Viikkotiedote 4/2018

Kaplaaki tiedottaa / Viikko 4

– Sinustako jäsen LUT:n abitiimiin?

– Kesäteekkariksi Turun seudulle tai Raumalle

– Vincit special visiting lecture

– Saipathon @kisapuisto

– Osallistu Meriroskahaasteeseen: parhaille ratkaisuille tuntuva palkintopotti

– Wood U Make It Happen -kilpailu, palkkiona 10 000 e

– Haku Startuplifers-harjoitteluohjelmaan keväälle ja kesälle 2018

– IntelligenceHunt3 Student Registration

– Avoin työpaikka: Skanska Oppiva – Hankinnan harjoittelija

– Avoin työpaikka: Vaisala Giant Leap Internship

– Avoin työpaikka: Capgemini Young Professionals Academy

– Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö aurinkosähköjärjestelmien myyntiin, Wahlres

– Avoin työpaikka: Helen Oy:n kesätyöpaikat teekkareille

– Tulevat ESTIEM-tapahtumat


Sinustako jäsen LUT:n abitiimiin? 

 

Abitiimi on LUT:n opiskelijoista koostuva markkinointitiimi, joka kiertää lukioissa ympäri Suomen kertomassa, miksi juuri meille kannattaa hakea. Tiimi toimii osana yliopiston viestintää ja on merkittävässä roolissa hakijamarkkinoinnissa. Kuka tahansa LUT:n opiskelija voi hakea tiimin jäseneksi.

 

Mitä odotamme hakijalta:

– Aito innostus yliopistoa kohtaan ja halu kertoa siitä myös muille

– Tiimityötaitoja

– Joustavuutta

– Ajokorttia

– Sitoutumista aikatauluihin ja yhteisiin tavoitteisiin

 

Etuna sinulle on myös, jos sinulla on kokemusta:

– Blogitekstien kirjoittamisesta

– Somesisältöjen tuotannosta

– Valokuvaamisesta tai videoiden tekemisestä

– Esiintymisestä yleisön edessä

 

Mitä tarjoamme:

– Osa-aikaista työtä n. 10 tuntia viikossa (elokuun puoliväli 2018 – helmi/maaliskuu 2019)

– Yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisen palkan

– Ammattimaisen esiintymiskoulutuksen

– Arvokasta työkokemusta markkinoinnin eri tehtävistä

– Luovan ja energisen työympäristön

 

Mistä työ koostuu:

– Lukioinfoja ympäri Suomen

– Somesisältöjen tuottaminen (blogi, videot, Facebook, Instagram, Snapchat)

– Messut ja jatkokoulutuspäivät

– Muu avustava työ liittyen hakijamarkkinointiin

 

Hakuinfo kiinnostuneille järjestetään maanantaina 29.1. klo 12-13 luokassa 4304-05. Lisäksi nykyiset tiimiläiset kiertävät kiltahuoneilla kertomassa kokemuksistaan viikolla 6 seuraavasti;

 

Armatuuri, Cluster, KRK, Pelletti                      Ma 5.2. klo 11-13

KeTek                                                               Ma 5.2. klo 13-15

Sätky                                                                Ma 5.2. klo 13-15

Enklaavi                                                           Ke 7.2. klo 10-12

Kaplaaki                                                           Ke 7.2. klo 10-12

Lateksii                                                             Ke 7.2. klo 13-14

 

Lähetä hakemus 14.2.2018 mennessä osoitteeseen abitiimi@lut.fi. Hakemuksen tulee sisältää: työhakemus, CV ja 1 minuutin pituinen video aiheesta “Miksi hakea LUT:hen?” (video toimitettava linkkinä esim. Youtubeen, ei liitetiedostona).

 

Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään viikoilla 7 ja 8.

