Viikkotiedote 8/2017

Kaplaaki tiedottaa/Viikko 8

 • Kaplaakin fuksivastaava haku
 • Kaplaakin yleiskokous 7.3
 • Kaplaakin Discord-kanava
 • Mukaan Suomi 100-forumille
 • Ennakkokutsu: Intelligence Hunt Student Challenge Battle Heurekassa 18.5.
 • Avoin työpaikka: EP-Logistics: Ohjelmointitaitoinen suunnittelija (Junior)
 • Avoin työpaikka: Jones Lang LaSalle: Retail Analyst
 • Avoin työpaikka: H&H Tuonti Oy: Tuotekehityksen ja laadun asiantuntija
 • Avoin työpaikka: FieldForce: Key Account/ Project Manager
 • Nyytin nettiryhmät keväällä 2017 ja chatti 23.2
 • Vastaa ESTIEM:n jäsenpalvelukyselyyn
 • Tulevat ESTIEM-tapahtumat

 

———————————————————–

 

Kaplaakin fuksivastaava –haku

 

On taas aika hakea uutta fuksivastaavaa, joten hae rohkeasti lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen pj@kaplaaki.fi. Haku on avoinna 15.2.-28.2. ja uusi fuksivastaava valitaan Kaplaakin kevätkokouksessa 7.3.

 

———————————————————–

 

Kaplaakin Discord-kanava

 

Kaplaakille on avattu oma Discord-kanava, jonne kaikki ovat tervetulleita juttelemaan mukavia ja jakamaan hauskoja meemejä. Linkki kiinnostuneille https://discord.gg/4S97uq2

 

 

———————————————————–

 

Kaplaakin yleiskokous 7.3.

 

Kaplaaki kutsuu jäsenensä koolle yleiskokoukseen 7.3. Tällöin päätetään esimerkiksi uusi fuksivastaava, joten saavuthan paikalle antamaan äänesi!

 

———————————————————–

 

Mukaan Suomi 100-forumille

 

Opiskelijoille ilmainen Suomi100Forum -keskustelutapahtuma järjestetään Lahdessa 2.-3.3.2017.

Millaisia ovat tulevaisuuden liiketoiminta, työ, osaaminen ja yrittäjyys? Neljättä kertaa järjestettävässä Suomi100Forumissa keskustellaan, millaisessa Suomessa elämme seuraavien 50 vuoden aikana. Ilmoittautumalla tapahtumaan otat osaa tulevaisuuden tekemiseen!

Lisätietoja osoitteesta www.suomiforum.fi ja Facebookissa http://www.facebook.com/suomi100forum

 

———————————————————–

 

Ennakkokutsu: Intelligence Hunt Student Challenge Battle Heurekassa 18.5.

 

Mark your calendars and join us in Intelligence Hunt Student Challenge Battle at the Finnish Science Centre Heureka on May 18th.

 

Be inspired by the environment and keynote speakers, network and be the first to hear about job, trainee or dissertation opportunities, team up and tackle challenges presented by maritime industry companies and get to show what you are made of!

 

Intelligence Hunt brings together companies looking for fresh talents and students who are nothing less but exactly that. The event invites students to join independent of their previous level of knowledge in maritime industry. The challenges will be multidisciplinary and you have the power to build your own dream team.

 

The event is free of charge for students participating in the challenge and includes lunch. The event will be held in English. An invitation with a link to registration and more information on the participating companies and their challenges will follow later, but mark the date now as you do not want to miss this opportunity!

 

***

In co-operation with Heureka, business platform SeaFocus organizes a one-day student challenge battle which brings both makers of the maritime industry and students, the industry’s potential future workforce, under the same roof in order to tackle current themes and challenges of the industry with out-of-the-box approaches. 

 

The aim of the event is to get fresh ideas, innovations and solutions to actual challenges the industry is currently facing. The event works as the perfect forum for networking both for companies and students: presenters of the challenges get immediate contact with the students providing the best solutions for their problems, potentially even leading to recruitments. This is where companies and future employees meet, interact and get to show each other what they have got to offer!

