Viikkotiedote 43/2015

Kaplaaki tiedottaa:

– Hallitushaku 2016​

– Kaplaakin kekkuleiden kähmintä

– Kaplaakin ja KRK:n vanhojen sitsit – VANHUKSET

– Kiltahuone all-night-long

– Kaplaakin vuosijuhlatoimikunta

– Ylioppilaskunnalle uusi hallitus

– Messuvilinää kampuksella Ti 27.10 – To 29.10

– Firmatiimi speed dating- rekrytointitapahtuma

– Estiem

– Welcome to an International Evening

– Ellun Kanat etsii kananpoika-harjoittelijoita vuodelle 2016! Oletko yksi heistä?

– Prysmian Group ”Build The Future” Hakuohjelma käynnissä

—-

Hallitushaku 2016

Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan kiltasi sekä koulutusohjelmasi toimintaan? Oletko tunnollinen ja haluatko tutustua uusiin ihmisiin sekä saamaan mahtavia kokemuksia kiltatoiminnan kautta? Nyt sinulla on tähän mahdollisuus!

Hallitushaku käynnistyy maanantaina 26.10. ja päättyy sunnuntaina 8.11. Hallituspestien lisäksi haussa on myös emäntä ja isäntä. Hakuajan päätyttyä kaikki hakijat haastatellaan, haastatteluajankohta ja -paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen pj(ät)kaplaaki.fi. Mainitse hakemuksessasi ainakin kuka olet, hallituspesti, johon ensisijaisesti haet ja miksi olisit oikea henkilö tehtävään. Jos haet moneen pestiin, laita pestit tärkeysjärjestykseen.

Voit tutustua hallituspesteihin jo etukäteen osoitteessa  http://www.kaplaaki.fi/kaplaaki/toimenkuvat

Ystävällisin terveisin,

Kaisa Köykkä

Puheenjohtaja,

Kaplaaki ry

pj(ät)kaplaaki.fi

—-

Kaplaakin kekkuleiden kähmintä

Vuosi lähenee taas loppuaan, mikä tarkoittaa sitä, että Kaplaakin nykyisen hallituksen on väistyttävä uuden tieltä! Vuoden 2015 kekkulit esittäytyvät ja kertovat omasta vuodestaan kiltahuoneella 26.10. klo 16:00 alkaen. Kähminnän ideana on kertoa kaikille halukkaille eri hallitus- ja toimihenkilöpestien vastuualueista. Hallitushaku vuodelle 2016 alkaa samana päivänä ja kestää kaksi viikkoa. Tapahtumassa on aikaa myös teidän kysymyksille. Kiltahuoneella on pientä tarjottavaa!

https://www.facebook.com/events/190245057974916/

—-

Kaplaakin ja KRK:n vanhojen sitsit – VANHUKSET

Hei vanhat kaplaakilaiset! On taas aika perinteisten vanhojen sitsien! Tänäkin vuonna olemme päättäneet tehdä yhteistyötä Koneenrakennuskillan kanssa ja järjestää yhteiset karkelot Kellarissa tiistaina 17.11. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti 3. vuosikurssista eteenpäin, mutta Tupsufuksit pääsevät mukaan mikäli paikkoja tosi vanhoilta jää!

Merkkaa päivämäärä jo nyt kalenteriisi ja varmista paikkasi tulemalla lipunmyyntiinajoissa! Lipunmyynti järjestetään 2.-4.11. 3-aulassa klo 11-13. Ensimmäisenä päivänä lippuja myydään 3. vuosikurssista ylöspäin, toisena myös tupsufukseille mikäli lippuja jää.

Facebook-tapahtuma julkaistaan parin päivän sisään, joten seurailkaahan Kaplaakin facebook sivuja lisätietoja varten. Tänä vuonna teema sallii teidän tulla ihan omana itsenänne, kukkamekkoinenne, kakkulat päässä ja pää harmaana.

Mitä: Vanhojen sitsit

Missä: Kellarissa

Milloin: Tiistai 17.11.

€€€€: Kaplaakin jäsenille 12€, muille 15€, holiton 10 €

Miksi: Vanhuus on elämän parodiaa (teema)

Terveisin, Projis

—-

Kiltahuone all-night-long

Tule mukaan viettämään perinteistä Kaplaakin kiltis allnighteria torstaina 29.10. kiltahuoneelle. Luvassa on naposteltavaa, kisailuja, kahvia ja mukavaa hengailua. Ohjelmassa ainakin elokuvia, sarjoja sekä kakkos- ja änäriturnaus.

Tarkempaa tietoa aikatauluista ja ohjelmasta facebook-tapahtumassa. https://www.facebook.com/events/1648152165436587/

MITÄ: Kiltis all-night-long

MISSÄ: Kaplaakin kiltahuone

MILLOIN: 29.10. ilta/yö/aamu

MIKSI: Koska kakkos- ja änärikuninkuus

—–

Hae vuosijuhlatoimikuntaan ja ole mukana järjestämässä Kaplaakin vuoden suurinta tapahtumaa!

 

On taas aika aloittaa kiltamme keväälle ajoittuvien akateemisten vuosijuhlien suunnittelu. Suunnitteluprosessi aloitetaan jo nyt syksyllä ja tarvitsemme teitä kaplaakilaisia mukaan auttamaan vuosijuhlien suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimikunnasta saat hyödyllistä tapahtumien järjestelykokemusta ja pääset näkemään hieman lähempää kekkuleiden toimintaa, unohtamatta uusia kokemuksia ja tuttavuuksia.

Toimikunnan jäsenenä olet mukana ideoimassa ja toteuttamassa Kaplaakin 42. vuosijuhlia sekä mahdollista oheisohjelmaa niiden yhteyteen. Toimikuntaan voit hakea olitpa sitten fuksi tai ännäläinen, valintakriteerinä on noppamäärän sijasta innokkuus ja toimeliaisuus.

Mikäli haluat mukaan järjestämään vuosijuhlia, laita lyhyt viesti miksi kiinnostuit asiasta, osoitteeseen projekti(at)kaplaaki.fi. Hakuaikaa on pidennetty muutamalla päivällä ja on avoinna 19.-28.10. ja mukaan otetaan n. 10 aktiivista henkilöä. Toimikunta kokoontuu syksyllä muutaman kerran ideoinnin merkeissä ja keväällä n. pari kertaa kuukaudessa vuosijuhliin saakka.

Jos siis haluat olla yksi vuoden kohokohdan järjestäjistä, älä epäröi laittaa hakumustasi tulemaan!

Terkuin,

Tiia (projektivastaava)

—-

Rakas LTKY:n jäsen,

 

Vuodenvaihde lähestyy ja joulukuussa on taas aika valita ylioppilaskunnalle uusi hallitus! Hallituksen nimittää pian vaaleilla valittava upouusi LTKY:n edustajisto (muistathan äänestää! :3). Tämän viestin liitteenä löydät infopaketin hallitustoiminnasta ja hakuprosessista. Hakuaika alkaa nyt.

 

Hallitustoiminta tarjoaa monipuolisesti tehtäviä, vastuuta ja mahdollisuuden aidosti vaikuttaa opiskelijoita koskeviin asioihin.

Toimintakenttä on laaja ja hallitukseen kaivataan napakoita ja innostuneita tekijöitä laidasta laitaan, edunvalvojista kulttuurin ystäviin. Hallitukseen voivat hakea LTKY:n jäsenet fuksista lähtien, aiempi kokemus ei ole välttämätöntä.

 

Hakuun liittyen järjestetään infotilaisuudet 5.11. ja 6.11. klo 16 Pub Päädyssä. Kannattaa tulla paikalle kuulemaan ja kyselemään, jos ajatus hallitukseen hakeutumisesta edes hieman kutkuttaa!

