Viikkotiedote 36/2016

Kaplaaki tiedottaa:

 

 • Fuksisuunnistuksen jatkobileet!
 • Academic Work: Laatuinsinööri Helsinkiin
 • LeadDesk: Junior Web Developer (Lappeenranta/ Helsinki)
 • BiiT: Jr. konsultti (Salesforce CRM)
 • Tulevat ESTIEM –tapahtumat

 

—————

 

Fuksisuunnistuksen jatkobileet!

 

Nyt ne ovat täällä taas, musiikkikerhomme TeMun järkkäämät fuksisuunnistuksen jatkobileet! Yleensä lähes päättömyyksiin yltävän huikaisevat kekkerit, joista ei vauhtia, sattumuksia ja musiikkia puutu! Tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii Amarillo, missä meitä viihdyttää Skinnarilan kovimpiin bändeihin kuuluva Timosen Jaska Experience. Bileet jatkuvat ilta kymmenestä aina aamu neljään (22-04). Suunnista siis fuksisuunnistuksen rastien jälkeen Amarilloon nauttimaan musiikista, tanssista, toisistanne ja TeMun pojista! 

siis
Mitä: Fuksisuunnistuksen jatkobileet
Missä: Amarillo
Milloin: ke 7.9 klo 22-04
Liput: 5€, YO-talon aulasta ma-ke klo 11-13

It’s that time of the year again! The afterparty of freshman orienteering, organized by our universitys music club TeMu is upon us yet again! The party will be at Amarillo and for your entertainment we haveTimosen Jaska Experience, one of the gratest bands in Skinnarila, performing for us. The party will go on from 22pm to 4 am. We strongly advice you to be there enjoying music, dancing and yourselves.

 

once again

What: after party of the freshman orienteering

Where: Amarillo

When: wed 7.9 clock 22-04

Tickets: 5€ from Student Union House lobby at Mon-Wed 11:00-13:00

 

Lisätietoja / More info in facebook

https://www.facebook.com/events/1144950608912049/

 

 

Academic Work: Laatuinsinööri Helsinkiin

 

Academic Workia etsii tällä hetkellä  vastavalmistunutta tai valmistumassa olevaa opiskelijaa laatuinsinöörin tehtäviin Helsinkiin. Kyseessä on kokoaikainen ja alkuun 12 kuukauden määräaikainen työ, mutta tavoitteena on, että hyvälle tekijälle löytyisi jatkoa. Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.

 

Tässä linkki kyseiseen tehtävään: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kehityshaluinen-laatuinsinoori-helsinkiin/14975222 . Suosittelen kiinnostuneita loppuvaiheen opiskelijoita ja vastavalmistuneita hakemaan mahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla.

 

Academic Work on erikoistunut löytämään nimenomaan opiskelijoille oman alansa töitä, ja meillä on asiakkaina teknisen alan isoimpia toimijoita. Kauttamme löytyy ainoastaan palkallisia työpaikkoja, emmekä hae esimerkiksi tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä, mutta osa tehtävistämme sopii esimerkiksi palkallisiksi harjoittelupaikoiksi.

 

—————–

LeadDesk: Junior Web Developer (Lappeenranta/ Helsinki)

 

Tyyppi: Täysipäiväinen, osa-aikainen, vakituinen

Haettu tausta: 3.vks-valmistunut

Sijainti: Lappeenranta/ Helsinki (Hämeentie 19)

Aloitusajankohta: ASAP

Haun deadline: sunnuntai 11.9./ ASAP

 

LeadDesk is a fast growing and successful company headquartered in Finland. LeadDesk develops industry-leading software for call centers and sales organizations. LeadDesk software is used by 5,000 professionals in more than 10 countries daily. Since the company was established in 2010, LeadDesk has roughly doubled its revenue every year. In 2014, LeadDesk’s revenue was about 4.8 million EUR. Currently, the company has offices in Finland, Sweden, Denmark, Norway, Germany, Poland and the Netherlands, employing approximately 100 people. LeadDesk is a Deloitte Fast 50 Rising Star 2013 winning company (1746 % growth in 3 years).

