Tuleva tuotantotalouden opiskelija 2020!

Onneksi olkoon loistavasta opiskelupaikan valinnasta! Tulevana syksynä tulet aloittamaan, yhdessä noin 50 uuden opiskelijan kanssa, tuotantotalouden opinnot kohti diplomi-insinöörin tutkintoa!

Pääsykokeet ja ylioppilaskirjoitukset ovat olleet varmasti rankka urakka, joten nyt lukion jälkeen on aika hengähtää. Aluksi muista kuitenkin ottaa opiskelupaikkasi vastaan Opintopolussa. Tämän jälkeen on hyvä hakea asuntoa netistä esim. LOAS-opiskelija-asuntosäätiöltä, Lappeenrannan kaupungilta, Nuorisosäätiöltä tai yksityiseltä sektorilta.

Opinnot alkavat yliopistomme ensimmäisen vuoden opiskelijoiden eli fuksien perehdytyksellä 24.8.2020. LUTin kauppatieteiden ainejärjestö Enklaavi järjestää kuitenkin jo lauantaina 22.8.2020 lukuvuoden ensimmäiset bileet, jonne kaikki uudet fuksit ovat lämpimästi tervetulleita tapaamaan toisiaan sekä vanhempia opiskelijoita!

Kannattaa myös liittyä Kaplaakin fuksit ’20 -Facebook ryhmään, sillä se toimii uusien fuksien aktiivisena tiedotuskanavana. Mikäli herää kysyttävää, laita reippaasti viestiä fuksivastaavallemme Tomille osoitteeseen fuksivastaava@kaplaaki.fi. 

Maisterifukseille löytyy myös oma Kaplaakin maisterifuksit ’20 -Facebook ryhmä johon liittyä ja kysymyksiä voi vapaasti lähettää osoitteeseen maisterivastaava@kaplaaki.fi.

Nähdään syksyllä

– Kaplaakin Hallitus