistä selviämiseen tai erilaisiin opiskelutekniikoihin? Tai kaipaatko tukea lukemisen, kirjoittamisen, muistitekniikoiden, keskittymisen tai matemaattisten vaikeuksien kanssa?

 

Tule mukaan Nyytin ja Kuntoutussäätiön yhteiseen Tukea opiskeluvaikeuksiin -ryhmään, joka järjestetään 16.10. – 8.12.2017. Ryhmä on maksuton ja tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat tukea opiskelun haasteisiin. Ryhmään voit tulla pienempien tai suurempien pulmien kanssa. Ryhmä toteutetaan suojatussa ympäristössä eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä.

Haku ryhmään alkaa 4.9.

 

LIsätietoa ryhmästä sekä hakulomakkeen ja -ohjeet löydät Nyytin nettisivuilta: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/tukea-opiskeluvaikeuksiin-nettiryhma/

 

 

Avoin työpaikka: D11 Helsinki: Strategy Analyst

 

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

 Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe- valmistunut, muutama vuosi työkokemusta

Toivottu aloituspäivämäärä: sopimukseen mukaan, esim. syyskuun alussa

 Sijainti: Erottaja, Helsinki

Haku-DL: Ti 22.8.2017

 

D11 Helsinki on innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen liikkeenjohdon konsultoinnin yritys, jonka tehtävä on auttaa asiakkaitaan löytämään ja saamaan aikaiseksi uutta kasvua ja uudistumista. Liiketoiminta perustuu digitaalisen murrokseen avaamiin mahdollisuuksiin ja palavaan haluun tehdä asiat uudella tavalla, paremmin. D11 Helsinki muodostuu todellisista huippuosaajista ja edistyneestä, modernista yrityskulttuurista.

 

 

D11 Helsinki etsii nyt Strategy Analystia! Sinulla on mahdollisuus päästä heti alusta alkaen asiakastyöhön kokeneiden konsulttien kanssa: pääset mukaan etulinjassa muuttamaan totuttuja toimintamalleja ja auttamaan yrityksiä kukoistamaan digiajassa. Pienessä yrityksessä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan useisiin samanaikaisiin projekteihin ja saat vastuuta oman kantokykysi mukaan. Sinulla on mahdollisuus päästä esimerkiksi tarkastelemaan, miten tekoälyä hyödyntäen voidaan luoda liiketoimintainnovaatioita. Tarjoamme innostuneelle ja osaavalle tekijälle mahdollisuuden päästä työskentelemään strategiakonsultoinnin parissa tunnettujen toimijoiden kanssa.

 

 

 

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan itsenäistä kartoitustyötä: keräät ja analysoit dataa, tunnistat siitä oleellisen ja tiivistät sen selkeäksi ja helposti viestittäväksi kokonaisuudeksi. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön, mutta osaat myös toimia kiinteänä osana projektitiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa analyyttistä ajattelukykyä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Olet tarkka, huolellinen sekä aikaansaava.

 

 

Sinulta odotamme:

 

 

 • Relevantteja yliopisto-opintoja (esim. Tuotantotalous, Strategia, Rahoitus, Information Service Management, Markkinointi)
 • Analyyttistä ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön
 • Erinomaista dokumentointikykyä, erityisesti MS PowerPoint
 • Aikaisempaa relevanttia työkokemusta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

 

 

 

Kiinnostuitko? Lähetä viimeistään tiistaina 22.8.2017 PDF-muotoiset hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi/tutkimustodistuksesi sekä CV:si tänne: https://apply.atalent.fi/d11-helsinki-strategy-analyst-8-2017 .Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohtasi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään heti!

 

D11 Helsinkiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: http://www.d11helsinki.com/ Tehtävästä ja hakuprosessista tarkempia tietoja tarjoaa aTalentin Noora Markoff (040 592 8993, noora.markoff(ät)atalent.fi)

 

 

 

Avoin työpaikka: SEB: Corporate Finance Interns

 

Type: Internship, full-time, length 3-6 months

Recommended background: 3rd -5th year of studies

Working hours: full-time

Requested starting date: spring / summer / autumn in 2018, start date negotiable

Location: Eteläesplanadi 18, 00130 Helsinki

Application DL: Sunday 3.9.2017

 

 

 

SEB is the leading Nordic investment bank employing around 250 investment banking professionals. SEB Corporate Finance provides advisory services to corporations, private equity investors and other institutional investors in the Nordic region. We are the market leader in the provision of specialist advice in mergers and acquisitions and equity capital market transactions.

