Kaplaaki tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden lainata ilmaiseksi Beer pong -pöytiä sekä padel- ja sulkapallomailoja. Palautus tapahtuu välittömästi käytön jälkeen välineet ehjänä ja puhtaana. Lainaaja on vastuussa välineistä ja on velvollinen korvaamaan aiheutuneet vahingot. Kaikki tilanteet selvitetään tapauskohtaisesti.

Jos jotain menee rikki tai katoaa niin ilmoita siitä liikuntatoimihenkilölle (liikunta@kaplaaki.fi), jotta välineet korjataan tai hankitaan uusia. Jos ehtoja ei noudateta, tai varausta ei tehdä oikein, sinun oikeutesi kalenteriin poistetaan.

Varauskalenteriin liittyminen tapahtuu tällä linkillä.

VÄLINEIDEN VARAAMINEN

  1. Lisää varauksesi kalenteriin ”Tapahtumana”. Varmista, että tapahtuma lisätään juuri Kaplaakin varauskalenteriin, eikä omaan henkilökohtaiseen kalenteriisi.
  2. Lisää varauksen otsikkoon lainattavien välineiden määrä ja oma nimesi esim. ”2 sulkapallomailaa, Teemu Teekkari”.
  3. Muista myös asettaa varauksen kesto oikeaksi. Näin muut näkevät, milloin välineet ovat varattuja. Mikäli välineet eivät löydy kiltahuoneelta niin ole yhteydessä liikuntatoimihenkilöön.
  4. Varauksen päätteeksi palauta kaikki välineet niille kuuluville paikoille.

SÄÄNNÖT:

  • Olet vastuussa lainaamistasi välineistä. Jos jotain menee rikki tai katoaa ilmoita siitä liikunta@kaplaaki.fi, niin välineet korjataan tai hankitaan uusia.
  • Sinulla voi olla korkeintaan kaksi aktiivista välinettä kerrallaan.
  • Palauta lainaamasi välineet välittömästi vuorosi loputtua kiltahuoneelle. 
  • Jos ehtoja ei noudateta, tai varausta ei tehdä oikein sinun oikeutesi kalenteriin poistetaan.