 

Preliminary programme

Subject to change

 

9.00 – 9.30       Registration & mingle

9.30 – 9.40       Opening of the Day

9.40-10.30       Inspiration & knowledge session: keynote speakers

10.30-11.30      Presentation of the participating companies & challenges

11.30-12.30      Lunch, mingle & teaming up for the challenges

12.30-16.00      Teamwork

12.30-16.00      Seven Minute Job Dating

14.00-15.30      Mentor rounds

14.00-15.30      Inspirer interventions to keep creativity flowing

16.00-17.00      Presentation of solutions

17.00-17.30      Jury’s feedback & follow-up

 

Questions? Contact Annina Pikkumäki, annina.pikkumaki@heureka.fi

www.seafocus.fi // www.heureka.fi

 

Terveisin,

Annina Pikkumäki

tapahtumavastaava / evenemangsansvarig / Senior Events Officer

 

Heureka, the Finnish Science Centre

P.O.Box 166,
FIN 01301 Vantaa, Finland
Mobile +358 40 575 5776

www.heureka.fi

www.facebook.com/heurekafi
www.instagram.com/heurekafi
https://twitter.com/heurekafi

 

Oivaltamisen iloa     Upptäckarglädje     Joy of Discovery

 

———————————————————–

 

Avoin työpaikka: EP-Logistics: Ohjelmointitaitoinen suunnittelija (Junior)

 

Tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen

Suositusvuosikurssi: 2. – 4. vsk

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

Työaika: Joustava, 15-30 h/vko, mahdollisuus täysipäiväiseen kesätyöhön

Sijainti: Helsinki, Pohjois-Haaga

Haku-DL: 26.2.2017

 

EP-Logistics Oy on johtava logistiikan, tuotantotekniikan ja automaatiokonseptien suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kauppa, julkishallinto ja satamat, esimerkiksi Posti, Saarioinen, Rautaruukki, Kotkan satama, Metsä Tissue ja Stockmann. Olemme toimineet 50 vuotta ja nyt palveluksessamme on noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa.

 

 

EP-Logistics Oy hakee nyt nuorta tekijää kehittymään ohjelmoinnin, testaamisen, simuloinnin ja laskentamallien ammattilaiseksi. Olet projektiryhmän jäsen erilaisissa asiakaskohtaisissa kehitysprojekteissamme. Työssäsi kehityt käyttämään monia ohjelmistoja ja työkaluja sekä kehität edelleen ohjelmointi- sekä dokumentointitaitojasi. Osallistut muiden konsulttien rinnalla myös myyntityöhön. Tarjoamme myös mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiselle, kun tekijä on näyttänyt osaamisensa ja aktiivisuutensa. Työ on osa-aikaista ja sopii erinomaisesti opintojen oheen, minkä lisäksi kesällä tarjotaan mahdollisuus täysipäiväiseen kesätyöhön.

 

Mitä tarjoamme:

 • Joustavan ja monipuolisen työn opiskeluiden oheen sekä täysipäiväisen kesätyön (mahdollisuus myös työharjoittelun suorittamiseen)
 • Itsenäisen, vastuullisen ja opettavaisen työn, jossa on mahdollisuus kehittää omia taitoja ja kerryttää kokemusta eri teollisuuden ja kaupan aloilta

 

Hakijalta edellytetään:

 • Kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä testauksesta (esim. koulu- tai muista projekteista)
 • Perustietämystä SQL:stä
 • Microsoft Office -työkalujen hallintaa
 • Aitoa kiinnostusta oppia ja kehittää osaamistaan
 • Soveltuvaa koulutusta ja hyvää opintomenestystä
 • Avoimuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

 

Lisäksi eduksi luetaan:

 • Kokemus seuraavista työkaluista: Microsoft Visual Studio, Microsoft Access, AutoCAD, ProModel

 

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä viimeistään 26.2.2017 hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si täällä: https://apply.atalent.fi/ep-logistics-oy-ohjelmointitaitoinen-suunnittelija-junior-2-2017-2. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi yhtenä PDF-tiedostona.