 

 

 

 

Interns to join our team in the Helsinki office. We want you to be ambitious, hard-working and willing to learn. In addition to an outstanding academic track record you have a brilliant analytical mind-set, true team-player attitude, good communication skills and excellent command of both Finnish and English.

 

Our industry leading Corporate Finance Internship Programme for students (with >100 ECTS) is the key element of our junior recruitment structure. We are now hiring interns for spring, summer and autumn 2018.

 

 

 

Your responsibilities as an intern are comparable to those of our junior professionals. As a part of our team you are responsible for providing financial and strategic advice of the highest standard in M&A and equity capital markets transactions, advising leading Finnish and international corporations, private equity firms and other financial investors. See the attachment of our latest transactions: https://seb.fi/siteassets/tietoa_sebsta/rekrytointi/corporate-finance-attachment.pdf

 

 

We offer an international work environment within financial markets and investment banking, a steep learning curve and competitive benefits. Our success is based on the skills of our professionals, which we respect as our most valuable asset.

 

Should you have any questions concerning the positions, please contact Associate Antti-Olavi Röynä on August 21st at 13.00-15.00 tel. +358 40 7628 932 or Associate Ossi Paasi on August 23th at 13.00-15.00 tel. +358 44 5770 203. For more information about the recruitment process, please contact SEB’s recruitment partner aTalent Recruiting’s Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi[at]atalent.fi).

 

In order to apply, please send a short application letter with CV and grade transcripts (academic, upper secondary and matriculation exam) in PDF-format via our online recruitment system: https://seb.fi/rekrytointi on September 3rd at the latest. To learn more about SEB, visit www.seb.fi and www.sebgroup.com.

 

Would you like to know what it’s like to work at Corporate Finance in the leading Nordic investment bank? SEB Corporate Finance warmly welcomes you to join a networking evening with our team on August 29th at 7 pm to discuss our work. During the evening you also have a great opportunity to learn more about the Corporate Finance Internship Programme. Please read more at https://seb.fi/tietoa-sebsta/rekrytointi/trainee-ja-internship-ohjelmat.

 

 

 

Avoin työpaikka: Heinon Tukku Oy – IT-koordinaattori 

 

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen

Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Valmistunut

Toivottu aloitusajankohta: Syyskuu 2017, neuvoteltavissa

Työpaikan sijainti: Orionintie 18-22, 02200 Espoo

Haku-DL: 29.8.2017

 

 

 

Heinon Tukku Oy on valtakunnallisesti toimiva vuonna 1899 perustettu perheyritys, joka tarjoaa täyden päivittäistavaravalikoiman tukkupalvelua FoodService -toimijoille. Jo viiden sukupolven ja yli sadan vuoden ajan on Heinoa vienyt eteenpäin vahva yrittäjähenki. Heino toimii tuloksekkaasti panostaen laatuun niin asiakkaille, henkilöstölle kuin ympäristöllekkin. Heino-konserniin kuuluu lisäksi alkoholituotteiden maahantuoja Uniq Drinks Finland Oy sekä viime aikoina suosiotaan kasvattanut laadukkaaseen ja aitoon ruokaan panostava  Anton & Anton Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 250m€ ja henkilöstön lukumäärä 450.

 

 

 

 

Vakavarainen perheyritys, Heinon Tukku Oy, etsii nyt reipasta, avointa ja organisointikykyistä IT-koordinaattoria vastaamaan monipuolisista, operatiivisista IT-tehtäväkokonaisuuksista. Tässä tehtävässä vastuullasi ovat perus-IT-palveluiden toimivuuden varmistaminen sekä IT-ratkaisujen ylläpito. Lisäksi vastaat omalta osaltasi toimittajahallinnasta, hoidat palveluseurantaa sekä kehität jatkuvasti palveluita ja ratkot ongelmia. Vauhdikkaat työpäiväsi koostuvat päivittäisistä operatiivisista tehtävistä kattaen muun muassa työasemien tilaamisen ja validoinnin, laitevalinnat, huoltotoimenpiteet sekä liittymien hallinnoinnin. Tehtävässäsi pääset avustamaan neljän hengen tiimiäsi muun muassa projekti-, palvelu-, ja palvelinhallinnassa. Työnkuvasi koostuu lisäksi monipuolisesti erilaisista IT-infran tehtävistä sekä loppukäyttäjien tukemisesta.