 

LeadDesk etsii nyt innostunutta ja oppimishaluista Junior Web Developeria liittymään osaavien softakehittäjien tiimiin tuotekehityksen pariin Lappeenrantaan tai Helsinkiin. Pääset osaksi web-kehitystiimiä, joka vastaa LeadDeskin core-applikaatioiden suunnittelusta, kehittämisestä, testaamisesta ja ylläpidosta. Työtehtäväsi painottuvat alkuun ylläpitotehtäviin, mutta pääset kehittämään itseäsi ja monipuolistamaan tehtävänkuvaasi osaamisesi kasvaessa.

 

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta softakehityksestä, mutta arvostamme ennen kaikkea oppimishaluista asennetta ja alan harrastuneisuutta sekä halua kehittyä. Tuotteemme on rakennettu PHP:lla sekä Pythonilla, mutta suuntana on uuden rajapinnan rakentaminen moderneilla web-teknologioilla (esim. React). LeadDeskillä sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan ympärilläsi työskentelee motivoinut tiimi, jolta saat tukea.

 

Odotamme sinulta:

 • Tietotekniikan korkeakouluopintoja (amk/yliopisto)
 • Alan harrastuneisuutta
 • Innostunutta ja oppimishaluista asennetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Eduksi luetaan:

 • Tietoliikenneosaaminen (VoIP)

 

Tarjoamme:

 • Osaavan tiimin tuen ja loistavat kehittymismahdollisuudet softakehityksen saralla
 • Mahdollisuuden työskennellä pilvipalveluiden kehittämisen parissa
 • Vakituisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä

 

Innostuitko? Kerro hakemuksessasi mitä osaat ja mistä olet erityisesti kiinnostunut. Lähetä hakemuksesi ja CV:si heti tai viimeistään sunnuntaina 11.9. tänne: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×44788.

 

Olemme kiinnostuneet harrastuneisuudestasi, joten liitäthän mukaan tietoja mahdollisista omista projekteistasi (esim. GitHub-profiili). Huom! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

 

Tutustu tarkemmin LeadDeskiin osoitteessa http://leaddesk.com. Tarkempia tietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Noora Markoff (noora.markoff[at]atalent.fi, +358405928993).

 

—————–

BiiT: Jr. konsultti (Salesforce CRM)

 

Tekniskaupalliselle ja yrittäjähenkiselle konsultin alulle hieno mahdollisuus konsulttiuran starttaamiseen BiiTin tiimissä!

 

Tyyppi: kokoaikatyö

Toivottu tausta: valmistunut, valmistumisen kynnyksellä

Kesto: toistaiseksi

Työaika: 37,5h/vko

Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan

Työpaikan sijainti: Keilaranta 1, Espoo

Haku-DL: 11.9.2016

 

BiiT Oy tarjoaa Salesforce.com-, ServiceMax- ja Pardot –konsultointipalveluita kaiken kokoisille yrityksille. BiiT auttaa asiakkaitaan saamaan maksimaalisen hyödyn irti CRM-, Field Tool- ja markkinoinnin automatisoinnin järjestelmistä ja tarjoaa sertifioituja räätälöityjä ratkaisuja. Palvelumme keskittyvät implementointiin, kehitysprojekteihin, mobiilisovelluksiin sekä koulutukseen ja Salesforce-konsultointi on erikoisalaamme. Tiimissämme työskentelee 25 ammattilaista konsultoinnin, myynnin, softakehityksen ja hallinnon parissa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa.

