Hallituksen kevään kuulumiset

Oikein hyvää kesän alkua kaikille! Kevätlukukausi on taas saatu päätökseen ja monet meistä onkin siirtynyt ympäri Suomea viettämään kesää ja mahdollisesti jopa lomailemaan, ainakin opiskeluista. Kevät oli edelleen monin tavoin hyvin poikkeuksellinen ja haastava meille kaikille. Kampuksen sulku ja etäopiskelu toivat haasteita kaikkien Kaplaakilaisten arkeen ja pakotti meidät kaikki taas pois kiltikseltä omiin yksiöihimme.

Etäopiskelun tueksi saimme kuitenkin järjestettyä monia etätapahtumia, joissa pääsimme niin nauttimaan, kuin myös verkostoitumaankin! Kotisohviltaan kaplaakilaiset pääsivät sitsamaan, vierailemaan useissa yrityksissä ja jopa ratkomaan case tehtävää. Tutuksi tulivat niin Stora Enso, EY, Kesko kuin myös ABB ja päästiinhän sitseilläkin testaamaan kitpackiä!

Monille opiskelijoille suuri pettymys oli perinteisen wapun peruminen, mutta minuuttikaljasaunis-simulaattori sekä muut online-tapahtumat toivat wappufiilistä kaikille ja perinteiden mukaan myös tänä vuonna Wappu huipentui wappuaattona kun saatiin taas kaikki yhdessä painaa teekkarilakit päähän!

Haluammmekin toivottaa kaikille Kapklaakilaisille mitä parhainta kesää ja toivottavasti pääsemme järjestämään kesällä taas perinteisiä aftereita ja pitämään kivaa muiden kaplaakilaisten kanssa kesäpäivillä (FB)! Toivottavasti nähdään taas toisiamme viimeistään syksyllä kiltiksellä!

Hyvää kesää ja moikkaillaan kun törmäillään,

Kaplaakin Hallitus 2021