 

Tehtävästä tarkemmin kertoo Henri Sinokki (0445218773henri.sinokki@ep.fi). Lisätietoja hakuprosessista saa Kateriina Kiivaselta (0407541734, kateriina.kiivanen@atalent.fi).

 

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

 

———————————————————–

 

Avoin työpaikka: Jones Lang LaSalle: Retail Analyst

 

Tyyppi: vakituinen, täysipäiväinen

Haettu tausta: valmistunut (1-5 vuotta relevanttia työkokemusta)

Sijainti: Eteläesplanadi, Helsinki

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan

Haun deadline: su 26.2.2017

 

Kaupan tulevaisuuden ennustaminen on?

 

A Mahdotonta

B Kiehtova ajatus

C Dataa ja mielenkiintoista duunia

 

Monelle se on A. Sinulle B ja meille yhdessä C. Siksi voimmekin tarjota ainutlaatuisia haasteita ja mahdollisuuksia, esimerkiksi: Selvitä millainen kauppakeskus keskustaan pitäisi rakentaa? Millaisen myymäläketjun asiakas tarvitsee Suomen markkinoilla? Tai miten vähittäiskaupan trendit vaikuttavat asiakkaan kiinteistöstrategiaan?

 

Jos olet korkeakoulututkinnon suorittanut, utelias ja analyyttinen ihminen, jolla on tehtävässä menestymisen kannalta relevanttia työkokemusta, löydät kanssamme vastaukset. Kiinnostuitko? Etsimme nyt Retail Analystia!

 

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 60 000 työntekijää 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille. Keskitymme toimitiloihin ja merkittäviin kotimaisiin ja kansainvälisiin asiakkaisiin.

 

Suomessa JLL on markkinoiden johtava kiinteistöalan asiantuntijapalveluyritys. Noin 80 hengen voimin palvelemme suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla.  Teemme luotettavaa tutkimusta ja tehokas toimitilojen välityksemme perustuu hyvään markkinatuntemukseen niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Palkkaamme, kehitämme ja palkitsemme alan parhaat ja monipuolisimmat henkilöt ja haastamme heitä kehittämään kestäviä asiakassuhteita, jotka perustuvat laadukkaaseen palveluun, yhteistyöhön ja luottamukseen.

 

Etsimme nyt kuuden hengen nuorekkaaseen ja dynaamiseen tiimiimme oivaltavaa ja tulevaisuuteen katseensa suuntaavaa Retail Analystia. Tiimimme toimii neuvonantajana kiinteistösijoittajille ja käyttäjäyrityksille sekä työstää vähittäiskauppaan liittyviä analyyseja ja toteuttaa vuokrausta. Vastuusi tulevat fokusoitumaan analyyseihin ja neuvonantoon: keräät ja analysoit dataa, joiden pohjalta ratkaisuja asiakkaillemme ja suunnittelet kaupan kohteita. Olet keskeisessä roolissa tekemässä tutkimusta, havainnoimassa trendejä ja ennustamassa tulevaisuuden kiinteistömarkkinoita.

 

Odotamme joukkoomme liittyvän innovatiivisen ja analyyttisen tiimin jäsenen, joka ymmärtää, miten dataa hyödynnetään ja miten asioita kannattaa tutkia. Emme vaadi aikaisempaa kiinteistöalan kokemusta, vaan sinulla voi olla aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi liikkeenjohdon konsultoinnin parista. Pyörität sujuvasti numeroita ja olet utelias ja aktiivinen henkilö. Ymmärrät trendejä ja maailmaa ympärilläsi ja näet sen, mitä muut ehkä eivät näe. Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja vastuullisiin projekteihin ja olet valmis kohtaamaan asiakkaita.

