Hallituksen tammikuun kuulumiset

Terkut hallitukselta! Vuosi ja uuden hallituksen ensimmäinen kuukausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Järjestäydyimme heti tammikuun alussa ja hommiin on mukavasti päästy. Järjestimme myös hallituksenvaihtosaunan, jossa Essi pääsi luopumaan valtikastaan ja siirtämään sen Ellalle. Tammikuun aikana Kaplaakillla onkin ollut useita tapahtumia. Kevään avajaiset, Wanhojen sitsit, Kaverisitsit sekä Toiminnanedistämisilta & kiltis-allnighter ovat pitäneet hallitusporukan kiireisenä ja tulevat 46. vuosijuhlat projektivastaavamme vielä kiireisempänä. Myös Anselmi on jaksanut pitää Kaplaakin liikkeessä keskiviikkoiltaisin monitoimisalissa.

Olemme suunnitelleet kevättä niin ESTIEM-tapahtumien kuin kursioidenkin osalta sekä lyöneet lukkoon muutamia sopimuksia yritysten kanssa. Alumeihinkin on pidetty yhteyttä ja heidän sekä jäsenistön kanssa saunottu Powi-cupin jälkeen! Koulun kanssa on myös tehty yhteistyötä ja suunniteltu Kaplaakin tuotantotalouteen liittyvää rastia, joka pidetään kahdeksasluokkalaisille koululaisille LUT Junior Universityn kanssa.

Hommat ovat siis lähteneet hyvin pyörimään uuden hallitusporukan kanssa ja pyrimme pitämään Kaplaakin kasassa vielä seuraavat 11 kuukautta! Ihania talvikelejä kaikille!

Rakkaudella,
Ella ja muu hallitus