Hallituksen 2020 viimeiset kuulumiset

Vuosi 2020 on tullut päätökseen ja näin ollen myös Kaplaakin hallituksen kokoonpano on vaihtunut. Vuosi oli monin tavoin poikkeuksellinen, mutta haluamme lämpimästi kiittää kuluneesta vuodesta. 

Vuoteen mahtui paljon menoa ja meinikiä siitäkin huolimatta, että suurin osa tapahtumista jouduttiin perumaan. Esimerkiksi Kaplaakin 46. vuosijuhlat olivat taianomaiset ja fuksiviikoilla uudet fuksit pääsivät tutustumaan toisiinsa, kiltaan ja opiskelijayhteisöön ulkotapahtumien, kuten fuksiriehan ja -suunnistuksen merkeissä. Vuoden aikana järjestettiin myös online tapahtumina etäexcu ja pukkilive, jotka osoittivat, että vaikka emme voi nähdä livenä, meillä on aina zoom! 😀

Tapahtumien ohella, myös kiltahuoneelle ilmestyi vuoden aikana uusia tavaroita ja kuukauden kiltiskahvi -kamppanja lanseerattiin. Nyt kun kiltiksellä on paljon kaikkea uutta ja hienoa, muistetaan pitää se myös siistinä ja laittaa ulko-ovi kiinni ja valot pois jos poistutaan  viimeisenä paikalta. 

Lopuksi haluamme toivottaa onnea ja menestystä hallitukselle 2021 sekä koko Kaplaakin jäsenistölle! 

Moikkaillaan kun törmäillään, 
Kaplaakin hallitus 2020