Viikkotiedote 37/2016

Kaplaaki tiedottaa:

 

 • Kutsu kaplaakin kotipiiriin
 • StudentRUN -hyväntekeväisyysjuoksu
 • Enklaavi X SLUSH goes San Francisco
 • CountOn Corporate Finance: Analyst Trainee
 • LUTES Willi-idea kilpailu 5.9.-9.10.2016
 • LTKY:n ja SAIKO:n kannanotto: Laadukkaampaa kielten opetusta resurssit yhdistämällä
 • Ajatusten vaihtoa ja vertaistukea netissä – tuu mukaan!
 • LUT & Propentus Get-together and Hackathon on 30.09.2016, at 13:00 – 23:00, Location: LUT rantasauna
 • Capgemini Young Professionals
 • Asia Exchangen
 • RELEX: Supply Chain Analyst
 • Tulevat ESTIEM –tapahtumat

 

—————-

 

Kutsu kaplaakin kotipiiriin

 

Kotipiiri on Kaplaaki ry:n ja tuotantotalouden koulutusohjelman yhteinen tapaaminen, joka pyritään järjestetään noin neljä kertaa lukuvuodessa. Paikalla on 4-6 kaplaakilaista sekä koulutusohjelman johtajia ja muuta henkilökuntaa. Tapaamisissa muun muassa käydään läpi kurssipalautteita, keskustellaan koulutusohjelmastamme sekä yleisesti kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tilaisuudet ovat perinteisesti erittäin rentoja ja avoimia foorumeita, joissa opiskelijoilla on erinomainen tilaisuus kertoa mielipiteitään ja kuulla tuotantotalouden osaston henkilökunnan kuulumisia.

 

Syksyn ensimmäinen Kotipiiri järjestetään tiistaina 20.9 klo 14-16 välisenä aikana luokassa 4511. Kaplaaki kutsuukin nyt tilaisuuteen 3-4 tuotantotalouden opiskelijaa keskustelemaan ja vaikuttamaan asioihin. Mukaan tilaisuuteen voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pj@kaplaaki.fi. Kaikki vähääkään kiinnostuneet tutalaiset vuosikurssiin katsomassa ovat tervetulleita mukaan.

 

Rentouttavaa viikonloppua tutalaisille toivottaa

 

Antti Sinkkonen

Puheenjohtaja

Kaplaaki ry

 

——————

StudentRUN -hyväntekeväisyysjuoksu

 

Opiskelijat ympäri Suomen yhdistävät voimansa ja haastavat nyt kaikki juoksemaan hyvän asian puolesta! Yhdeksässä eri kaupungissa, samana päivänä, samaan kellonaikaan singahtaa liikkeelle historian ensimmäinen StudentRUN -hyväntekeväisyysjuoksu.

 

Tapahtuman tuotot lahjoitetaan Itämeren suojelun tukemiseksi Pidä saaristo siistinä ry:lle. Valitse siis kaupunki, pistä päälle urheiluvaatteesi ja liity mukaan tekemään hyvää!

 

 

MITÄ?

Hyväntekeväisyysjuoksu.

 

MISSÄ?

Vaasa, Tampere, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Turku, Joensuu, Pori ja Lappeenranta.

 

MILLOIN?

13.9.2016, Tapahtuma alkaa klo 16:00

 

MITÄ MAKSAA?

Osallistumismaksu 10€. Voit ostaa lipun etukäteen tai tapahtumasta käteisellä paikan päällä. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Pidä saaristo siistinä ry:lle ja käytetään Itämeren hyväksi. Osallistumismaksut kerätään Enklaavi ry:n kautta. Ennakkoliput: https://ssl.eventilla.com/studentrun2016

 

KENELLE?

Kuka tahansa, kuntoon, ikään, työ/opiskelustatukseen katsomatta.

 

MUUTA?

Reitin pituus 5km. Tarkempi reitti ja lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin. Juoksun Lappeenrannassa organisoi Enklaavi ry.

 

YRITYKSELLE?

Yritykset ja muut organisaatiot voivat ostaa tapahtumaan yrityslippuja edustajilleen hintaan 25€ / osallistuja. Tule edustamaan yritystäsi vaikkapa firman paidat päällä ja osallistu talkoisiin Itämeren puolesta! Osallistuvat yritykset julkistetaan tapahtuman viestinnässä. Osta lippuja: https://ssl.eventilla.com/studentrun2016

 

JÄRJESTÄJÄT?