 

Lisätiedot ja kysymykset: Abitiimin tiiminvetäjä Iida Koskinen, iida.koskinen@lut.fi


Kesäteekkariksi Turun seudulle tai Raumalle

Turun seutu, Rauman kaupunki sekä Turku Science Park Oy tarjoavat alueen yrityksiin teekkariopintoihin liittyen kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan kolmeksi kuukaudeksi vuokra-asunnon sekä kaupunkiliikenteen bussikortin. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2018. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen teosta normaaliin tapaan. Opiskelija saa asunnon sekä kaupunkiliikenteen bussikortin käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle Turussa tai Raumalla.

Kampanja on suunnattu kaikille diplomi-insinöörin tutkintoa opiskeleville opiskelijoille Suomen teknillisessä yliopistossa (Aalto-yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Oulun yliopisto)

Edut tarjotaan Turun seudulla 40 opiskelijalle ja Raumalla 15 opiskelijalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kampanjaan haku tapahtuu Tippoint-rekrytointipalvelun kautta osoitteesta www.tippoint.fi, josta löytyy myös ohjeet hakuprosessiin.

Turun seutu:

Sami Pietilä

sami.pietila@edumax.fi

Rauma:

Heikki Nurmi

heikki.nurmi@rauma.fi


Vincit special visiting lecture

 

Vincit shall be providing us their private company lecture in Duuni Day event day 23.01.2018 in the lecture room 7339, starting 10:15. The lecture is part of visiting lecturer series, presented in LUT course CT10A7050 Research/Industry Forum in Software Technology and Engineering.

 

Vincit has promised to lecture us about the current and future trends in their business area, what they expect from young student who apply into their open job positions, what you should know about working for them, what sort of academic University courses you should take to be more easily qualified to get a job from them, and so on. Also I’m expecting them to talk about what it is like to work in a company, that has been risen from near bankruptcy to Europe’s best workplace!

Great Place to Work institute has awarded Finnish information technology company Vincit as the best workplace in Europe.

http://www.goodnewsfinland.com/finnish-vincit-europe-s-best-workplace/

 

So if the best of the best workplaces are something you might be interested, this is your change to come, listen and ask questions from the Vincit company presentative

 

This opportunity to learn more about things behind the curtain in Vincit was released by,

Ari Happonen


Saipathon @kisapuisto
Päästä inspiraatiosi valloilleen, sillä nyt jos koskaan on huikea mahdollisuus näyttää markkinointitaitosi. It is time for Saipathon!

Saipa täyttää tänä vuonna 70v, minkä kunniaksi Lutes ja Saipa järjestävät haastekilpailun. Kilpailun ideana on tehdä markkinointisuunnitelma Saipalle. Olit sitten armoton lätkäfani tai muuten vain kiinnostunut markkinoinnista, tätä et halua missata! Saipathonissa pääset tutustumaan ihmisiin Saipan takana ja konkreettisesti vaikuttamaan toimintaan. Saat arvokasta kokemusta tulevaa varten, minkä lisäksi Saipa palkitsee voittajat.

Osallistujat voivat valita kahdesta haasteesta:
1.                   Suunnittele Saipan 70v juhlakauden toimintasuunnitelma
2.                   Suunnittele juhlakauden graafinen ilme (esim. logo, juhlapaidat yms.)

Osallistuminen tapahtuu ryhmissä. Voit ilmoittautua joko valmiina ryhmänä tai yksittäisenä kilpailijana. Yksittäiset kilpailijat jaetaan ryhmiin paikan päällä. Tapahtuma kestää yhden päivän ja on osallistujille täysin ilmainen. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä osallistujaa, joten ole nopea! Bussit jäähallille lähtevät klo 8:30 ja takaisin yliopistolle klo 16:00. Saipa tarjoaa osallistujille lounaan ja iltapäiväkahvit. Tarkemmat tiedot haasteista kerrotaan tapahtumassa.

Eli ei muuta kuin hopi hopi osallistumaan!