 

 

 

Olet etsimämme henkilö, jos olet itseohjautuva, ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä, joka saattaa asiat huolellisesti loppuun etkä pelkää vauhdikasta arkea. Toivomme sinun olevan tehokas ja joustava tiimipelaaja, joka pyrkii alati löytämään ratkaisun ongelmiin ja työskentelee tehokkaasti paineen alla. Lisäksi edellytämme sinulta erinomaisia kirjallisia ja suullisia taitoja sekä suomeksi että englanniksi, sillä tässä tehtävässä pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä henkilöstön ja palveluiden toimittajien kanssa. Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, haethan paikkaa pian!

 

 

Edellytämme:

 

–          Soveltuvaa IT- alan koulutustaustaa

 

–          Osaamista Microsoft työkaluista ja ympäristöistä mm. Office 365:sta sekä AD ympäristöstä

 

–          Osaamista palvelin- ja verkkoympäristöjen perushallinnasta

 

–          Kykyä ymmärtää ja tuottaa teknistä dokumentaatiota

 

–          B- ajokorttia

 

 

 

Eduksi luemme:

 

–          SAP -osaamisen ja aiemman kokemuksen verkkokaupoista ja kassajärjestelmistä

 

–          Retail/ Whole sales liiketoiminnan tuntemuksen

 

 

 

Heinon Tukku Oy tarjoaa:

 

–          Monipuolisen työnkuvan

 

–          Mukavan työyhteisön ja pienen tiimin, jossa osaamistasi tuetaan aidosti

 

–          Joustavat työmahdollisuudet

 

–          Kattavat henkilöstöedut (mm. työterveyshuolto, liikuntasetelit, henkilökunta-alennukset)

 

Oletko etsimämme ratkaisukeskeinen, asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen IT-koordinaattori? Mikäli tunnistat itsesi, haethan pian!  Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.8.2017 mennessä täältä:  https://apply.atalent.fi/heinon-tukku-oy-it-koordinaattori-8-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.

 

 

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: http://heinontukku.fi/ . Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi, 050 4680 610).

 

 

 

Avoin työpaikka: EP-Logistics Oy: Junior-konsultti

 

Etsitkö joustavaa osa-aikaista työtä opintojesi rinnalle? Haluatko päästä kasvamaan konsultoinnin, simuloinnin ja myynnin ammattilaiseksi monipuolisten asiakasprojektien parissa. EP-Logistics Oy hakee Junior-konsulttia tiiminsä vahvistukseksi! (2. – 4. vsk)

 

Tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen

Suositusvuosikurssi: 2. – 4. vsk

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

Työaika: Joustava, 15-37,5 h/vko

Sijainti: Helsinki, Pohjois-Haaga

Haku-deadline: 31.8.2017

 

EP-Logistics Oy on johtava logistiikan, tuotantotekniikan ja automaatiokonseptien suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kauppa, julkishallinto ja satamat, esimerkiksi Matkahuolto, Saarioinen, Boliden, Kotkan satama, HUS, Metsä Tissue ja Oriola. Olemme toimineet 50 vuotta ja nyt palveluksessamme on noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ep.fiLöydät meidät myös LinkedInistä (https://www.linkedin.com/company-beta/101270/) ja Facebookista (https://www.facebook.com/EPLogisticsOy/)

 

EP-Logistics Oy etsii osa-aikaista Junior-konsulttia osaksi projektiryhmää erilaisiin asiakaskohtaisiin kehitysprojekteihin. Tehtävässä pääset kasvamaan konsultoinnin, simuloinnin ja myynnin ammattilaiseksi. Työssä opit käyttämään monia ohjelmistoja ja työkaluja sekä pääset kehittämään ohjelmointi- ja dokumentointitaitojasi. Osallistut muiden konsulttien rinnalla myös myyntityöhön esimerkiksi buukkaamalla asiakaskäyntejä sekä avustamalla tarjousten ja projektisuunnitelmien tekemisessä.