StundentRUNin järjestävät eri kaupunkien kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestöt Warrantti, SSHV, Finanssi, Boomi, Preemio, Pörssi, TuKY, Merkantila Klubben, Optimi, PorKY ja Enklaavi.

—————–

 

Enklaavi X SLUSH goes San Francisco

 

Kiinnostaako internship Googlella tai Facebookilla? Oletko aina halunnut olla pääomasijoittaja Piilaaksossa? Entä peliura NBA:ssa? Näissä emme voi auttaa, mutta nyt olisi mahdollisuus päästä askeleen lähemmäs unelmiasi.

 

Luvassa on historian timanttisin reissu, sillä tänä vuonna matkustetaan toiselle puolelle Atlanttia SAN FRANCISCOON 28.11. – 3.12.!!

 

Nyt on nopeimmille luvassa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kahdelle yritysvierailulle Palo Altossa, tarkat firmat varmistuvat myöhemmin (joukossa on mm. Google, Facebook, Twitter, Linkedin, Tinder etc.). Lisäksi luvassa on varmasti paljon aurinkoa, vierailu Stanfordin Yliopistossa sekä Golden State Warriors vs. Houston Rockets NBA – peli. Eli kyseessä ei siis ole mikään pienen luokan ekskursio.

 

Matkan hintaan sisältyy suorat lennot uudella Finnairin Airbus A350:lla HKI-SF välille, kuljetukset Palo Altoon ja lentokentälle paikan päällä, majoitukset San Franciscon keskustassa, yritysvierailut ja NBA-peli.

 

Matka kustantaa kaiken kaikkiaan 999€, josta 599€ menee lentolippuihin ja 400€ muihin kuluihin. Lennon hinta pysyy samana syyskuun loppuun asti, joten lento pitää olla ostettu 30.9. mennessä. Matkan maksu tapahtuu kahdessa erässä; ensin lentolippu ja myöhemmin muiden kulujen maksu.

 

MITÄ: Enklaavi X SLUSH @ San Francisco

MILLOIN: 28.11 – 3.12.2016

MIKSI: Kesän duunikuviot kuntoon Silicon Valleyyn

KENELLE: KAIKILLE opiskelijoille ja opiskelijamielisille

HINTA: 999€

 

Ilmoittautumiset sähköpostitse valtteri.eerola@student.lut.fi tai teemu.karuluoto@student.lut.fi. Saat sähköpostilla vastauksena maksuohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Lisätietoja yv:llä tai sähköpostitse Valtterilta ja Teemulta.

——————

 

CountOn Corporate Finance: Analyst Trainee

 

Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe

Kesto: Määräaikainen (3-6 kk, sopimuksen mukaan)

Työaika: Täysipäiväinen jouston mahdollisuudella

Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Työpaikan sijainti: Helsingin keskusta

Haku-DL: 14.9.

 

Onko suunnitelmissasi ura corporate financen parissa? Haluatko työskennellä kokeneiden corporate finance -ammattilaisten perustamassa kasvuvaiheessa olevassa yrityksessä? Kiehtooko vastuullinen rooli, jossa pääset kehittymään alasi huipuksi? CountOn Corporate Finance etsii motivoitunutta Analyst Traineeta tiimiinsä (opintojen loppuvaihe, valmistunut)!

 

CountOn Corporate Finance on vuonna 2016 perustettu riippumaton suomalainen yritys- ja rahoitusjärjestelyjen neuvonantaja. CountOnin tiimillä on laaja-alainen kokemus yritys-, pääomamarkkina- ja rahoitusjärjestelyistä viimeisen 20 vuoden ajalta. Tarjoamme neuvonantopalveluja yrityksille ja niiden omistajille, pääomasijoittajille, muille instituutionaalisille sijoittajille, julkiselle sektorille sekä rahoittajille. Toimintamme kulmakivinä ovat vahva sitoutuminen asiakkaiden tavoitteisiin sekä korkealaatuiset, räätälöidyt palvelut mahdollistaen asiakkaiden omistaja-arvon maksimoinnin ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

 

CountOn tarvitsee toiminnan kasvun keskellä vahvistusta tiimiinsä. Analyst Traineena pääset alusta lähtien mukaan meneillään oleviin asiakasprojekteihin ja näköalapaikalle corporate financen mielenkiintoiseen maailmaan. Tiivis yhteistyö kokeneessa tiimissä mahdollistaa nopean oppimiskäyrän.