 

Sinulta odotamme:

 • Relevanttia yliopistokoulutusta (esim. tuotantalous, rahoitus, kansantaloustiede, strategia)
 • Erinomaista Excel-ja PP-osaamista
 • Erinomaista kirjallista ja suullista englannin sekä suomen kielen taitoa
 • Analyyttisyyttä ja paloa numeroiden kanssa työskentelyyn
 • Tilastollisen analyysin perusosaamista
 • Relevanttia työkokemusta (esim. liikkeenjohdon konsultoinnin parista)- kiinteistöalan kokemus luetaan eduksi
 • Uteliaisuutta ja kehittymishalukkuutta

Sinulle tarjoamme:

 • Loistavat kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa ja tuoda tiimiimme uutta osaamista
 • Matalan ja dynaamisen organisaatiokulttuurin
 • Vastuuta oman kantokykysi mukaan
 • Mahdollisuuden työskennellä suurimpien suomalaisten ja kansainvälisten kaupan ketjujen ja kiinteistönomistajien kanssa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja tutkintotodistuksesi heti, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 26.2.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/jones-lang-lasalle-retail-analyst-2-2017 Tutustu JLL:ään osoitteessahttp://www.jll.fi/finland/fi-fi.

Huomioithan, että käymme hakemuksia jo läpi hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Noora Markoff (040 5928993, noora.markoff[at]atalent.fi). Tehtävästä lisätietoja tarjoaa myös JLL:n Aarne Mustakallio perjantaina 17.2. klo 9-11 ja maanantaina 20.2. klo 16-18.

 

———————————————————–

 

Avoin työpaikka: H&H Tuonti Oy: Tuotekehityksen ja laadun asiantuntija

 

H&H Tuonti Oy:n asiantuntijoiden tiimiin on nyt haussa laatutietoinen tuotekehityksen ammattilainen. Tiivis ja idearikas työyhteisö toivottavat sinut tervetulleeksi monipuolisten haasteiden pariin! (1-5 vuotta kokemusta)

 

Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Suositusvuosikurssi: Valmistunut, 1-5 vuotta relevanttia työkokemusta

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, aikaisintaan 3.4.2017

Työaika: 38h/vko

Sijainti: Espoo

Haku-DL: 26.2.2017

 

H&H Tuonti Oy on vuonna 1992 perustettu kasvava suomalainen perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä yhteensä 19 osaajaa. Yritys valmistaa, kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käytössä. Laadukkaat tuotteet, kova asiantuntemus ja täysin Suomessa tehtävä oma tuotekehityksemme ovat erityisiä valttejamme. Voit tutustua H&H Tuonti Oy:n tuotteisiin tarkemmin osoitteessa www.hhtuonti.fi.

 

Etsimme nyt uransa alkupuolella olevaa Tuotekehityksen ja laadun asiantuntijaa vahvistamaan ydinliiketoimintaamme. Etsimme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen toimistollemme Espooseen. Tehtäväkenttä on monipuolinen, mutta erityisesti ensimmäisen vuoden aikana tulet keskittymään laatukriteeristön rakentamiseen, testausprosessimme eteenpäin viemiseen sekä uusien tuotteiden lanseeraukseen yhdessä tiimin kanssa.  Ylläpidämme tuotteillemme kovia laatuvaatimuksia, ja kaikki uudet laitteet testataan tiloissamme ennen niiden hyväksymistä valikoimiimme.

 

Tehtäviisi kuuluu:

 

 • Laatukriteeristön luominen ja päivittäminen sekä tuotteiden ja toimittajien laatua koskeva raportointi
 • Toimittajasopimusten läpikäyminen laatukriteereiden varmistamiseksi
 • Testausprosessin hallinta ja kehittäminen
 • H&H Tuonti Oy:n Suomessa valmistamien sekä ulkomailta maahantuomien koneiden ja laitteiden testaaminen ja testauksen valvonta: varsinainen testaaminen yrityksen omissa tiloissa sekä testaamisen koordinoiminen kentällä myyjien avulla
 • Uusien tuotteiden lanseeraaminen osana tiimiä
 • Asiakasrajapinnassa päivittäin toimiminen (vähintään puhelimitse)

