Kaplaakin hallituksen kevään 2022 kuulumiset

Noin kolme viikkoa sitten istuimme linnoituksen valleilla wappupiknikillä ja nautimme viimeisistä hetkistä yhdessä ennen kuin jokainen meistä lähti eri puolille Suomea viettämään kesää. Kaplaakilaisten kevät oli täynnä paljon tapahtumia, joita olimme kaivanneet jo pitkään. Kokoontumisrajoitukset purettiin kokonaan helmikuun aikana ja siitä lähtien tapahtumakalenterissa oli melkein viikottain tapahtumia tarjolla jäsenille. Järjestimme sitsejä, ESTIEM LG Exchange:n Lyonin kanssa, casekoulutuksia, upeat 48. vuosijuhlat, Rankan, uraillan.. ja paljon muuta. Pääsimme nauttimaan kahden vuoden tauon jälkeen Suomen pisimmän wapun tapahtumista. Kaplaakin virallinen wapputapahtuma oli perinteinen Kotiseutukursio, johon saatiin osallistujia monesta eri ainejärjestöstä.

Kevään aikana pääsimme panostamaan Kaplaakin tiedotukseen, kun tiedottajasta tehtiin virallinen hallituspesti entisen PR-toimihenkillön tilalle.Tiedottajalla on ollut kaksihenkinen mediatiimi, joka on mm. tehnyt Kaplaakilaisten kuukausi- ja Kaplaakin 60 sekuntia -videot Instagramiin. Tavoitteena on entisestään keskittää ja tehostaa tiedotusta niin, että se tavoittaa kohdeyleisön.

Yhdenvertaisuustoiminnasta on tullut vielä tärkeämpää ja nimitimme Kaplaakille kaksi häirintäyhdyshenkilöä vuoden alussa. Korostaaksemme yhteisömme arvoja loimme Kaplaakille LTKY:n yhdenvertaisuusjulistusta noudattavan yhdenvertaisuussunnitelman.Yhdenvertaisuussuunitelma hyväksyttiin sääntömääräisessä kevätkokouksessa. Lisäksi kevätkokouksessa äänestettiin Kaplaakin uusi fuksivastaava, Tommi Saarnio. Tommin virallinen toimarikausi alkoi wappuna 1.5.

Vaikka kesä onkin hiljaisempi tapahtumien kannalta, pääsee kaplaakilaiset näkemään toisiaan aftereiden merkeissä Helsingissä ja Lappeenrannassa. Aftereiden lisäksi järjestämme ensimmäistä kertaa Kaplaakin kesäpäivät, joissa rennon hengailun ja saunomisen lisäksi mm. pelaillaan pihapelejä ja sitsataan ulkona.

Haluammme toivottaa kaikille kaplaakilaisille aurinkoista kesää! Toivottavasti nähdään aftereilla ja kesäpäivillä tai viimeistään syksyllä kiltisellä! Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan Kaplaakin tuleviin fukseihin.

Hyvää kesää kaikille,
toivottaa Kaplaakin Hallitus 2022