 

Odotamme sinulta alan tuntemusta esim. aiemman harjoittelujakson muodossa, jotta pääset mahdollisimman nopeasti sisälle työnkuvaan. Tärkeää on, että muu tiimi pystyy luottamaan työsi jälkeen ja että olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja. Erinomaisten analyyttisten ja kvantitatiivisten taitojen lisäksi haetaan positiivista, huumorintajuista ja yrittäjähenkistä persoonaa.

 

Etsimme siis sinua, jolla on:

 

 •       Aikaisempaa kokemusta investointipankista, liikkeenjohdon konsultoinnista tai pääomasijoittamisesta
 •       Relevantti opintotausta (esim. rahoitus, tuotantotalous, laskentatoimi, kansantaloustiede) ja erinomainen opintomenestys
 •       Erinomaiset suulliset ja kirjalliset (suomeksi ja englanniksi) taidot
 •       Erinomaiset tekniset (Power Point ja Excel) taidot
 •       Analyyttinen, aktiivinen ja tiimiorientoitunut työskentelytapa
 •       Halu ja motivaatio olla vastuullisessa ja aktiivisessa roolissa mielenkiintoisissa ja haastavissa yrityskauppaprojekteissa sekä kehittyä corporate finance -osaajaksi

 

Mitä CountOn Corporate Finance sinulle tarjoaa?

 

 •       Vastuullisen roolin meneillään olevissa yrityskauppaprojekteissa
 •       Monipuoliset corporate finance –työtehtävät kuten esimerkiksi:

–  Projekteihin liittyvän myyntimateriaalin (mm. Information Memorandum ja Management Presentation) ja muun materiaalin valmistelu

– Asiakastapaamisiin liittyvän materiaalin valmistelu sekä asiakastapaamisiin osallistuminen

– Toimiala-analyysien valmistelu

– Arvonmääritykset

 •       Mahdollisuuden jatkaa Trainee –jakson jälkeen mielenkiintoisissa tehtävissä yhtiön kasvaessa

 

Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat viedä omalta osaltasi CountOnia eteenpäin, lähetäthän CV:si, hakemuskirjeesi, viimeisimmän opintosuoritusotteesi sekä ylioppilastodistuksesi täällä: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×45053. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi yhtenä pdf-tiedostona.

 

Tehtävästä kertoo tarkemmin CountOnin Analyst Anssi Markkula (050-5623 918 tai anssi.markkula@counton.fi). Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Heta Havu (050 574 7811, heta.havu[at]atalent.fi).

 

 

 

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

 

————–

LUTES Willi-idea kilpailu 5.9.-9.10.2016

 

Onko sinulla liike-ideaa tai osaamista?

 

Osallistuminen tapahtuu selittämällä liike-ideasi osoitteessa

http://www.startupmill.fi/willi-idea-kilpailu.

 

Osallistuminen on käynnissä 5.9.-9.10.2016.

Pääpalkinto on 10 000 ? jonka lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Apple Macbook tietokone.

Kilpailu on etelä-karjalaisille ja kohdistettu pääasiassa opiskelijoille!

 

——————

LTKY:n ja SAIKO:n kannanotto: Laadukkaampaa kielten opetusta resurssit yhdistämällä

 

LUT ja Saimia ovat tänään ilmoittaneet selvitystyöstä kielikeskusten yhdistämiseksi. Saimia on ilmaissut halukkuutensa ottaa kokonaisvastuun koko kampuksen kielten opetuksesta.

LTKY ja SAIKO kannustavat Skinnarilan korkeakouluja kielikeskusten yhdistämiseen. Kielten opiskelun tavoitteet ovat molemmissa korkeakouluissa yhtenevät, joten mitään esteitä yhteisen kielten opetuksen järjestämiselle ei ole.