 

Tuotekehityksen ja laadun asiantuntijana tulet osaksi rentoa ja kehittymishaluista, 19 hengen porukkaamme. Teet yhteistyötä logistiikan, myynnin, liiketoiminnan ja huollon asiantuntijoidemme kanssa ja pidät yhteyttä tuotetoimittajiin ja jälleemyyjiin. Toimenkuvaan on mahdollista vaikuttaa ja se rakennetaan osittain tehtävään valitun henkilön vahvuudet huomioiden.

 

Mitä tarjoamme:

 

 • Positiivisen ja yrittäjähenkisen ilmapiirin laadukkaassa ja menestyvässä kotimaisessa yrityksessä – tutustu tuleviin tiimiläisiisi täällä: https://atalent.fi/hh-tuonti-oy/
 • Itsenäisen roolin vakituisessa työsuhteessa ja monipuolisen työnkuvan
 • Mahdollisuuden vaikuttaa menestykseen yrityksessä, jossa panostetaan omaan tuotekehitykseen ja ennen kaikkea laatuun
 • Turvallisen oppimisympäristön, kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevien kollegojen tuen
 • Pitkäaikaisen työpaikan, jossa on mahdollisuus syventää omaa asiantuntemusta ja  kasvaa ajan myötä yhä vastuullisempiin tehtäviin

 

Hakijalta odotamme:

 

Etsimme uransa alkupuolella olevaa diplomi-insinööriä/AMK-insinööriä (esim. tuotantotalous, rakennustekniikka), joka on kiinnostunut kehittämään omaa asiantuntemustaan tuotekehityksen ja laadun saralla. Toivomme, että tuot tiimiimme uusia, innovatiivisia ideoita ja olet valmis ottamaan vastuun paitsi omasta tehtäväkentästäsi, niin myös omasta kehittymisestäsi. Suurin osa tuotteistamme on kohdennettu saneeraus- ja uudisrakentamiseen, joten rakennusalan hahmottamisesta ja alan liiketoimintaymmärryksestä on tehtävässä hyötyä. Erityisen tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on oppimishaluinen asenne ja aito into omaa alaa kohtaan. Lisäksi odotamme seuraavaa:

 

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. DI tai AMK-insinööri)
 • Noin 1-5 vuotta soveltuvaa työkokemusta
 • Hyviä yhteistyötaitoja
 • Kykyä toimia itsenäisesti ja halua kehittää H&H Tuonti Oy:n toimintaa
 • Luotettavuutta, sitoutumishalukkuutta ja kykyä hoitaa sovitut asiat loppuun aikataulun puitteissa
 • Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää englannin kielen taitoa
 • Hyviä IT-taitoja (kokemusta erilaisista järjestelmistä)

 

Lisäksi eduksi luetaan:

 

 • Rakennusalan tuntemus ja tekninen osaaminen (esim. käytännön kokemus saneeraus- ja uudisrakentamisesta tai rakentamisessa käytettävistä koneista ja laitteista työmaalta kesätöiden tai oman harrastuneisuuden kautta)
 • Kaupallinen ajattelutapa
 • Ruotsin kielen taito (ei välttämätön)

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä viimeistään 26.2.2017 hakemuksesi, CV:si ja alustava palkkatoiveesi täällä: https://apply.atalent.fi/hh-tuonti-oy-tuotekehityksen-ja-laadun-asiantuntija-2-2017. Kerrothan hakemuksessasi, miten voisit hyödyntää kokemustasi Tuotekehityksen ja laadun asiantuntijan tehtävissä, mitä toisit mukanasi tiimiin ja miksi olet kiinnostunut toimimaan juuri tuotekehityksen parissa H&H Tuonti Oy:n riveissä.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Kateriina Kiivaselta (0407541734, kateriina.kiivanen@atalent.fi).

