Hallituksen kuulumiset joulukuulta

Vuosi 2019 lähestyy loppuaan, mikä tarkoittaa, että tämän vuoden hallituksen toimikausi on jo loppumetreillä. Uusi hallitus on valittu ja ensi vuoden kekkuleita on koulutettu ahkerasti loppusyksyn aikana. Voimmekin siis hyvillä (sekä hieman haikeilla) mielin siirtyä viettelemään eläkepäiviä, uusien siirtyessä valtaan. 

Vuoden viimeiset Kaplaakin tapahtumat ovat myös järjestetty ja ensimmäistä kertaa järjestetty Kaplaakin joulubrunssi yllätti hallituksen positiivisesti suurella suosiollaan. Viimeisissä kokouksissaan nykyinen hallitus on suunnitellut myös tulevan vuoden alkua, jotta kaplaakilaiset pääsevät viettämään aikaa yhteisissä tapahtumissa heti lomien jälkeen. Uusi vuosi lähteekin käyntiin ahkerasti sitsaten, vanhojen sitseillä 10.1. ja kaverisitseillä 25.1.

Hallituslaisia kävi vuoden viimeisessä kotipiirissä marraskuun lopulla keskustelemassa 1. periodin kurssipalautteista. Tapaamisessa käytiin läpi myös kandidaatin tutkintoon ja maisteritutkintoihin tulevia muutoksia. Muutoksista voi käydä lukemassa Kaplaakin nettisivuilta, viimeisimmästä uutisjulkaisusta.

Vuoden 2019 hallitus haluaa kiittää koko jäsenistöä kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille tsemppiä viimeisiin tentteihin!

Rauhallista joulua ja iloista uuttavuotta! 🙂

Toivottaa,
Kaplaakin hallitus