Viikkotiedote 52/2017

Kaplaaki tiedottaa / Viikko 52

–       Kaplaakin kaverisitsit

–       Contact Forum –rekrytointimessut

–       Avoin työpaikka: Newsec: Data-analyytikko

–       CGI tarjoaa uramahdollisuuksien esittelyn, ilmoittaudu ja varaa paikka ilmaiseen bussikuljetukseen!

 

 

Kaplaakin kaverisitsit

 

Kaplaaki starttaa vuotensa taas käyntiin kaverisitseillä!!! Tuo kaverisi Skinnarilaan tutustumaan teekkarisitseihin.

Sitsit pyöräytetään käyntiin Kellarissa klo 19, josta jatketaan ilmaiskuljetuksilla kohti Hunajaa jatkamaan iltaa.

Sitsilippu sisältää sitsitarjoilut, bussikyydityksen baariin ja sisäänpääsyn (ei narikkaa). Sitseille voi houkutella mukaan yhden kaverin tai siskon tai miksi ei omaa rakasta äitiä. Sitseille voi siis osallistua Kaplaakilainen ja hänen yksi toveri. Huomaathan, että jokaisen osallistujan on ilmoittauduttava sitseille (myös niiden iki-ihanien kavereiden).

Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan tapahtuman seinällä 2.1.2018 kello 12.00 Ilmoittautuminen tapahtuu Bailataan.fi -sivuston kautta.

Lyhyesti:
Mitä: Kaplaakin kaverisitsit
Missä: @Kellari, Laserkatu 10 Lappeenranta
Milloin: 13.1.2017 klo 19
Kenelle: Kaplaakilaisille ja heidän kavereilleen
Dress code: Haalarit (jos on) sekä kaverin kanssa yhtenevä pukeutuminen
Hinta: 13
Bussit: Tilausajot yliopistolta Hunajaan 23:00 ja 23:30.
Ilmoittautuminen: Bailataan.fi -sivuston kautta (linkki ilmoitetaan 2.1. kello 12:00)
Lisätietoja: milena.myllyniemi@student.lut.fi

 

 

Contact Forum –rekrytointimessut

 

Contact Forum -rekrytointimessut korkeakouluopiskelijoille järjestetään keskiviikkona 17.1.2018 Helsingin Messukeskuksessa.

 

Tapahtuma kokoaa yhteen eri alojen mielenkiintoisimmat työnantajat. Messuilla pääset luomaan suoria kontakteja yrityksiin, tutustumaan Suomen yrityskenttään sekä avoimiin työmahdollisuuksiin. Viime messuilla yli 5000 kävijää päivän aikana.

 

Mukana messuilla yli 100 yhteistyöyritystä! Katso näytteilleasettajat: http://www.contactforum.fi/yritykset/

 

TAPAHTUMAAN ON ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY 

 

Messuilla luvassa: 

 

Huippupuhujia

CV-klinikka

CV-kuvaus

Videohaastattelu-klinikka

Instant Interview -pikahaastattelut

 

 

Seuraa FB-sivuamme saadaksesi lisätietoa messupäivän ohjelmasta ja näytteilleasettajien avoimista työpaikoista sekä uramahdollisuuksista: https://www.facebook.com/contactforumhelsinki/

 

Seuraa meitä Instagramissa, LinkedInissä ja Twitterissä #contactforum

 

 

http://www.contactforum.fi

 

 

Avoin työpaikka: Newsec: Data-analyytikko

 

Etsitkö joustavaa työtä erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla yhdessä johtavista kiinteisöalan toimijoista? Oletko ennakkoluuloton kehittäjä, joka nauttii tiimissä toimimisesta? Newsec etsii nyt data-analyytikkoa!

 

Löydä alkuperäinen työpaikkailmoitus täältä: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/data-analyytikko-3/

 

Tyyppi: Vakituinen

Tausta: 4 vsk. – valmistunut

Työaika: Täysipäiväinen

Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Sijainti: Postitalo, Helsinki

Haun deadline: Ma 8.1.2018

 

Newsec Valuation tarjoaa kiinteistöarviointi- ja konsultointipalveluita kotimaisille sekä kansainvälisille sijoittajille, rahoittajille sekä käyttäjäomistajille ja kiinteistökehittäjille. Newsec- konserniin kuuluu yli 300 kollegaa Suomessa ja yli 1 300 Pohjoismaissa.