 

———————————————————–

 

Avoin työpaikka: FieldForce: Key Account/ Project Manager

 

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen (osa-aikaisuus aluksi mahdollista)
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe-valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Lauttasaari, Helsinki
Haku-DL: to 2.3.2017

FieldForce on palvellut jo 27 vuotta päivittäistavarakaupan alaa tarjoamalla päivittäistavaratoimittajille myyntijärjestelmää ja markkinadatapalvelua. Meillä työskentelee yhteensä 17 henkilöä Helsingin Lauttasaaressa ja Tallinnassa. Tutustu tuotteisiimme ja asiakkaisiimme osoitteessa: www.fieldforce.com

FieldForce etsii nyt fiksua ja tunnollista Key Account/ Project Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä tarjoaa uransa alkuvaiheessa olevalle tai jo muutaman vuoden työelämässä olleelle aktiiviselle ja asiakasorientoituneelle henkilölle pitkäaikaisen ja kehittymisen mahdollistavan työpaikan mukavassa tiimissä asiakasrajapinnassa. Etsimme pitkäaikaista tiimin jäsentä, joka on kiinnostunut kasvamaan tiiminvetäjän vastuuteen vuoden parin sisällä.

FieldForcella on kaksi tuotetta: FieldForce ONE myyntijärjestelmä ja eForce raportointijärjestelmä (Business Intelligence). Nyt etsimme henkilöä vetämään eForce tiimiä. Tehtävässä olet yhteyshenkilömme asiakkaidemme suuntaan. Pidät asiakkaisiin yhteyttä tapaamalla heitä säännöllisesti (sekä puhelimitse että sähköpostitse). Järjestät myös käyttäjäkoulutuksia. Autat heitä tarkastelemaan raportteja ja tekemään niiden pohjalta tulkintoja. Tapaat asiakkaita useita kertoja viikossa joko omalla toimistollamme tai heidän tiloissaan – mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa liikkumista.

Rooli vaatii ulospäinsuuntautuneisuutta ja sitä, että viihdyt ihmisten kanssa ja nautit ongelmanratkaisusta. Olet itseohjautuva ja pystyt sukkuloimaan vaihtuvien työtehtävien parissa. Huomaat myös pienet yksityiskohdat ja selvität mielelläsi asioita. Ymmärrät, että pienessä yrityksessä tehtävänkuvassa on liikkumavaraa ja myös rutiiniluonteisemmat tehtävät ovat sinulle mieluisia. Olet myyntihenkinen ja asiakkaat kommunikoivat kanssasi mielellään. Annat palautetta tuotekehitystiimille ja osallistut eForce palvelun parantamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Korkeakoulutaustaa
• Asiakaspalveluasennetta, sosiaalista rohkeutta ja vuorovaikustaitoja – viestit selkeästi ja vakuuttavasti
• Tarkkuutta ja silmää yksityiskohdille
• Hyviä MS Office -taitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Organisointikykyä ja aktiivista asennetta
• Aikaisempaa työkokemusta esim. asiakaspalvelusta tai päivittäistavarakaupan alalta

Tarjoamme:

• Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan
• Pitkäaikaisen kehittymisen mahdollistavan tehtävän -pienessä tiiviissä yrityksessä pääset myös itse aktiivisesti vaikuttamaan sekä laajentamaan osaamistasi
• Hauskan ja rennon tiimin tuen sekä joustavuutta työaikojen suhteen
• Näköalapaikan vähittäistavarakaupan alaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään torstaina 2.3. tänne: https://apply.atalent.fi/fieldforce-key-account-project-manager-2-2017 mieluiten PDF-muodossa. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi.
Tehtävästä lisätietoja tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Noora Markoff (040 5928993, noora.markoff@atalent.fi)

 

———————————————————–

 

Nyytin nettiryhmät keväällä 2017 ja chatti 23.2

 


Taitoja ajanhallintaan -nettiryhmä (6.3. – 14.4.2017)