 

Etsimme nyt Jr. konsulttia kasvamaan asiakasvastuullisen konsultin rooliin. Tuet konsulttejamme räätälöityjen Salesforce.com –pohjaisten ratkaisujen määrittelyssä, kehittämisessä ja toteutuksessa ja olet mukana projektien alusta loppuun, myynnistä toteutukseen. Työnkuvasi on laaja ja sisältää mm. materiaalien valmistelua, Excel-raportointia, myynnin tukitehtäviä, CRM-järjestelmiin tutustumista sekä ratkaisujen rakentamista yhdessä kokeneiden konsulttien kanssa. Asiakasrajapinta tulee tässä roolissa varmasti tutuksi. Kokemuksen karttuessa otat hoidettavaksesi myös omia pienempiä asiakasprojekteja.

 

Olemme pieni ja ketterästi liikkuva yritys ja arvostamme monialaista osaamista: meillä sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi ja vahvuuksiasi monipuolisesti ja pääset kehittämään itseäsi kokonaisvaltaisesti.

 

Etsimme:

Etsimme uransa alussa olevaa tekniskaupallista, yrittäjähenkistä Jr. konsulttia, joka viihtyy moniulotteisessa asiakastyössä. Ideaalihakijallamme on näkemystä ja jonkin verran kokemusta CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista esimerkiksi kesätöiden parista. Salesforce-kokemus katsotaan eduksi, mutta annamme järjestelmiin ja tehtäviin kyllä kattavan perehdytyksen. Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, kiinnostusta uusia teknologioita ja järjestelmiä kohtaan, esiintymiskykyä sekä oma-aloitteista asennetta. Toivomme myös, että haluat sitoutua meihin pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja sinun näköisesi urapolun järjestelmäkonsultoinnin parissa. Hakijoilta odotamme:

 • teknistä/tekniskaupallista yliopisto-/AMK-tutkintoa tai loppusilausta vaille valmiita vastaavia opintoja
 • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • perusymmärrystä CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista
 • työkokemusta esim. projektien, prosessien, logistiikan ja/tai järjestelmien parissa
 • myynnillistä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä yrittäjähenkisyyttä

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetäthän CV:si ja hakemuksesti mahdollisimman pian, viimeistään 11.9.2016 täällä: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×44899. Kerrothan hakemuksessasi, miten kokemuksesi ja vahvuutesi tukisivat menestymistäsi Jr. konsultin tehtävissä. Ilmoitathan myös toivotun aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi.

 

BiiTistä voit lukea lisää osoitteessa www.biit.fi. Lisätietoja antaa mielellään Minnamari Jokinen (minnamari.jokinen[at]atalent.fi, 0503799208). Tässä tehtävässä tulet työllistymään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen BiiTille.

——————–

 

Tulevat ESTIEM –tapahtumat: 

 

Vision Final Conference (Belgrad, Serbia)

Tapahtuman ajankohta: 09.10-15.10

Hakuaika: 25.07-11.09

 

Sustainable Business Days (Milano, Italia)

Tapahtuman ajankohta: 16.10-22.10

Hakuaika: 14.08-18.09

 

Finance Forum (Krakova, Puola)

Tapahtuman ajankohta: 20.10-25.10

Hakuaika: 08.08-08.09

 

ESTIEM 360 (Porto, Portugali)

Tapahtuman ajankohta: 23.10-29.10

Hakuaika: 21.08-17.09

 

Language Course: Let’s learn Français! (Liège, Belgia)

Tapahtuman ajankohta: 30.10-06.11

Hakuaika: 25.08-02.10

 

SLUSH (Helsinki, Suomi)

Tapahtuman ajankohta: 27.11-04.12

Hakuaika: 20.08-30.09

 

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä löytyy ESTIEM:in nettisivuilta (www.estiem.org).

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia www.estiem.org -sivulle, tai mikäli sinulla on kysymyksiä ESTIEMiin tai tuleviin ESTIEM –tapahtumiin liittyen, ota yhteyttä Kaplaakin Kv- ja ESTIEM –vastaavaan eli Einari Junteriin. (estiem@kaplaaki.fi)

 

 

—————-

 

Tiedotti,

Susanna Lappi

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry

Search