MILLOIN: 29.1.2018, klo 8:30-16:00
KENELLE: Lätkäfaneille, markkinoinnista kiinnostuneille, kaikille!
MIKSI: Saat ainutlaatuista kokemusta ja voittaja palkitaan.
MITÄ MAKSAA: Ilmainen

Lisätietoja tapahtumasta päivitellään Facebook tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/401073176981304/


Osallistu Meriroskahaasteeseen: parhaille ratkaisuille tuntuva palkintopotti 

 

Meriroskahaaste-kilpailu on nyt käynnistynyt. Etsimme kilpailussa ratkaisuja, jotka vähentävät Itämereen päätyvän roskan määrää. Kilpailu on kaikille avoin, ja sen voittaja tai voittajat saavat yhteensä 32 000 euroa ratkaisunsa toteuttamiseen.
Ota haaste vastaan ja keksi ratkaisu Itämeren roskaantumiseen. Meren roskaantumista estäviä ideoita voi ilmoittaa kilpailuun osoitteessa http://meriroskahaaste.fi. Kilpailun järjestää Suomen ympäristökeskus.

 

Ratkaisu voi liittyä esimerkiksi ihmisten käyttäytymisen muutokseen, kiertotalouteen, tuote- ja pakkaustekniikkaan tai johonkin muuhun Itämeren roskaantumisen kannalta merkittävään asiaan. Ratkaisun ei ole siis pakko olla teknologinen, vaan se voi olla esimerkiksi uudenlainen, fiksu tapa toimia.

 

Miten osallistut?

 

Ilmoittaudu Meriroskahaaste-kilpailuun jättämällä ratkaisusi kilpailun verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella 15.4.2018 mennessä.
Meriroskahaaste on kaikille avoin kilpailu. Meriroskahaasteeseen voi osallistua yksin tai ryhmässä. Ryhmän eli tiimin enimmäiskokoa ei ole määritelty. Osallistuja voi olla organisaatio tai luonnollinen henkilö. Kilpailuun osallistuvassa tiimissä voi olla eri alojen osaajia.

 

Mitä nyt kannattaa tehdä?

 

 

Mikä meriroska?
Meret pursuavat roskaa. Suurin osa siitä on peräisin maalta. Itämeren roskasta valtaosa on muovia. Nykyisellä tahdilla vuonna 2025 merissä on kilo muovia jokaista kolmea kalakiloa kohti. Meriroska on luonnolle tuhoisaa ja tappaa vuosittain miljoonia eläimiä.

 

Toivottavasti kuulemme ratkaisustasi!


Wood U Make It Happen -kilpailu, palkkiona 10 000 e

 

Metsäteollisuus ry:n Wood U Make It Happen on innovaatiokilpailu, joka hakee metsäteollisuudesta kiinnostuneita nuoria osaajia ja uusia ideoita – juuri teitä.www.forestindustries.fi/contest

 

Kilpailussa etsitään ideoita ja ratkaisuja, jotka auttavat vastaamaan globaalien megatrendien tuomiin haasteisiin ja hyödyntämään siinä puuta. Opiskelijoiden opintosuunnalla tai oppilaitoksella ei ole kisassa väliä, vain idea ratkaisee! Pienellä idealla voi olla suuri vaikutus omaan ja metsäteollisuuden tulevaisuuteen.

 

Millä idealla voi osallistua?

Idea voi olla uusi palvelu, tuote tai toimintatapa. Se voisi olla vaikkapa materiaalitehokkuutta parantava tai sivuvirtoja hyödyntävä idea, jokin olemassa oleva muokattuna uudeksi mahdollisuudeksi, digitaalinen palvelu, biokemian tai puurakentamisen innovaatio… Tai jotain ihan muuta. Te päätätte, mitä!

 

Palkintoina rahaa & sparrausta

Rahapalkinnot: 1. sija 10 000 €, 2. sija 5000 € ja 3. sija 3000 €.