 

Emeritus-kulttuurivastaavana täytyy sanoa, että LTKY:n halltuksessa toimiessaan pääsee ehdottomasti tekemään ja näkemään ainutlaatuisia asioita :) Toivottavasti saamme paljon innokkaita hakijoita! Lisätietoja saa pääsihteeriltä (paasihteeri@ltky.fi) tai minulta.

 

Ystävällisin terveisin,

Annamaria Mustonen

Ylioppilaskunnan puheenjohtaja | Chair of the Student Union

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta | The Student Union of Lappeenranta University of Technology

 

—-

Messuvilinää kampuksella Ti 27.10 – To 29.10.

 

Ti 27.10. Vaalimessut.

Tule löytämään oma ehdokkaasi edustajistovaaleihin. Vaalimessuilla ovat mukana edustajistovaalien liitot ja ehdokkaita, joilta voit tulla kyselemään mitä mieltä he asioista oikeasti ovat.

LTKY:n edustajistovaalien ennakkoäänestyspäivät ovat 27.–28.10.2015. Varsinaiset äänestyspäivät ovat 3.–4.11.2015, jonka jälkeen lopullinen edustajiston kokoonpano selviää.

 

Ke 28.10. Hyvinvointimessut.

Osana Liikunta ja hyvinvointiviikkoa klo 10-14 yliopiston pääaulassa järjestetään hyvinvointimessut. Tapahtumassa mukana lähes 20 hyvinvointialan toimijaa.

 

To 29.10. Liikuntamessut.

Liikunta- ja hyvinvointiviikkojen messutarjonta saa jatkoa torstaina liikuntamessujen merkeissä. Liikuntamessuille osallistuu lappeenrantalaisia liikunta- ja urheilutoimijoita, jotka esittelevät mm. harrastusmahdollisuuksia. Messut järjestetään klo 10-14 yliopiston pääaulassa

—-

Firmatiimi ja LUT kutsuvat sinut 28.10 klo 17-19 järjestettävään Firmatiimi speed dating- rekrytointitapahtumaan.

 

Tapahtumaan osallistuu noin kymmenen eri alojen yritystä, joilla kaikilla on tällä hetkellä avoin työ-, dippa- tai gradupaikka. Yritykset esittelevät vuorotellen toimintaansa sekä avointa työtehtäväänsä. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen teillä on mahdollisuus käydä juttelemassa yrityksen edustajan kanssa sekä pitchaamassa itseänne tehtävään. Ideaalitilanteessa, jokainen tehtävä täytetään illan aikana. Otathan siis CV:si mukaan! Mikäli CV:si kaipaa hiontaa, Ekonomit ja TEK järjestävät CV-klinikkat 26.10, jossa jaetaan arvokkaita vinkkejä CV:n tekoa varten.

 

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen firmatiimi@gmail.com. Ensimmäiset 50 mahtuvat mukaan!

Tapahtuman järjestetään yliopistolla, Koran tiloissa (entinen opintotoimisto). Paikan päällä pientä tarjoilua. Tilaisuus on maksuton.

 

Lisätietoja tapahtuman facebook eventistä

https://www.facebook.com/events/1083948534963604/

 

 

Terveisin,

Suvi Hörkkö

firmatiimi

 

—-

Tulevat ESTIEM –tapahtumat:

 

Vision, More Than Energy: Materials (Istanbul, Turkki)

Tapahtuman ajankohta: 24.11-30.11

Hakuaika: 26.09-25.10

 

BrainTrainer ”Hidden between the lines” (Gdansk, Puola)

Tapahtuman ajankohta: 26.11-02.12

Hakuaika: 14.09-01.11

 

Robotics Days (Seville, Espanja)

Tapahtuman ajankohta: 30.11-06.12

Hakuaika: 02.10-25.10

 

IT School (Skopje, Makedonia)

Tapahtuman ajankohta: 03.12-10.12

Hakuaika: 01.10-25.10

 

ESTIEM 360 (Madrid, Espanja)

Tapahtuman ajankohta: 07.12-13.12

Hakuaika: 02.10-07.11

 

New Year Activity Week (Izmir, Turkki)

Tapahtuman ajankohta: 29.12-02.01

Hakuaika: 20.10-30.11

 

Rocking the Alps VIII (St. Gallenkirchen, Itävalta)

Tapahtuman ajankohta: 17.01-24.01

Hakuaika: 15.10-10.11

 

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä löytyy ESTIEM:in nettisivuilta (www.estiem.org).

