Viikkotiedote 50/2017

Kaplaaki tiedottaa / Viikko 50

–       Teekkarin työkirjat ovat taas täällä!

–       Firmatiimin Nopein tie yrittäjäksi

–       Avoin työpaikka: Mipro: Business Controller

–       Avoin työpaikka: JOOL Markets: Corporate Bond Broker

–       Tulevat ESTIEM-tapahtumat

 

 

Teekkarin työkirjat ovat taas täällä!

 

TEKin Teekkarin työkirjasta löydät parhaat ohjeet ja vinkit kesätyön ja harjoittelupaikkojen hakuun. Uusin 25. versio Teekkarin työkirjasta jaetaan kaikille jäsenillemme 13.12. kello 11-13 Ylioppilastalon aulassa. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä samalla kun noudat itsellesi tämän hetken parhaan työnhakuoppaan. 

 

Lisää tietoa Teekkarin työkirjasta löydät uudistuneilta verkkosivuilta ([http://www.teekkarintyokirja.fi)/]www.teekkarintyokirja.fi).

 

Muistathan seurata meitä somessa 😉

Firmatiimin Nopein tie yrittäjäksi –tapahtuma

 

Joka vuosi monta kannattavaa suomalaisyritystä päättää toimintansa. Miksi? Millainen mahdollisuus tämä on sinulle?

 

Firmatiimi yhdessä Etelä-Karjalan yrittäjien kanssa kutsuu kaikki syksyn sensaatiomaisimpaan seminaarin 12.12 Galleria-aulassa. Tule inspiroitumaan yllättävistä vinkeistä ja vaikka muuttamaan mielesi yrittäjäksi ryhtymisen suhteen.

 

Pikkujoulun hengessä tarjoamme nopeimmille glögiä ja pipareita

 

 

Avoin työpaikka: Mipro: Business Controller


Tyyppi: Vakituinen, Täysipäiväinen
Työaika: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe-valmistunut relevantilla työkokemuksella
Sijainti: Innopoli 3, Espoo tai Mikkeli
Aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, mielellään alkuvuodesta 2018
Haun deadline: 18.12.

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Mipron tavoitteena on olla turvallisuuteen liittyvien järjestelmien ja palveluiden luotettavin ja tunnetuin asiantuntijayritys. Mipro tavoittelee merkittävää liikevaihdon kasvua lähivuosina.
Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli, mutta se toimii Suomessa myös Espoosta ja Oulusta käsin. Yhtiö toimii globaalisti kilpailluilla markkinoilla, keskittyen Euroopan markkinoille. Yhtiön asiakkaita ovat esimerkiksi Liikennevirasto, HKL ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.

Mipro etsii nyt itseohjautuvaa ja rohkeaa Business Controlleria osaksi viiden hengen taloustiimiään! Omasta sijainnistasi riippuen voit työskennellä joko Mikkelin tai Espoon toimistollamme.

Tässä tehtävässä tulet keskittymään Mipron sisäiseen laskentaan ja pääfokuksenasi on asiakasprojektiemme seuraaminen. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköidemme kanssa, haastattelet heitä projektien etenemisestä tarkoituksenasi olennaisen tiedon heijastaminen numeerisessa muodossa. Asiakasprojektiemme pitkästä luonteesta johtuen niiden valmiusasteen ja siten tuloutumisen seuraaminen on tärkeässä asemassa. Johdon raportointi ja erilaiset ennusteet ovat työkenttääsi. Kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään esimerkiksi toimiala- ja kilpailija-analyysejä. Analyyttinen ja looginen ajattelutapa sekä uskallus haastaa ovat tässä tehtävässä menestymisen kannalta avainasemassa. Mikäli haluat työskennellä Espoon toimistollamme, edellytämme valmiutta matkustaa Mikkeliin noin pari kertaa kuukaudessa.

Etsimme henkilöä, jolla on:

• Tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta (esimerkiksi laskentatoimen tai tuotantotalouden parista) ja perusymmärrys kirjanpidosta
• Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon parista (esimerkiksi controllerin tehtävistä)
• Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
• Vahvat excel-taidot
• Aiempi kokemus projektiliiketoiminnasta ja/tai Navision-ohjelmasta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

• Tilaa ja vapautta omien kyvykkyyksien hyödyntämiseen – meillä pääset vaikuttamaan siihen, miten asioita tehdään
• Tiiviin työyhteisön, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan
• Hyvät henkilöstöedut
• Vakavaraisen yrityksen turvan

Nyt on erinomainen hetki liittyä joukkoomme, sillä olemme jännittävässä kasvuvaiheessa. Mikäli kiinnostuit, lähetä cv:si ja hakemuksesi viimeistään 18.12. tänne: https://apply.atalent.fi/mipro-business-controller-12-2017. Mainitsehan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Lisätietoja positiosta ja hakuprosessista antaa mielellään aTalentin Recruitment Manager Annika Salonen (050 305 7375, annika.salonen@atalent.fi). Lue lisää Miprosta täältä: http://www.mipro.fi.