 

Tehtävässä menestymisen kannalta erityisen tärkeää on myyntihenkisyys sekä kyky toimia analyyttisesti ja loogisesti. Arvostamme IT- ja ohjelmointiosaamista, mutta sitäkin enemmän halua oppia niistä lisää.

 

Hakijalta odotamme:

 

 • Aitoa kiinnostusta oppia ja kehittää omaa osaamista
 • Analyyttisyyttä ja loogisuutta
 • Avoimuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja myyntihenkisyyttä
 • Perusymmärrystä ohjelmoinnista (esim. koulu- tai muista projekteista)
 • Microsoft Office -työkalujen hallintaa
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Soveltuvaa koulutusta ja hyvää opintomenestystä (tehtävä sopii loistavasti esim. tuotantotalouden, automaatio- ja systeemitekniikan, fysiikan ja IT-alojen opiskelijoille)

 

Mitä tarjoamme:

 

 • Monipuolisen osa-aikaisen työn opiskeluiden oheen sekä täysipäiväisen kesätyön (mahdollisuus työharjoittelun suorittamiseen)
 • Itsenäisen, vastuullisen ja opettavaisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää omia taitoja ja kerryttää kokemusta eri teollisuuden ja kaupan aloilta
 • Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen matalan hierarkiatason yrityksessä

 

Saatamme tarjota myös mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiselle, kun tekijä on näyttänyt osaamisensa ja aktiivisuutensa.

 

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si PDF-tiedostoina täällä: https://apply.atalent.fi/ep-logistics-junior-konsultti-8-2017. Haethan tehtävään 31.8. 2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Anna Oikariselta (anna.oikarinen@atalent.fi, 050 4155345.) Tässä tehtävässä työllistyt suoraan EP-Logisticsin palvelukseen.

 

 

Avoin työpaikka: EP-Logistics Oy: Projektipäällikkö

 

Etsitkö joustavaa logistiikka-alan työpaikkaa, jossa saat vastuuta ja pääset toimimaan itsenäisesti? Haluatko päästä työskentelemään logistiikan kehittämisen parissa asiantuntijaroolissa? EP-Logistics Oy etsii nyt innostunutta ja itseohjautuvaa Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen! (opintojen loppuvaihe – valmistunut)

 

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut, 1–5 vuotta työkokemusta

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

Työaika: 37,5h/vko

Sijainti: Helsinki, Pohjois-Haaga

Haku-DL: 31.8.2017

 

EP-Logistics Oy on johtava logistiikan, tuotantotekniikan ja automaatiokonseptien suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kauppa, julkishallinto ja satamat, esimerkiksi Matkahuolto, Saarioinen, Boliden, Kotkan satama, HUS, Metsä Tissue ja Oriola. Olemme toimineet 50 vuotta ja nyt palveluksessamme on noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ep.fi. Löydät meidät myös LinkedInistä (https://www.linkedin.com/company-beta/101270/) ja Facebookista (https://www.facebook.com/EPLogisticsOy/)

 

EP-Logistics Oy hakee nyt innostunutta projektipäällikköä vakituiseen asiantuntijarooliin vastaamaan asiakasyritysten logistiikan kehittämiseen liittyvistä projekteista. Mielenkiintoisissa projekteissa kehitysalueena voivat olla esimerkiksi tilat ja layout, toiminnan, prosessien ja tietojärjestelmien kehittäminen sekä automaatio asiakkaan tarpeista riippuen. Monipuolisessa tehtävässä huomioit asiakkaan toiveet ja tarpeet projektin eri vaiheisiin ja prosesseihin liittyen. Tiedät onnistuneesi projektissa, kun olet itsekin tyytyväinen työsi laatuun, pysynyt budjetissa ja aikatauluissa, tehnyt asiakkaat tyytyväisiksi sekä oppinut ja ottanut haltuun jotakin uutta! Tehtäviisi kuuluu:

 

 • Projektijohtaminen ja itsenäinen vastaaminen projektikokonaisuuksista
 • Toimeksiantojen myynti
 • Projekteihin liittyvä suunnittelutyö
 • Resurssien hyödyntäminen ja tehtävien delegointi tiimiläisille
 • Budjetti- ja aikatauluvastuu
 • Vastuu omista asiakkuuksista

 

Mitä tarjoamme:

 

EP-Logistics Oy tarjoaa sinulle joustavan työpaikan, jossa voit suunnitella itse oman työviikkosi, mikä mahdollistaa hyvän balanssin rakentamisen työ- ja vapaa-ajan välille. Pienen yrityksen etuna saat vastuuta ja pystyt jatkuvasti kehittämään osaamistasi – monipuolisessa tehtävässä et pääse puutumaan! Tarjoamme:

 

 • Vaihtelevan ja opettavaisen työn mukavassa tiimissä matalan hierarkiatason yrityksessä
 • Itsenäisen tehtävän, jossa pääset kehittymään
 • Mahdollisuuden kerryttää kokemusta eri teollisuuden ja kaupan aloilta

 

Mitä etsimme:

 

Ideaalihakijamme on itseohjautuva ja hänellä on kyky kantaa vastuuta omista projekteista. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä organisointitaitoja sekä kykyä delegoida työtä tarvittaessa muille tiimin jäsenille. Myös kyky hahmottaa asiakkaan kehitystarpeita pitkällä tähtäimellä sekä taito myydä omaa ja muiden osaamista on työssä olennaista. Projektit ovat hyvin vaihtelevia sisällöltään, joten vakiorooleja ei tiimissä juurikaan ole ja toivomme sinulta joustavuutta sekä kykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa. Tehtävässä pääset oppimaan ja kehittämään omaa osaamistasi rennossa ilmapiirissä. Hakijalta edellytämme:

 

 • Nopeaa kokonaiskuvan hahmotuskykyä sekä halua kehittyä
 • Perusymmärrystä logistiikasta, ohjelmoinnista, tuotannosta tai varastojen perusprosesseista opintojen (kuten DI tai AMK-insinööri) tai esim. teollisuuden tai kaupan töistä kertyneen parin vuoden kokemuksen kautta
 • Riittäviä IT-taitoja (käytössä esimerkiksi AutoCad, ProModel, Access ja muut MS Officen työkalut)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Eduksi luemme kokemuksen myyntitehtävistä ja etenkin B2B-puolen asiakasrajapinnassa toimimisesta. Myös perustason ymmärryksestä toiminnanohjausjärjestelmistä, tietokannoista, liittymätekniikoista, ohjelmoinnista tai automaatiotekniikoista on hyötyä työssä.

 

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi, CV:si sekä opintosuoritusotteesi PDF-tiedostoina täällä: https://apply.atalent.fi/ep-logistics-oy-projektipaallikko-8-2017. Haethan tehtävään 31.8. 2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Anna Oikariselta (anna.oikarinen@atalent.fi, 050 4155345.) Tässä tehtävässä työllistyt suoraan EP-Logisticsin palvelukseen.

 

 

Tulevat ESTIEM-tapahtumat:

 

Language Course: Let’s learn Español!, Madrid

2.-8.10.2017 | Hakuaika 12.7.-25.8.

 

LR Forum, Kiev

12-18.10.2017 | Hakuaika 3.8.-12.9.

 

Sustainability Bootcamp, Lenggries

20.-22.10.2017 | Hakuaika 22.5.-15.9

 

TIMES Training Event, Istanbul

26.-31.10.2017 | Hakuaika 20.8.-16.9

 

Lean Six Sigma Green Belt Training event, Graz (Itävalta)

30.10.-5.11.2017 | Hakuaika 20.8.-10.9

 

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä löytyy ESTIEM:in nettisivuilta (www.estiem.org).

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia www.estiem.org -sivulle, tai mikäli sinulla on kysymyksiä ESTIEMiin tai tuleviin ESTIEM –tapahtumiin liittyen, ota yhteyttä Kaplaakin Kv- ja ESTIEM –vastaavaan eli Panu Laukkaseen. (estiem@kaplaaki.fi)

 

 

Tiedotti,

 

Ida Mäkelä

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry