Mikä on ESTIEM?

Euroopan tuotantotalouden opiskelijoiden järjestö ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) perustettiin vuonna 1990 ja sen jälkeen siihen on liittynyt kymmeniä yliopistojen ja korkeakoulujen tuta-tiedekuntia.
Kaplaaki kuuluu ESTIEMin perustajajäseniin. Tällä hetkellä ESTIEMiin kuuluu 77 paikallisjärjestöä 30 eri maassa ja yhteensä noin 60 000 jäsentä.

ESTIEMin tarkoituksena on luoda ja vaalia suhteita eurooppalaisten tuotantotalouden opiskelijoiden keskuudessa ja siksi sillä onkin monia eri projekteja sekä paikallisella, että eurooppalaisella tasolla. Tunnetuimpia projektit ja tapahtumat ovat T.I.M.E.S ja Vision, sekä erilaiset opiskelijavaihtojärjestelmät. ESTIEMin toimintalinjat päätetään kahdesti vuodessa järjestettävissä Council Meeting (CM) -kokouksissa. Näissä kokouksissa Kaplaaki on aina edustettuna.

 

Tällä sivulla esitellään ESTIEM-matkojen kulukorvausanomukseen liittyvät ohjeet. Ole hyvä ja lue ohjeet huolellisesti, jotta vältymme turhalta korjaustyöltä. Valmis anomus lähetetään osoitteisiin talous@kaplaaki.fi sekä estiem@kaplaaki.fi