 

Vaikka palkintosummat ovat muhkeita, Wood U Make It Happen ei ole vain kilpailu eikä palkintona ole pelkästään rahaa. Vähintään yhtä arvokasta on kilpailun antama kokemus, valmennussessiot metsäteollisuuden yritysten kanssa sekä kisassa saatavat kontaktit.

 

Semifinalistit eli kisan 6-8 parasta tiimiä pääsevät toukokuussa PulPaper 2018 -tapahtumaan paraatipaikoille pitchaamaan ehdotustaan kisan jurylle – ja siten vaikuttamaan lopputulokseen. Kilpailun taustalla olevat yritykset Metsä Group, Sappi, Stora Enso, UPM ja Versowood järjestävät joukkueille sparrausta ennen pitchausta. Opi ammattilaisilta!

 

Lisäksi kolme parasta tiimiä kutsutaan ensi syksynä Metsäteollisuus ry:n 100-vuotisjuhlaan Finlandia-talolle, jossa voittajat pokkaavat palkintonsa suomalaisten metsäteollisuuden vaikuttajien edessä.

 

Kilpailuaika 

Kilpailuaika on 1.1.-16.4.2017. Voittaja selviää syyskuussa 2018. Kannattaa ilmoittautua mukaan heti (tästä linkistä). Siten varmistaa, että pysyy ajan tasalla kilpailun etenemisestä.

 

Lue lisää www.forestindustries.fi/contest.


Haku Startuplifers-harjoitteluohjelmaan keväälle ja kesälle 2018

 

Haku on auki! Jätä hakemus 4.2. Mennessä!

 

Mikä on Startuplifers?

Startuplifers on voittoa tavoittelematon, opiskelijavetoinen harjoitteluohjelma ja yhteisö lähtöisin Aalto-yliopistosta. Startuplifers yhdistää Pohjoismaiden kirkkaimmat talentit teknologian, markkinoinnin, myynnin ja muotoilun aloilta startup-harjoitteluihin maailman parhaisiin ja nopeatempoisimpiin startup-ekosysteemeihin – San Franciscoon, Tokioon ja Shanghaihin. Harjoittelut ovat palkallisia ja kestoltaan 3–12 kuukautta. Työharjoittelu startupympäristössä tarjoaa ainutlaatuisen oppimismahdollisuuden ja raketinomaisen nosteen omalle urakehitykselle. Joidenkin mukaan se vastaa 3–5 vuotta työkokemusta kotimaisessa yrityksessä. Kahdeksan vuoden historiamme aikana noin 200 opiskelijaa on muuttanut uransa suunnan avullamme.

 

Miten ohjelma toimii?

Jättämällä hakemuksen osoitteessa startuplifers.org/apply/ haet ensin Startuplifersin talent pooliin, johon valitaan hakijat, joille uskomme voivamme löytää relevantin työpaikan. Ohjelmaan valitut opiskelijat saavat meiltä palautetta hakemuksen parantamiseksi, minkä jälkeen heitä esitellään yhteistyöyrityksillemme. Startupit valitsevat haastateltavat ja palkattavat. Kun palkkauspäätös on tehty, autamme viisumien ja lentojen sekä muiden käytännön seikkojen hoitamisessa. LUT tukee kahta kauttamme palkkauksen saanutta opiskelijaa 3000:lla eurolla matkakustannusten kattamiseksi. Työtarjouksia tulee ja introja tehdään jatkuvasti, joten aloitusajat vaihtelevat huhtikuu-heinäkuu-välillä.

 

Kuka voi hakea?

Ohjelmaan voi hakea kuka tahansa Suomessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa kirjoilla oleva. Mikäli opiskelijastatusta ei enää ole, tulee valmistumisesta olla kulunut korkeintaan vuosi.

 

Hyppää uuteen seikkailuun ja kiihdytä urakehitystäsi. Hae osoitteessa www.startuplifers.org/apply/ 4.2. Mennessä!

 

Lue lisää: www.startuplifers.org/ ja seuraa meitä Facebookissa.