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia www.estiem.org -sivulle, tai mikäli sinulla on kysymyksiä ESTIEMiin tai tuleviin ESTIEM –tapahtumiin liittyen, ota yhteyttä Kaplaakin Kv- ja ESTIEM –vastaavaan eli Hanna Pitkäseen. (estiem@kaplaaki.fi)

—–

Welcome to an International Evening in Skinnarilan hovi on Wednesday, the 4th of November at 6.30pm!

 

This time the evening will have a musical programme – and a snack and a chance to meet fellow  students from all over the world, of course!

 

Come and get your ticket (3€) in the LUT 3. floor lobby on Tuesday, the 27th of October, on Thursday, the 29th of October or on Monday, the 2nd of November at 11:45-13:15 each day.

 

—-

Ellun Kanat etsii kananpoika-harjoittelijoita vuodelle 2016! Oletko yksi heistä?

 

Kananpoika-ohjelma on Ellun Kanojen oma vuosittainen trainee-ohjelma. Tarjoamme projekti- ja tuntiperusteista työtä strategisesti ja luovasti ajattelevalle opiskelijalle viestinnän nopean toiminnan joukoissa. Harjoitteluohjelma on oiva mahdollisuus tutustua viestintään ja viestintätoimiston intensiiviseen arkeen taatusti eri näkökulmasta.

Kananpojan homma on joustavaa: työt voi tehdä usein etänä ja tilanteen mukaan tunteja voi tehdä vaihtelevan määrän. Palkka maksetaan toteutuneiden tuntien mukaan. Työsuhde on määräaikainen. Se alkaa tammikuun 2016 alussa ja se kestää vuoden 2016 loppuun.

 

Unelmiemme kananpojalta toivomme ainakin:

Oma-aloitteisuutta, reipasta otetta ja innokkuutta viestinnän hommiin

Valmiutta kääriä hihat monenlaisissa hommissa janoa oppia uutta ja kehittyä

Luovuutta ja skarppia ajattelua sekä terävää kirjallista ilmaisua

Lue koko ilmoitus ja hakuohjeet: http://ellunkanat.fi/kananpoika2016

 

Hakuaika päättyy PE 30.10.

ANNA INGET

Viestinnän tekijä

anna.inget@ellunkanat.fi

040 835 7077

@annainget

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat

—-

Prysmian Group ”Build The Future” Hakuohjelma käynnissä

 

Maailman suurimman kaapeli- ja -järjestelmävalmistajan Prysmian Groupin rekrytointiohjelma “Build the Future” on jälleen käynnissä. Tavoitteena on löytää ja kouluttaa konserniin uusia ammattilaisia, parhaita heistä tulevaisuuden päällikkötehtäviin konsernissa.

 

Konserni etsii noin neljääkymmentä hiljattain teknisen tai taloudellisen yliopisto- tai korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä, joilla on aiempaa kokemusta ulkomailta ja jotka ovat avoimia muutokselle, pystyvät tiimityöhön ja joilla on kykyä johtaa, yritteliäisyyttä sekä vahva kiinnostus ja motivaatio saada kansainvälistä kokemusta. Valitut henkilöt pääsevät kokonaisvaltaiseen koulutusohjelmaan, jonka jälkeen heille tarjotaan työpaikkaa konsernista, ensisijaisesti tutkimus- ja kehitys-, tuotanto- tai myyntitehtävissä.