Mietitkö, miten vähentää kiirettä ja hoppua opiskeluarjessa? Kuinka hallita omaa ajankäyttöä paremmin? Entä miten helpottaa tasapainoilua opintojen ja vapaa-ajan välillä? Nettiryhmässä käsitellään ajankäyttöön ja sen hallintaan liittyviä kysymyksiä. Voit jakaa kokemuksia toisten ryhmäläisten kanssa sekä opetella uudenlaisia taitoja oman ajankäyttösi helpottamiseksi.  Haku ryhmään käynnissäLue lisää>>

 

Treenataan sosiaalisia taitoja -nettiryhmä (20.3. – 28.4.2017)

Onko sinun vaikea lähestyä ja tutustua uusiin ihmisiin? Haluaisitko löytää uusia kavereita tai syventää kaverisuhteitasi? Toivotko löytäväsi oman porukan?  Tule mukaan Treenataan sosiaalisia taitoja -ryhmään. Ryhmässä käsitellään sosiaalisiin taitoihin ja tutustumiseen liittyviä kysymyksiä ja harjoitellaan sosiaalisia taitoja. Voit jakaa ryhmässä kokemuksia ja saada vinkkejä toisilta ryhmäläisiltä. Haku ryhmään alkaa 20.2.2017Lue lisää>>

 

Elämäntaitokurssi verkossa (18.4. –  9.6.2017)

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki? Verkkomuotoisella elämäntaitokurssilla käsitellään omaan arkeen ja itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Samalla voit jakaa kokemuksia ja saada vinkkejä toisilta ryhmäläisiltä. Haku ryhmään alkaa 6.3.2017Lue lisää>>

 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

 

 • to 23.2. klo 18 – 20 Aihe vapaa: chatissa voi vaihtaa ajatuksia ja fiiliksiä tai muuten vaan hengailla.

 

Chatin löydät osoitteesta: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/chat/

Chatin ohella voit vaihtaa ajatuksia myös Nyytin foorumilla. Liity mukaan foorumikeskusteluun täältä.

 

———————————————————–

 

Vastaa ESTIEM:n jäsenpalvelukyselyyn

 

Kaikki joilla on tunnukset ESTIEM:n portaaliin ovat saaneet sähköpostiinsa kyselyn ESTIEM:stä. Yksi ESTIEM:n tärkeimmistä periaatteista on by Students for Students, joten kyselyyn vastaaminen ja oman mielipiteen antaminen on tärkeää ESTIEM:n kehityksen kannalta.  Vastaa kyselyyn täältä https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOM0kH5r8BXWAzKNs0jKtubuv4usZnZVEcH5rGSk4Y6lapwQ/viewform?c=0&w=1

 

 

———————————————————–

 

Tulevat ESTIEM-tapahtumat

 

ESTIEM Magazine Coordination Meeting, Budapest

16.-21.3.2017 | Hakuaika 30.1-28.2.

 

Europe3D Coordination Meeting, Bucharest

26.-31.3.2017 | Hakuaika 6.2.-28.2.

 

Nordic Tour, Göteborg, Linköping, Lund, Stockholm

27.3.-2.4.2017 | Hakuaika 6.2.-20.3.

 

Europe3D Ukraine, Kiev & Lviv

28.3-4.4.2017 | Hakuaika 1.2.-28.2.

 

Language Course: Let’s learn Deutsch!, Braunschweig & Hamburg

3.-13.4.2017 | Hakuaika 28.1.-28.2.

 

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä löytyy ESTIEM:in nettisivuilta (www.estiem.org).

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia www.estiem.org -sivulle, tai mikäli sinulla on kysymyksiä ESTIEMiin tai tuleviin ESTIEM –tapahtumiin liittyen, ota yhteyttä Kaplaakin Kv- ja ESTIEM –vastaavaan eli Panu Laukkaseen. (estiem@kaplaaki.fi)

 

———————————————————–

 

Tiedotti

 

Ida Mäkelä

PR-toimihenkilö

Kaplaaki ry