IntelligenceHunt3 Student Registration

 

We are happy to invite students from your University to register themselves as Candidates to the 3rd Intelligence Hunt project organized by SeaFocus.

 

The #IntelligenceHunt3 theme is “IIoT and Sustainable Shipping – Cross Industry Learning Curve” and we will focus on cargo movements, automation, connectivity and intelligent port operations.

 

The Finals of the #IntelligenceHunt3 takes place on June 12th, 2018 in Gothenburg, Sweden.

 

Student registration will be open until February 25th, 2018.

> Here is the link for Registration as a Candidate

The finalists will be chosen amongst the candidates, the groups formed, the finalists informed, and confirmation of participation expected by 1.3.2018

 

All finalists chosen will have 2-3 months to work with the cases, depending on the case company’s speed of material delivery. The teams will present their solution in front of the professional maritime audience and the distinguished jury at the Finals June 12th. The Jury Members are: Markku Mylly, Executive Director, EMSA,Håkan Fagerström, Head of Cargo, Tallink Grup, Frank Kho, Expert Container Operations, KhoConsulting (ex Kalmar Head of Business Intelligence), Ulla Tapaninen, Adjunct Professor PhD, Senior Advisor, City of Helsinki and Manuel Kronseder, Valmet. At the end of the day, the best solutions will be awarded in a prize ceremony.

 

#IntelligenceHunt brings the companies and the universities together by working on real company cases with an innovative out-of-the box concept. International students from various faculties are welcomed to apply as candidates.  The company cases cover a variety of business’ areas, not only maritime, but also other industries related to maritime business.

 

The aim is to have maximum 12 case companies and maximum of 94 students.

 

SeaFocus is the organizer and initiative taker of the project and oversees and guides the work of the student groups together with the companies involved.

 

The project #IntelligenceHunt3 will be strongly promoted in the social media throughout the project.

 

There will be presentations and speakers from every participating company, and in addition, we will have high-quality international inspiring speakers representing the industries, who are interested in our future talents. The project will also be promoted to the companies in the meaning of recruiting.

 

The working language at #IntelligenceHunt3 is English for working materials, presentation and reporting.

 

For more information, please visit our website www.seafocus.fi or contact us.

 

Sincerely yours,

Ulla Keino 

CEO

Heli Koukkula-Teixeira

COO


Avoin työapaikka: Skanska Oppiva – Hankinnan harjoittelija, Skanska

 

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa

 

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Skanska on kansainvälinen yritys, ja meillä työskentelee monenlaisia osaajia. Yhteistä meille on halu oppia ja kehittyä.

 

Hae meille hankinnan harjoittelijaksi!

 

Skanska oppiva -harjoittelijana pääset muun muassa

– työskentelemään kolmena kesänä palkallisessa harjoittelussa

– kehittymään joka vuosi vaativampiin tehtäviin

– tekemään halutessasi myös lopputyösi Skanskalle

 

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa. Rakennamme koteja ja asuinalueita sekä tiloja yrityksille, palveluille ja vapaa-aikaan. Tielläliikkujia palvelemme rakentamalla nopeita ja turvallisia yhteyksiä, teitä ja siltoja. Hankinnassa tehtävämme on kehittää toimitusketjuamme entistä tehokkaammaksi ja innovatiivisemmaksi, jotta voimme toteuttaa asiakkaidemme projektit vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

 

Skanska oppiva -harjoitteluohjelman aikana tutustut hankinnan ohjaukseen ja käytännön toteutukseen. Pääset tutustumaan rakennusyrityksen hankinnan osa-alueisiin ja tehtäviin monipuolisesti. Kolmivuotisen harjoittelun aikana saat hyvän käsityksen kansainvälisen yrityksen toiminnasta kokonaisuutena.

 

Hakuaika seuraavaan Skanska oppiva -harjoitteluohjelmaan on 1.-31.1.2018.


