Hallituksen syyskuulumisia

Syksy on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja hallituksella on ollut kädet työn touhussa niin fuksien kuin uuden kiltahuoneenkin parissa puuhaillessa.

Kaplaakissa aloittaneiden uusien opiskelijoiden myötä olemme saaneet yli sata uutta jäsentä sekä ulkojäsentä. Fuksiviikoilla järjestetyt tapahtumat sujuivat vauhdikkaasti ja muun muassa Kaplaakin järjestämä Suit Up oli taas loppuunmyyty. Muita fukseille suunnattuja tapahtumia, joita Kaplaaki on järjestänyt olivat fuksisitsit sekä torstaina tuleva fuksikursio.

Kaplaakin uusi kiltahuone on nyt valmis seinien maalauksineen sekä uusine kalusteineen. Uudella kiltahuoneella on myös biljardipöytä joka on joko jäsenistön vapaassa käytössä.

Olemme myös alkaneet luomaan Kaplaakin uutta strategiaa seuraavalle neljälle vuodelle (2020-2024). Järjestimme jäsenistölle strategiakehitysillan, jossa kaikki pystyivät antanaan kehitysideoita Kaplaakin tulevalle strategialle. Hallituksen kokouksissa olemme alkaneet miettimään Kaplaakin talouden strategiaa seuraavalle neljälle vuodelle.

Syysterveisin,
Kaplaakin hallitus