 

Newsec etsii nyt asiantuntevaan ja arvostettuun Valuation-tiimiinsä data-analyytikkoa! Tehtävänäsi on tietovarastointi, laskenta- ja analyysityökalujen kehittäminen ja ylläpitäminen sekä osallistuminen erilaisiin asiakasprojekteihin ja markkinadatan tuottamiseen. He tarjoavat sinulle parhaat työkalut, hyvät mahdollisuudet oppia uutta ja Pohjoismaiden parhaan tiimin hyvillä etenemismahdollisuuksilla. Kiinteistösijoitussektorin jatkuva kansainvälistyminen tarjoaa paljon mahdollisuuksia digitalisaatiolle ja data-analytiikalle.

 

Tehtävän onnistunut hoitaminen vaatii ennakkoluulotonta halua kehittää ja kyseenalaistaa, kykyä viestiä sujuvasti kollegoillesi ja asiakkaille sekä sopivaa asennetta kohdata päivittäisiä haasteita. Sinulla on erinomainen paineensietokyky ja uskallat tuoda ideoitasi esiin. Uudet innovaatiot asiakasrajapinnassa ja omissa prosesseissamme ovat Newsecille tärkeitä ja siksi he toivovat sinun antavan täyden panoksesi asiakasprojekteihin ja kehitystoimintaan.

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, mutta se voi olla osa-aikainen (minimissään 3 pv/vko) tai kokoaikainen, riippuen valittavasta henkilöstä. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme Postitalossa ja kuulut asiantuntevaan ja arvostettuun Newsec Valuation –tiimiin. 

 

Newsec edellyttää:

 

• Vähintään neljännen vuosikurssin korkeakouluopintoja teknillisestä, kaupallisesta tai muusta ylipistotason korkeakoulusta

• Kokemusta ohjelmoinnista ja tietokannoista

• MS Office -ohjelmien erinomaista hallintaa

• Yleisten tilasto-ohjelmien perusteiden hallintaa ja halua sekä kykyä oppia uutta

• Sujuvaa suomen ja englannin hallintaa

 

Eduksi luetaan: 

 

• Kiinteistöalan tuntemus

• Kokemus versionhallinnasta (Git)

 

Newsec tarjoaa:

 

• Aktiivisen ja kiinteästi yhteen hitsautuneen tiimin, jossa yhdessäolo ulottuu myös työajan ulkopuolelle

• Pitkäaikaisen roolin ja hyvät etenemismahdollisuudet

• Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

 

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/newsec-data-analyytikko-12-2017 viimeistään maanantaina 8.1.2018 . Liitäthän hakemukseesi GitHub-profiilisi osoitteen tai muut työnäytteet sekä tiedon siitä, milloin pystyt aloittamaan tehtävässä. 

 

Tutustu tarkemmin Newseciin täällä: https://www.newsec.fi/ . Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat aTalentin Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

 

 

 

CGI tarjoaa uramahdollisuuksien esittelyn, ilmoittaudu ja varaa paikka ilmaiseen bussikuljetukseen!

Tervetuloa tutustumaan CGI:n tarjoamiin uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa, kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin. Tavoitteenamme on rekrytä tapahtumasta useita kymmeniä uusia talentteja, oletko sinä yksi heistä? 
Tutustu Future Talent -traineeohjelmaan ja avoimiin paikkoihin.

 

Future Talent -traineeohjelman kautta tarjoamme myös monia lopputyömahdollisuuksia. Osallistu Future Talent -tapahtumaan ja tule kertomaan ideasi!

 

CGI:llä pääset aidosti mukaan kansainväliseen liiketoimintaan ja kartuttamaan kokemustasi työskentelemällä yhdessä eri toimialojen sekä teknologioiden ammattilaisten kanssa. Meillä jokaisen asiantuntemusta ja osaamista arvostetaan ja huippuasiantuntijaksi tai esimieheksi kasvamiseen on loistomahdollisuudet. Monipuolisia ja mielenkiintoisia urapolkuja on tarjolla teknisen ja kaupallisen puolen sekä esimerkiksi palvelumuotoilun osaajille. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työhön, asiakkaaseen ja työkavereihin.

 

Tarjoamme Lappeenrannasta saapuville ilmaisen bussikyydin yliopistolta Finlandia-talolle ja takaisin. Käy ilmoittautumassa tapahtumaamme TÄÄLTÄ ja seuraa meitä somessa #CGIFutureTalent”

 

Tässä myös linkki FutureTalent rekrytointivideoomme YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=t_avv3i1aDk

Liitteenä lisäksi bannereita, joita voitte hyödyntää markkinoinnissa.

 

Ilmoittautumisen (ja näin myös markkinoinnin osalta) ei ole vielä deadlinea. Tapahtumaan mahtuu kuitenkin noin 500 osallistujaa ja viime vuonna se varattiin loppuun ennen tapahtumapäivää.

 

 

Tiedotti,

 

Ida Mäkelä

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry

 

Search