Kotipiirin 30.3.2021 kuulumiset

Kotipiiri on jokaisen periodin jälkeen oleva tuotantotalouden koulutusohjelman ja killan välinen tapaaminen, jonka tavoite on vaihtaa kuulumisia ja informaatiota. Kotipiirissä käydään läpi mm. koulutusohjelman, opintoneuvojan ja killan kuulumiset, kurssipalautteet sekä muut ajankohtaiset aiheet. Kotipiirissä 30.3. keskusteltiin edeltävällä viikolla olleesta FINEEC auditoinnista, jossa myös tutan koulutusohjelman vastaavat, opettajat sekä muutamat opiskelijat olivat mukana. Kotipiirissä keskusteltiin myös Kouvolassa syksyllä 2022 aloittavasta maisteriohjelmasta sekä opiskelijoiden hyvinvoinnista koronapandemian aikana.


Kotipiirissä kerrottiin myös kesän 2021 kesäopetustarjonta, joka julkaistaan pian LUTin sivuilla (https://uni.lut.fi/kesaopetus). Kolmannen periodin kurssipalautteiden mukaan tutan kurssit ovat onnistuneet hyvin myös etätoteutuksena! Antamalla kurssipalautetta jokainen opiskelija pystyy vaikuttamaan kurssien toteutukseen, joten vastaathan kurssipalautekyselyihin myös tulevaisuudessa. Seuraava kotipiiri tulee olemaan syksyllä heti opiskeluiden alettua. Kaikki Kaplaakin jäsenet ovat tervetulleita kotipiireihin kuuntelemaan koulutusohjelmamme kuulumisia.