Avoin työpaikka: Vaisala Giant Leap Internship

 

Make your summer count

 

Is your ideal summer job made of meaningful opportunities? Would you like to kick-start your career in an innovative and international environment? We at Vaisala offer you a highly valued internship program that our previous generations of Giant Leapers describe as memorable, challenging and just a splendid experience in general. Do your future self a favor and apply now!

 

Our challenging and meaningful program is designed for 3+ year students in a university or polytechnic with a variety of skills, qualities and educational backgrounds. Each year we handpick exciting real business challenges for our Giant Leapers to manage. The projects range from product and software development to industrial engineering, sourcing, marketing and human resources – just to name a few. Our unique approach helps you to improve your skills and gain special insight into our mission of creating observations for a better world. The highlight of your three-month #myvaisalasummer will be presenting the outcomes of your project to our board of executives.

 

This year, we are offering the following project for Industrial Engineering and Management students:

 

Business Development project 2018: Customer life cycle value analysis in Industrial Measurements

This project is a great opportunity to do extensive business analysis! In this project, you’ll get to analyze sales data in order to increase our understanding of customer base and thus improve focus as well as increase sales and profitability of our Industrial Measurement customers. The project includes also creating BI and Salesforce tools for further use and following up on trends. Your ideal educational background is business or industrial engineering and management.

 

Business Development project 2018: Business case for road sign and road weather observations in city context

Here’s an opportunity to show your business skills! The goal of the project is to build a business case for camera based a) traffic data production and b) complementary road weather observations in city context. You will identify and verify business opportunities and analyze the market and drivers. Based on this, you will study more thorough most potential opportunities. To succeed in this project, you should have educational background in Industrial Management or Economics.

 

Operations Development project 2018: Vaisala Factory monitoring and visualization

Do you want to improve our Operations data flow? In this project, the goal is to create a concept for collecting data from different systems and provide easy way to access all important data online in a visual and informative format. Based on your study, you will provide a demo and pilot of the new created system. To succeed in this project, you should have studies in Information Technology, databases or industrial management.

 

Operations Development project 2018: Material replenishment for RS41 manufacturing

Do you want to improve our material flow at the factory? The goal for this project is to create a concept for optimal material flow from suppliers to Vaisala manufacturing related to our radiosonde manufacturing. You will document the current situation and create a proposal for the new concept and a plan for its implementation. To succeed in this project, you should have studies in Material management, Supply Chain management, Logistics, Industrial management or Electronics.

 

We appreciate our Giant Leapers and treat them as our own right from the get-go. The open and supportive atmosphere makes it easy to enjoy your summer with us. We don’t expect you to have all the answers but we hope you have lots of questions.

 

So if you are ready to work hard, do your best and take this leap with us, see our projects for the upcoming summer and pick yours! We invite 20 bright and motivated young talents to Helsinki, Finland or to the United States, in Boulder, Colorado. Learn more about the program and project details on Giant Leap Facebook and web page and submit your application before February the 11th. Come as you are as long as you’re curious!


Avoin työpaikka: Capgemini Young Professionals Academy

 

We’ll help you to grow. And that’s a promise.

 

Are you a recent graduate interested in technology? In our graduate programme you have a chance to develop into a top technology professional with a successful career in a global IT consulting company.


Have you ever thought of becoming a future…

 

 • Project Management Superhero?
 • RPA (Robotic process automation) Rock Star?
 • Data Analytics Einstein
 • Front-End Developer Guru?
 • Salesforce Genius?
 • Cybersecurity Warrior?
 • IT Sales Champion?
 • Cloud Developer Virtuoso?
 • SAP Mastermind on Logistics or Finance

 

This is your chance! We are looking for a team of extraordinary individuals.  You have recently graduated or are studying your final year of Master’s degree, Bachelor’s degree or similar in Technology or Business. You have studied for example computer science and engineering, information networks, information and computer science or industrial engineering and, artificial intelligence, cloud, data analytics or system thinking might be close to your heart. We welcome ifferent fields of study as long as you have well-established interest in technology and digitalization.

 

Show your passion and get selected!


