Yritysvierailut eli excursiot ovat loistava tilaisuus päästä tutustumaan opiskelijoihin sekä kertomaan yrityksenne toiminnasta. Excursioilla opiskelijat pääsevät tapaamaan yrityksenne henkilöstöä, näkemään toimintaanne ja tutustumaan teihin yrityksenä sekä mahdollisesti tulevana työnantajana. Excursion vastaanottajana yrityksellänne onkin loistava tilaisuus tutustua tulevaisuuden diplomi-insinööreihin ja kasvattaa positiivista mielikuvaanne opiskelijoiden keskuudessa.

Excursioilla pääsette esittelemään yritystänne monipuolisesti ja ohjelma sekä osallistujat ovat räätälöitävissä juuri yrityksenne tarpeisiin. Opintonsa juuri aloittaville opiskelijoille järjestetyt excursiot ovat loistava tilaisuus esitellä yritystänne ja mahdollisesti saada uudet opiskelijat pohtimaan tulevaisuuden mahdollisuuksiaan yrityksessänne. Excursiot voivat olla myös loistava tilaisuus esitellä mahdollisia diplomityöpaikkoja tai trainee -ohjelmianne ja siten toimia suorana rekrytapahtumana vanhemmille valmistumisen kynnyksellä oleville opiskelijoille.

Rento ja toiminnallinen excursio on varma keino luoda positiivista kuvaa yrityksestänne ja saada opiskelijat kiinnostumaan mahdollisuuksistaan yrityksessänne!

Kaplaaki järjestää vuosittain useita excursioita monipuolisesti erilaisiin yrityksiin ympäri Suomea. Olemme vierailleet niin teollisuuden, konsultoinnin kuin palveluiden parissa toimivien yritysten luona ja olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä yrityksellänne olisi mahdollisesti tarjota opiskelijoillemme.

Mikäli kiinnostuitte excursion järjestämisestä niin olethan yhteydessä excursiovastaavaamme osoitteessa excu@kaplaaki.fi niin saamme räätälöityä juuri teidän yrityksellenne sopivan excun!