Avoin työpaikka: JOOL Markets: Corporate Bond Broker

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Toivottu tausta: Joustava: valmistumassa – muutama vuosi vastaavaa työkokemusta
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: 
Pohjoisesplanadi 31, 5 krs., 00100 Helsinki
Haku-DL: ASAP, viim. 19.12.2017

JOOL Markets tuo pohjoismaisen menestyskonseptin Suomeen. Toimintamme on suuntautunut pääasiassa yritysobligaatioiden strukturointiin ja muuhun yritysten velkarahoitukseen. JOOL Markets AS ja JOOL Capital Partner AB ovat yhdessä pohjoismaisten yritysobligaatiomarkkinoiden markkinajohtajia 30–200 miljoonan Ruotsin kruunun segmentissä. JOOL Markets AS:n pääkonttori sijaitsee Oslossa ja yhtiöllä on toimipisteitä Bergenissä, Göteborgissa ja Helsingissä. Olemme riippumaton toimija lyhyen ja pitkän aikavälin rahoitusratkaisuissa, ja autamme yrityksiä hankkimaan toiminnalleen rahoitusta tehokkaasti. Tutustu tarinaamme: https://www.youtube.com/watch?v=NPG6awalkRY.

JOOL Markets hakee Helsinkiin nopeasti kasvavaan myyntitiimiinsä vahvistukseksi Corporate Bond Brokeria. Teemme asiantuntijamyyntiä reilujen ja eettisten toimintaperiaatteiden mukaisesti, joten työssäsi korostuu tuotteisiin liittyvä asiaosaaminen ja halukkuus opiskella ja perehtyä lainoittamiimme yrityksiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saatamme esimerkiksi käydä paikan päällä tutustumassa yritysten liiketoimintaan. Lisäksi vastuullinen myyntityö tarkoittaa meille kestävän, pitkäjänteisen luottamussuhteen luomista asiakkaiden kanssa lyhytaikaisten voittojen maksimoimisen sijaan. Vahva kiinnostus tutustua yritysten liiketoimintaan, sekä rahoitusmarkkinan ymmärtäminen on tärkeää, jotta tiedät aidosti, mistä puhut asiakkaiden kanssa.

Corporate Bond Brokerina aloittaessasi tehtävässä painottuu uusien asiakkaiden hankinta ja sitä mukaa, kun asiakasportfoliosi kasvaa, painotus työssä siirtyy pidemmällä tähtäimellä omista asiakkaista huolehtimiseen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpitoon. Saat aluksi kattavan perehdytyksen toimintatapoihimme. Jokainen työntekijämme käy läpi sisäisen JOOL Academy-koulutuksen. Perehdytys toteutetaan osittain myös Tukholman tai Oslon toimistolla. Myyntitiimimme työskentelee tiiviisti yhdessä, joten tiimi on aina tukenasi. Kannustamme ja sparraamme toisiamme päivittäin. Osana myyntitiimiä toivomme sinun olevan vahva tiimipelaaja, sekä työssäsi tuloshakuinen.

Hakijalta odotamme:
•       Erittäin tavoitteellista otetta työhön
•       Kiinnostusta ja edellytyksiä kehittyä yritysrahoitusmarkkinan huippumyyjäksi
•       Vahvoja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsomme:
•       Aikaisemman kokemuksen myyntityöstä
•       Rahoitusmarkkinoihin liittyvän osaamisen (työkokemuksesta tai opinnoista)
•       Suoritetun Sijoituspalvelututkinnon (APV1)

Tarjoamme sinulle:
•       Mahdollisuuden päästä mukaan vahvasti kasvavaan toimintaa Suomen markkinalla, jo toimivaksi todistetulla liiketoimintamallilla, sillä olemme Pohjoismaiden nopeimmin kasvava pankkiiriliike.
•       Joustavan ja dynaamisen työympäristön nuorella Helsingin konttorilla, sekä kansainvälisen konsernin resurssit taustalla. Haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta, sillä uskomme, että kun työntekijämme viihtyvät, myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä.
•       Motivoivan kompensaatiomallin, jossa on reilu peruspalkka ja kannustava tulososa. Onnistumisista palkitaan.

Oletko sinä JOOL Marketsin seuraava Corporate Bond Broker? Lähetä meille lyhyt hakemuksesi, jolla myyt osaamisesi ja motivaatiosi tehtävään, sekä CV:si, molemmat pdf-muodossa. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivämäärän. Rekrytoinnissa voidaan edetä jo hakuajalla, joten haethan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.12.2017 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/jool-markets-corporate-bond-broker-12-2017.

Huipputyyppejä voidaan rekrytoida useampikin!

JOOL Markets -yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.joolmarkets.se/fi/. Haettavasta tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin Recruitment Managerilta Laura Isosompilta (puh. 0445577737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi).

 

 

Tulevat ESTIEM-tapahtumat:

 

Vision Automation, Paderborn

8.-14.1.2018 | Hakuaika 8.11.-15.12

Social Entrepreneurship, Brussels

11.-17.2.2018 | Hakuaika 1.12.-7.1.2018

ESTIEM 360, Ankara-METU

12.-19.2.2018 | Hakuaika 6.12.-1.1.2018

Vision Robotics and Mechatronics, Seville

20.-25.2.2018 | Hakuaika 27.11.-15.1.2018

 

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä löytyy ESTIEM:in nettisivuilta (www.estiem.org).

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia www.estiem.org -sivulle, tai mikäli sinulla on kysymyksiä ESTIEMiin tai tuleviin ESTIEM –tapahtumiin liittyen, ota yhteyttä Kaplaakin Kv- ja ESTIEM –vastaavaan eli Panu Laukkaseen. (estiem@kaplaaki.fi)

 

Tiedotti,

 

Ida Mäkelä

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry