Kaplaaki tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden lainata ilmaiseksi urheiluvarusteita ja Beer Pong -pöytiä. Lainaaminen tapahtuu täyttämällä varauslomakkeen ja merkitsemällä lainaamansa välineet varauskalenteriin. Lainavarauksen tehnyt on vastuussa siitä, että välineet palautetaan ajoissa ja hyvässä kunnossa takaisin. Jos sinulla on kysyttävää välineistä tai niiden varauksesta ole yhteydessä kiltahuonetoimihenkilöön, Saku Blomiin, kiltahuone@kaplaaki.fi.


Lainaaminen:

Täytä varauslomake tästä ja täytä ja merkitse varaus varauskalenteriin sen jälkeen alla olevien ohjeiden mukaisesti.

  1. Lähetä viesti ”varauskalenteri” osoitteeseen liikunta@kaplaaki.fi, jotta sinut voidaan lisätä käyttämään varauskalenteria.
  2. Liikuntavastaavan lisättyä sinut käyttämään kalenteria saat sähköpostiisi viestin. Painamalla viestin alaosassa olevaa linkkiä ”Lisää tämä kalenteri” saat varauskalenterin näkymään omassa kalenterisovelluksessasi.
  3. Varatessasi välineitä täytä ensin varauslomake ja lisää sen jälkeen varauksesi kalenteriin ”Tapahtumana”. Lisää varauksen otsikkoon lainattavien välineiden määrä ja oma nimesi esim. ”2 sulkapallomailaa, Teemu Teekkari”. Muista myös asettaa varauksen kesto oikeaksi.