Valtion tekemien koulutusleikkausten seurauksena monissa muissa korkeakouluissa kielten opetuksen tarjontaa on supistettu. Kielten opetuksen laadun ja tarjonnan jatkuminen vähintään nykyisellä tasolla voidaan varmistaa yhdistämällä korkeakoulujen resurssit. LUT ja Saimia ovat pieniä korkeakouluja, jotka sijaitsevat vierekkäin, joten yhteistyöllä voidaan saavuttaa uudenlaista tehokkuutta.

Yhteisen kielikeskuksen on mahdollista tuottaa parempaa opetusta, opetusmateriaalia ja oppimistuloksia verrattuna nykyiseen järjestelmään, jossa LUT ja Saimia tuottavat kieliopintoja erillään toisistaan. Resurssien yhdistämisen pitäisi näkyä siinä, että kielten ja kurssien tarjonta kasvaa.

Toivottavaa on, että molempien korkeakoulujen opiskelijat otetaan mukaan valmistelutyöhön, sillä kielikeskuksen palvelut on suunnattu opiskelijoille. Tällöin jo kehittämisvaiheessa nähdään paremmin kummankin korkeakoulun tarpeet. Kun opiskelijat ovat mukana valmistelutyössä, parannetaan myös kurssien soveltumista opetuskäyttöön. Opiskelijat voivat tuoda tärkeitä näkökulmia kielen opetukseen ja oppimiseen.

Skinnarilan hengen mukaisesti myös koko kampuksen yhtenäisyys kasvaa, kun LUT:n ja Saimian opiskelijoilla on mahdollisuus käydä samoilla kursseilla. Näin syntyy linkkejä yliopiston ja ammattikorkeakoulun välille. Toivottavasti kielikeskusten yhdistyminen valmistaa meitä LUT-konsernin aikakaudelle, jolloin kaikki opiskelijat tulisi nähdä yhtenä joukkona osana yliopistoyhteisöä.

Lue yliopiston tiedote täältä.

 

Ville-Matti Rissanen, hallituksen puheenjohtaja, 044 293 8811, pj@ltky.fi

Antti Ilmavirta, pääsihteeri, 044 293 8818, paasihteeri@ltky.fi

Eero Turkulainen, hallituksen puheenjohtaja, 044 033 8698, eero.turkulainen@saiko.fi

Eini Arponen, toiminnanjohtaja, 040 018 4394, eini.arponen@saiko.fi

 

————-

Ajatusten vaihtoa ja vertaistukea netissä – tuu mukaan!

 

Syyslukukauden startatessa pyörähtää käyntiin myös Nyyti ry:n nettitoiminta. Alta löydät tietoa syksyn 2016 chateista, nettiryhmistä, foorumikeskusteluista sekä Opi elämäntaitoa -materiaalista. Tuu mukaan vaihtamaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä yhdessä toisten kanssa osoitteessa: www.nyyti.fi.

 

Hyppää mukaan chattiin

Ryhmächatissa vaihdetaan ajatuksia mukavassa seurassa, rennolla otteella. Välillä jutellaan ennalta sovitusta teemasta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa on aina Nyytin työntekijä ja usein asiantuntijoita eri aloilta. Chattejä järjestetään joka toinen torstai klo 18 – 20.00.

 

Syyskuun chatit ovat:

 • to 8.9. klo 18 – 20: Raha-asiat solmussa
 • to 22.9. klo 18 – 20: Stressistä rentoon oloon

Nettiryhmissä pohditaan pienemmällä porukalla

Nettiryhmissä voit pohdiskella asioita pienemmällä porukalla tiettyyn teemaan syventyen. Ryhmien tarkoituksena on vertaistuen jakaminen sekä uusien näkökulmien, välineiden ja ratkaisujen löytyminen.

Syksyn ryhmiä ovat:

 • Opiskelu ja perhe -nettiryhmä (3.10. – 28.10.2016)
 • Elämäntaitokurssi verkossa (10.10. – 2.12.2016)
 • Stressi balanssiin -nettiryhmä (1.11. – 2.12.2016)

Osallistu ajatusten vaihtoon foorumilla

Keskustelufoorumilla voit ihmetellä elämää, parantaa maailmaa tai vaikkapa tuulettaa tunteita yhdessä toisten kanssa. Voit saada ja antaa vertaistukea sinulle tärkeistä ja mieltäsi askarruttavista asioista, kuten opintojen aloittamisesta, työnhausta, yksinäisyydestä, tutustumisesta tai vaikkapa opinnoissa jaksamisesta. Hyppää mukaan keskusteluun!