 

”Henkilöstö on Prysmianissa strateginen tekijä. Kyky kehittää ja hyödyntää osaamista yhdistettynä kansainvälisiin henkilönvaihto- ja koulutusohjelmiin on tärkeä kilpailukeino, joka vahvistaa ja tukee konsernin tulevaa kasvua. Tässä mielessä Build the Future –ohjelma on konkreettinen esimerkki strategiastamme, jota noudatamme järjestelmällisesti. Etsimme jatkuvasti lupaavia nuoria henkilöitä rakentamaan konsernimme tulevaisuutta”, kommentoi Prysmian-konsernin HR-johtaja Fabrizio Rutschmann.

 

Tänä vuonna ohjelmaan sisältyy toistaiseksi voimassa oleva työsopimus, kilpailukykyinen palkka ja ensimmäinen koulutusjakso konsernin Milanon pääkonttorissa, jota seuraa vuoden mittainen työkiertojakso lähtömaassa. Tuon vuoden aikana valitut henkilöt tutustutetaan tuotantoprosessiin ja he saavat käsityksen prosesseista, tuotantoteknologioista ja asiakassuhteiden dynamiikasta. Seuraavien kahden vuoden ulkomaankomennuksen aikana valitut henkilöt integroituvat osaksi organisaatiota päästen sen myötä vaikuttamaan liiketoimintaan ja tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Lopullinen päämäärä kolmen vuoden jälkeen on sijoittua päällikön tai teknisen asiantuntijan tehtäviin joko lähtömaassa tai ulkomailla, ansioitumisen mukaan. Sijoittumisessa merkitseviä asioita ovat arviot suorituksista, henkilökohtaiset ominaisuudet, saavutetut tulokset sekä konsernin tarpeet.

 

40 ehdokkaan etsintä jatkuu joulukuun 2015 loppuun. Siihen sisältyy perinpohjainen rekrytointi- ja arviointiprosessi, joka tapahtuu sekä maa- että konsernitasolla ja jonka tavoitteena on löytää ja palkata nuoret ehdokkaat vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä.

 

Tähän mennessä ohjelman puitteissa on koulutettu ja palkattu 130 nuorta 30 maasta (Australia, Brasilia, Kiina, Kolumbia, Tanska, Egypti, Suomi, Ranska, Saksa, Intia, Indonesia, Italia, Libanon, Meksiko, Norja, Alankomaat, Puola, Venäjä, Singapore, Slovakia, Espanja, Ruotsi, Thaimaa, Turkki, Unkari, Yhdistyneet kuningaskunnat, USA ja Venezuela).

 

Yksityiskohdat ja ohjelman hakulomake löytyvät osoitteesta http://careers.prysmiangroup.com

 

Prysmian Group

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeli- ja –järjestelmätoimittaja. Konsernilla on yli 130-vuotinen historia, sen liikevaihto vuonna 2014 oli lähes 7 miljardia euroa ja sillä on yli 19.000 henkilöä yhteensä 50 maassa ja 89 tehtaassa. Konserni on vahvasti mukana high-tech-markkinoilla tarjoten laajinta mahdollista valikoimaa tuotteita, palveluita, teknologioita ja osaamista. Sen toiminta-alueisiin kuuluvat meri- ja maakaapelit ja –järjestelmät sähkönsiirtoon ja –jakeluun, erikoiskaapelit useiden eri teollisuudenalojen käyttöön sekä keski –ja pienjännitekaapelit rakennus- ja teollisuussektoreille. Tietoverkkoteollisuudelle konserni valmistaa kaapeleita ja tarvikkeita äänen, kuvan ja datan siirtämiseen tarjoten laajan valikoiman valokuitua, valo- ja kuparikaapelia sekä tarvikkeita. Prysmianin osakkeet noteerataan Italian pörssissä (FTSE MIB index).

 

Lisätietoja: Prysmian Finland Oy, henkilöstöpäällikkö Aija Virtanen, 010 566 3287, aija.virtanen (a) prysmiangroup.com

Prysmian Group, Fabrizio Rutschmann, HR & Organization Director +39 02 6449.1

 

 

 

Search