Hallituksen syksyn kuulumiset

Hallituksen syksyn kuulumiset
Syyslukukausi alkaa olla pikku hiljaa taputeltu ja on aika myös vuoden 2021 hallituksen toimikauden päättymiselle. Tämä syksy oli monella tapaa onnistunut, koska kampukset saatiin pidettyä auki ja opiskelijoilla oli mahdollisuus nähdä toisiaan sekä opiskella kampuksilla. Myös tapahtumia pystyttiin järjestämään suhteellisen normaalisti lokakuun alusta lähtien. Lisäksi uudet fuksit saatiin tutustutettua teekkarikulttuuriin ja vanhempien vuosikurssien opiskelijat pääsivät myös nauttimaan opiskelijaelämästä. Kaplaaki järjesti syksyllä mm. Kaplaagerfestin, lakinlaskiaiset, sitsejä, kolme erilaista excursiota, keilausillan, maisterien viininmaistelun, jaostopalkitsemisen, brunssin sekä uraillan. Vuoden isoin tapahtuma oli Kaplaakin 47. vuosijuhlat, jotka järjestettiin lokakuussa Scandic Patriassa.

Koronapandemia toi jokaiselle meille omat haasteensa tähänkin vuoteen. Kiltatoimijoille se tarkoitti nopeasti muuttuvia olosuhteita ja vaikeita päätöksiä esimerkiksi tapahtumien järjestämisen suhteen. Onneksi kuitenkin syksyllä tapahtumia saatiin järjestettyä livenä eikä verkostoitumisen tarvinnut tapahtua pelkästään Teamsin välityksellä. Toivottavasti myös keväällä tapahtumia pystytään järjestämään normaalisti ja samalla pitämään perinteitä yllä!

Kaplaakin hallitus haluaa kiittää koko jäsenistöä, yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmiä kuluneesta vuodesta 2021. Onnea uudelle vuodelle 2022 ja tsemppiä tulevaan kevätlukukauteen. Pidetään lippu korkealla ja pysytään terveinä! 💙

– Juuli & Kaplaakin Hallitus 2021