Vinkkejä ja välineitä elämäntaitojen vahvistamiseen

Nettisivujemme Opi elämäntaitoa -osiosta löydät välineitä oman hyvinvoinnin ja elämäntaitojen vahvistamiseen. Saat tietoa hyvän arjen perusteista sekä vinkkejä ajankäyttöön ja stressin hallintaan. Opit tunnistamaan omia ajatuksia, arvoja, tunteita, tarpeita ja toiveita. Osiosta löydät myös tietoa Elämäntaitokurssi-toiminnasta.

Kaiken tämän ja paljon muuta löydät osoitteesta: www.nyyti.fi

 

Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen yhdistys. Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

 

——————-

LUT & Propentus Get-together and Hackathon on 30.09.2016, at 13:00 – 23:00, Location: LUT rantasauna

 

The event will be a fun Friday gathering targeted for LUT students from the second year and up.

 

The day will be packed with networking, Propentus lead challenges, food, drink and sauna. In short, the purpose of this Get-together and Hackathon event is to gather people from LUT and Propentus together, to reveal possibilities identity and access right management could mean in future for LUT students.

 

So, sell yourself now to be one of the lucky ones attending – the space is limited!

 

To participate, click here: http://tinyurl.com/zcn28ko

Application deadline is September 20th.

 

Behalf of Propentus, revealing fun & challenge possibilities,

Ari Happonen / LUT

 

Katso myös liite.

 

—————- 

Capgemini Young Professionals Academy

 

We’ll help you to grow. And that’s a promise.

Are you a recent graduate interested in technology? In our graduate programme you have a chance to develop into a top technology professional with a successful career in an international IT consulting company.


Have you ever thought of becoming a….

 • Digital developer guru?
 • Big data superstar?
 • Project management wizard?
 • Service design virtuoso?
 • IT security warrior?
 • SAP magician?

Now is your chance! We are looking for a team of extraordinary individuals.  You have recently graduated or are studying your final year of Master’s degree (Technology/Business), Bachelor’s degree (Technology) or similar. You have studied for example computer science and engineering, information networks, information and computer science or industrial engineering and, user experience, cloud, insights & data, solution design or design thinking might be close to your heart. We welcome ifferent fields of study as long as you have interest in technology and digitalization.

Show your passion and get selected!


In Capgemini Young Professionals Academy
– You will go through a structured graduate programme during the first six months of employment together with a group of other graduates who will start at the same time with you.  This “YPA team” will be your safety net and first professional network across the company, and a great source of friends too.
– You will be working with and mentored by the best professionals in the field.
– You are given real business life challenges from the very beginning. From day one you will be working in a specific team with experienced colleagues, and in real client projects.

What do we expect?

 • You might take pride in being called a (future) tech geek – or at least you are not afraid of working closely with them!
 • You want to share your wisdom in client interactions (we all at Cap are consultants, after all!)
 • You have what it takes to learn quickly
 • You’re burning to show your skills in challenging client assignments
 • You don’t crack under pressure in global working environment
 • You are ready to work hard for your success
 • And of course you are fluent in both English and Finnish

What do we offer?

 • Permanent employment contract
 • Cool colleagues and friendly working environment
 • Strong start for a technology oriented career
 • A tight network of talented individuals with whom to share your first steps in IT career
 • Interesting development opportunities with mapped out career paths
 • Opportunity to deepen your professional competence not only on training courses but also e.g. through our internal Hackathons
 • Competitive compensation package including overtime payments

Based on your interests and study background we will find the right position for you. You will join a dynamic network of experts in our collaborative working culture. You will be part of a 180 000 strong global company, but will have freedom and responsibility on your own working area.

How to apply?

Please apply by following the link below no later than 2nd of October 2016. Attach your cover letter, CV, certificate of matriculation, your degree diploma in English (or study transcript if you have not completed your studies yet), and potential work certificates to your application. An exciting selection workshop will take place on 5th of October 2016 in Espoo. We will invite candidates to the workshop based on applications. You will be informed about this once we have reviewed all the applications, on 3rd of October. Please make sure you are prepared to attend to the workshop with a short notice!

