Tiesitkö, että kaikista Suomen tuotantotalouden diplomi-insinööreistä 40 % on valmistunut LUT-yliopistosta? Vuodesta 2022 alkaen n. 150 kandifuksia aloittaa vuosittain tuotantotalouden opiskelun LUT:ssa. Kaplaaki on vuosien saatossa kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi tuotantotalouden ainejärjestöksi. Mikäpä olisikaan parempi reitti tavata ja tukea tulevia teknologian ja kaupankäynnin asiantuntijoita?

Yhteistyö kiltamme kanssa takaa suoran yhteyden tulevaisuuden huippuosaajiin ja mahdollistaa molemminpuolista verkostoitumista jo opiskelujen aikana. Yhteistyön avulla saatte yrityksellenne näkyvyyttä ja luotte kuvaa mahdollisena työnantajana nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksien kannattaa näkyä opiskelijoiden arjessa heti ensimmäisestä vuodesta lähtien, jotta positiivinen mielikuva ehtii tarttumaan jokaisen kaplaakilaisen mieleen.

Yhteistyömahdollisuuksia

Haalarimainokset
Mainio tapa yrityksille saada näkyvyyttä sekä kaplaakilaisten että muiden opiskelijoiden keskuudessa. Haalarimainosten avulla yritys pääsee tukemaan opiskelua ensimmäisestä vuodesta lähtien. Lisäinfoa haalareista täältä!

Vuosijuhlat
Kiltamme suurinta juhlaa sponsoroimalla yritys saa erinomaista näkyvyyttä opiskelijoidemme, alumniemme ja muiden kutsuvieraiden joukossa. Vuosijuhlien sponsorit ovat avainasemassa iltapukujuhlan onnistumiseen.

Yritysvierailut eli excursiot
Opiskeluvuoden aikana Kaplaaki järjestää useita excursioita fuksikursiosta vanhempien opiskelijoiden pukukursioon. Excut ovat mahtava tapa päästä tutustumaan puolin ja toisin, sekä kertomaan vierailijoille yrityksenne toiminnasta. Excubussi liikkuu yleensä Etelä-Karjalan ja pääkaupunkiseudun alueella. Lue lisää excursioista täältä!

Caseharjoitukset
Casetapahtuman raamit pitävät sisällään oikean yritysmaailman ongelman ratkaisua ryhmätyönä, kaplaakilaisten ja yritysedustajien tutustumista, sekä ruokaa ja juomaa.

Firmafoorumi-rekrytointitapahtuma
Kaplaakilaisten ikioma rekrytointitapahtuma, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuoden 2022 tammikuussa.

Viestintä ja rekrytointi-ilmoitukset
Sisältää työpaikkailmoitusten jakamisen sosiaalisen median kanavissamme ja esimerkiksi Yritys takeover -mahdollisuuden Kaplaakin instagramissa.

Sitsit ja muut tapahtumat
Helppo tapa tukea Kaplaakin toimintaa on osallistua Kaplaakin tapahtumiin, sitseistä ja saunailloista aina vappupiknikiin asti.

Akateeminen yhteistyö
Kaplaakin yhteistyökumppanuuden kautta yritys saa väylän koulutusohjelmaan ja siten mahdollistaa akateemisen yhteistyön kursseilla, esimerkkinä vierailijaluennot. Yhteistyötä kandivaiheesta maisterikursseihin.

Kiltahuonesponsorointi
Haluatko näkyvyyttä kaplaakilaisten olohuoneessa? Tukea voi osoittaa esimerkiksi kahvikuluihin, kiltiksen naposteltaviin tai urheiluvälineiden hankintaan osallistumalla.

 

Kaikkiin kysymyksiin yhteistyöstä vastaa killan yrityssuhdesektori: yrityssuhdevastaava Juuli Leppämäki ja yrityssuhdetoimihenkilö Eemeli Kosunen.
Yrityssuhdesektorin tavoittaa parhaiten sähköpostilla yritys@kaplaaki.fi

Alla kuvia kaplaakilaisista eri tapahtumissa