In Capgemini Young Professionals Academy
– You will go through a structured graduate program during the first six months of employment together with a group of other graduates who will start at the same time with you.  This “YPA team” will be your safety net and first professional network across the company, and a great source of friends too.
– You will be working with and mentored by the best professionals in the field.
– You are given real business life challenges from the very beginning. From day one you will be working in a specific team with experienced colleagues, and in real client projects.

What do we expect?

 • You might take pride in being called a (future) tech geek – or at least you are not afraid of working closely with them!
 • You want to share your wisdom in client interactions (we all at Capgemini are consultants, after all!)
 • You have what it takes to learn quickly
 • You’re burning to show your skills in challenging client assignments
 • You don’t crack under pressure in global and fast-paced working environment
 • You are ready to work hard for your success
 • And of course you are fluent in both Finnish and English

 

What do we offer?

 • Permanent employment contract
 • Cool colleagues and friendly working environment
 • Strong start for a technology oriented career
 • A tight network of talented individuals with whom to share your first steps in IT world
 • Interesting development opportunities with mapped out career paths
 • Competitive compensation package
 • Good work-life balance

Based on your interests and study background we will find the right position for you. You will join a dynamic network of experts in our collaborative working culture. You will be part of a 190 000 strong global company, but will have freedom and responsibility on your own working area.

 

How to apply?

 

Please apply by following the link below no later than 11th of February 2018. Attach your cover letter, CV, certificate of matriculation, your study transcript and possible degree diploma, and potential work certificates to your application. An exciting selection workshop will take place on Wednesday 14th of February 2018 in Espoo. We will invite candidates to the workshop based on applications. You will be informed about this once we have reviewed all the applications, on 13th of February. Please make sure you are prepared to attend to the workshop with a short notice!

 

We hope that you can start your Capgemini career on 3rd of April, 2018. If this does not suit you, we can also discuss other alternatives.

 

For more information contact Riikka Kettunen: riikka.kettunen@capgemini.com, tel. +358 40 358 8208.

With any questions regarding filling in the application, please write to recruitmentcapfi.fi@capgemini.com

Apply now and learn more about the Capgemini Young Professionals Academy:

https://www.capgemini.com/fi-en/jobs/capgemini-young-professionals-academy/

www.capgeminiypa.fi

Follow us and the recruitment process:  www.facebook.com/CapgeminiFinlandCareers

People matter, results count.


Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö aurinkosähköjärjestelmien myyntiin, Wahlres

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – työelämässä

Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa

Työaika: 37,5 h/vko, neuvoteltavissa

Sijainti: Puutarhatie 18, 01300 Vantaa

Haku-DL: 30.1.2018

Wahlres Oy on syyskuussa 2016 perustettu vauhdilla kasvanut puhtaan talotekniikan ratkaisuja myyvä organisaatio. Liputamme vahvasti uusiutuvan energian puolesta ja portfolioomme kuuluukin alansa laadukkaimmat laitteistot aina energiantuotannosta -jakeluun. Edustamamme brändit valmistavat muun muassa edistyksellisiä ja palkittuja lämpöpumppuja, aurinkosähköpaneeleita ja -kiinnitysjärjestelmiä sekä lämmönjakojärjestelmiä. Panostamme lisäksi jatkuvasti sekä ulospäin suuntaamiemme palveluiden mutta myös sisäisten työskentelytapojemme ja työkalujemme kehittämiseen. Jokaisen työntekijän panos tiimissämme on merkityksellinen, ja yhdessä pyrimmekin luomaan parempaa ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta Wahlres Oy:n arvojen mukaisesti.