We hope that you can start your Capgemini career on 14th of November, 2016. If this does not suit you, we can also discuss other alternatives.

For more information go to www.capgeminiypa.fi or contact Heidi Pech: heidi.pech@capgemini.com, tel. +358 50 321 6719.

With any questions regarding filling in the application, please write to recruitmentcapfi.fi@capgemini.com

Apply now and learn more about the Capgemini Young Professionals Academy:  www.capgeminiypa.fi

Follow us and the recruitment process:  www.facebook.com/CapgeminiFinlandCareers

People matter, results count.

 

Katso myös liite.

 

———————- 

Asia Exchangen

 

Jokaisen opiskelijan tulisi kansainvälistyä! Asia Exchangen haku on käynnissä seuraaviin Aasian vaihtokohteisiin vuodelle 2017:

 

HANKUK UNIVERSITY OF FOREIGN STUDIES (Soul, Etelä-Korea): Korean kansainvälisin yliopisto pääkaupungin sydämessä. HUFS on arvioitu QS:n rankingissa maailman kolmanneksi parhaaksi kieliä opettavaksi yliopistoksi (QS Rankings 2013).

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-korea/

 

UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (Kuala Lumpur, Malesia): Tämä monipuolisen opintotarjonnan yliopisto takaa unohtumattoman vaihtokokemuksen Kaakkois-Aasian sydämessä.

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-kuala-lumpur/

 

KASETSART UNIVERSITY (Bangkok, Thaimaa): 55 000 opiskelijan yliopisto on Thaimaan parhaimmistoa. Tarjolla on esimerkiksi kaupan ja tekniikan alan kursseja.

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-bangkok/

 

SIAM UNIVERSITY (Bangkok, Thaimaa): Yliopisto on tarjonnut jo 20 vuoden ajan mahdollisuuden suorittaa opintoja yhden tai kahden lukukauden tai vaikka koko tutkinnon edestä sekä kandidaatti- että maisteritasolla.

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-bangkok/

 

PRINCE OF SONGKLA UNIVERSITY (Phuket, Thaimaa): Eteläisen Thaimaan ensimmäisen yliopiston opetus kerää lukukaudesta toiseen kiitosta. Tarjolla on kymmeniä kursseja erityisesti kaupan, hallinnon ja matkailun aloilta.

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-phuket/

 

SHANGHAI UNIVERSITY (Shanghai, Kiina): Shanghai University sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Shanghai on erinomainen vaihtokohde esimerkiksi kansainvälisestä liiketoiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille, mutta myös kaikille kiinan kielestä ja kiinalaisesta kulttuurista kiinnostuneille.

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-kiina/

 

UDAYANA UNIVERSITY (Bali, Indonesia): Yliopisto on Indonesian parhaimmistoa ja kohde on suosittu mm. pohjoismaalaisten, saksalaisten ja yhdysvaltalaisten opiskelijoiden keskuudessa. Kursseja on tarjolla esimerkiksi kaupan, kulttuurin ja matkailun aloilta.

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-bali/

 

UUSI VAIHTOKOHDE INDONESIASSA

MATARAM UNIVERSITY (Lombok, Indonesia): Mataram Universityn englanninkielisessä ohjelmassa voit opiskella kaupallisia aineita sekä kieli- ja kulttuuriopintoja. Alueen arvostetuimpiin yliopistoihin kuuluva instituutio sijaitsee Mataramin kaupungissa Lombokin länsirannikolla.

http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/opiskelijavaihto-lombok/

 

KUKA VOI HAKEA?

Asia Exchangen lukukausimaksulliset vaihdot ovat tarkoitettu freemovereille, jotka lähtevät oman yliopistonsa vaihtokohteiden ulkopuoliseen vaihtoon. Opetuskieli on englanti.

Lisätietoa hakumenettelystä:

http://www.asiaexchange.org/fi/ohjeet/hakumenettely/

http://www.asiaexchange.org/fi/ohjeet/kuka-voi-hakea/

Hakuajat: kevään 2017 lukukausien hakuajat päättyvät syys-lokakuussa 2016 ja syksyn 2017 lukukausien hakuajat huhti-toukokuussa 2017. Tarkat päivämäärät sivustollamme.

 

TYÖHARJOITTELUPAIKAT AASIASSA

Asia Exchangen kautta voi hakea myös työharjoitteluun mm. Kiinaan, Thaimaahan ja Indonesiaan. Tarjolla on satoja paikkoja useiden eri alojen opiskelijoille. Lisätietoa ja haku: http://www.asiaexchange.org/fi/vaihto-aasiassa/tyoharjoittelu/

——————-

 

RELEX: Supply Chain Analyst

 

Type: Part time, Fixed term

Working hours: approximately 2-3 days/week

Suitable background: 2nd-4th year of studies

Location: Ilmala, Helsinki

Starting date: ASAP

Application DL: ASAP

 

RELEX is Europe’s fastest growing provider of supply chain solutions. Founded in 2005 by a group of leading logistics scientists it combines cutting edge research, software development and real-world business management expertise. RELEX offers clients a pioneering solution for demand forecasting, automated replenishment and actionable analytics. The company employs more than 230 people at its Helsinki HQ and International offices.

 

As a Supply Chain Analyst, your main responsibilities will include analyzing and preparing supply chain related data using RELEX’s state-of-the-art big data technology. In addition, we expect you to take a supportive role in software im¬plementation projects. You will take responsibility in delivering results in time and in budget while exceeding customer expectations. The position is considered part-time during the school year and full time during summer. The position is temporary at first but it can lead to a permanent contract later on.

 

You will join a close-knit, ambitious team of smart, talented people; all committed to the success of an organization that every member feels is more than just a company. RELEX, in turn, does its very best to take good care of its people.

 

We require:

 • Strong analytical and problem solving skills
 • Ability to understand SCM systems from both business and IT perspectives
 • Capability to interact confidently with customer stakeholders
 • Excellent academic record in Industrial Management, Business Technology, Logistics, Operations Management or other relevant subject expertise
 • Excellent English and Finnish skills, other language skills are considered a bonus (especially Swedish, German, Norwegian, Danish, French, Spanish or Italian)
 • A positive attitude and good sense of humour

 

We offer:

 • Challenging projects in an international working environment
 • Unique working atmosphere with passionate people
 • Possibility to grow in the company and to have support from an experienced team

 

Send your application and CV to: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×45206 as soon as possible. Please note that the position will be filled as soon as the right person is found, so apply sooner rather than later. If possible, please merge your application documents into one PDF file.

 

You can find additional information on the company at www.relexsolutions.com. For more information regarding the application process, please contact Recruitment Director Katja Kontio (katja.kontio(at)atalent.fi, 0400 904 358).

——————–

 

Tulevat ESTIEM –tapahtumat: 

 

Vision Final Conference (Belgrad, Serbia)

Tapahtuman ajankohta: 09.10-15.10

Hakuaika: 25.07-11.09

 

Sustainable Business Days (Milano, Italia)

Tapahtuman ajankohta: 16.10-22.10

Hakuaika: 14.08-18.09

 

Finance Forum (Krakova, Puola)

Tapahtuman ajankohta: 20.10-25.10

Hakuaika: 08.08-12.09

 

ESTIEM 360 (Porto, Portugali)

Tapahtuman ajankohta: 23.10-29.10

Hakuaika: 21.08-17.09

 

Language Course: Let’s learn Français! (Liège, Belgia)

Tapahtuman ajankohta: 30.10-06.11

Hakuaika: 25.08-02.10

 

SLUSH (Helsinki, Suomi)

Tapahtuman ajankohta: 27.11-04.12

Hakuaika: 20.08-30.09

 

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä löytyy ESTIEM:in nettisivuilta (www.estiem.org).

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia www.estiem.org -sivulle, tai mikäli sinulla on kysymyksiä ESTIEMiin tai tuleviin ESTIEM –tapahtumiin liittyen, ota yhteyttä Kaplaakin Kv- ja ESTIEM –vastaavaan eli Einari Junteriin. (estiem@kaplaaki.fi)

—————

 

Tiedotti,

Susanna Lappi

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry

 

capgemini-rekryilmoituspohja-a4-ypa-2016-09-06-2

propentus-and-lut-hackathon-invitation

Search