Wahlres etsii nyt tiiviiseen työyhteisöönsä cleantech-alasta kiinnostunutta myyntipäällikköä aurinkosähköjärjestelmien myyntiin! Työtehtäväsi myyntipäällikkönä ovat monipuoliset. Vastuullasi on koko myyntiprosessi aina uusasiakashankinnasta tarjousten tekemiseen ja asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja pääset itse muodostamaan viikkorytmisi ja työskentelytapasi mieleiseksesi. Käytössäsi ja apunasi ovat kuitenkin Wahlresin yrityshengen mukaisesti koko tiimin tuki, kaikki tarpeelliset työkalut, premium-tason tuotteista puhumattakaan. Tuotteet, joiden parissa tulisit työskentelemään käsittävät Winaico aurinkosähköpaneelit, Sunfixings kiinnitysjärjestelmät ja ABB invertterit.

Wahlresin mielestä kaiken raportoinnin tulee aina palvella omaa työnkuvaa eikä pelkästään liikkeenjohtoa. Siksi he seuraavatkin myyntiä yhdessä asetettujen euro- ja kappalemääräisten tavoitteiden ja saavutetun tuloksen perusteella. Lisäksi palkkausmalli perustuu näihin saavutettuihin tuloksiin.

Ideaalihakijaltamme löytyy paloa myyntityöhön ja hän nauttii asiakassuhteiden luomisesta ja itsensä kehittämisestä. Itsenäisen työotteen lisäksi olet tiimipeluri ja sinulla on kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa. Toisaalta, arvostamme hyvää asennetta, nopeaa oppimiskykyä sekä myyntihenkisyyttä jopa kokemuksenkin kustannuksella.

Hakijalta edellytämme: 

 • Paloa myyntityötä kohtaan ja motivaatiota itsensä kehittämiselle
 • Kiinnostusta uusiutuvaa energiaa ja cleantech-alaa kohtaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:

 • Saksan kielen taidon

Wahlres tarjoaa:

 • Mahdollisuuden myydä premium-luokan tuotteita räjähdysmäisesti kasvavalla alalla ja hyvän perehdytyksen tuotesektoriin
 • Kannustavan tiimin tuen tiiviissä viiden hengen työyhteisössä
 • Tilaisuuden rakentaa tehtävästä itsesi näköinen
 • Motivoivan palkkamallin (ei kattoa)

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetähän viimeistään 30.1.2018 CV:si ja hakemuksesi täällä: https://apply.atalent.fi/wahlres-myyntipaallikko-aurinkosahkojarjestelmien-myyntiin-1-2018 Kerrothan hakukirjeessäsi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Wahlresista voit lukea lisää osoitteessa https://www.wahlres.fi/. Rekrytointiprosessista kertoo aTalentin Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[ät]atalent.fi).


Avoin työpaikka: Helen Oy:n kesätyöpaikat teekkareille

 

Helen on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja meidät on palkittu useaan otteeseen maailman tehokkaimpana energiantuottajana. Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa – ja samalla olla hyville työntekijöillemme maailman paras työpaikka.

 

Etsimme nyt opiskelijoita kesätyöntekijöiksi. Palkkaamme tulevaisuuden huippuosaajia monipuolisiin ja eri kokemustaustaa vaativiin tehtäviin pääkonttorillemme Helsingin Kamppiin ja ympäri kaupunkia sijaitseville voimalaitoksille.

 

Haemme maailman parhaisiin kesäduuneihin mm.

 

 

Katso kaikki Helenin kesätyöpaikat osoitteesta www.helen.fi/rekry!

 

Toimi salamana ja lähetä hakemuksesi meille viimeistään 18.2. Vastaamme kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.


Tulevat ESTIEM-tapahtumat:

 

1.-4.3.2018

Mediterranean Olympic Games Motivational Weekend, Xanthi

Hakuaika 3.2. asti

 

5.-10.3.2018

Vision: Artificial Intelligence, Aveiro

Hakuaika 31.1. asti

 

8.-14.3.2018

Lean Six Sigma: Green Belt Training Event, Istanbul

Hakuaika 1.2. asti

 

10.-17.3.2018

PR-CR School, Belgrade

Hakuaika 4.2. asti


Tiedotti,

 

Noona Jantunen

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry

 

Search