CM Belgrad | Belgrad 2.-9.5.2022

Matkaraportti

CM Belgrad | Belgrad 2.-9.5.2022


Osallistujat: Anni Kesäniemi, Deeqo Farah, Matias Junttila, Janne Häkkinen & Saara Mäenpää

Matkasimme kesäiseen Serbiaan viettämään ESTIEMin historian 64. Council Meetingiä (CM). Tällä kertaa matkalle lähti jopa viisi kaplaakilaista sekä paikan päältä löytyi yksi kaplaakin alumnikin. Deeqo ja Matias olivat LG Lappeenrannan delegaatteja, Janne oli Working Group leader, Saara oli hakijana ESTIEMin hallitukseen, Anni Extra Placena ja Lassi Uusitalo edusti vanhempaa sukupolvea alumnien kanssa.

Viime kertaiseen CM:ään verrattuna, osallistujia oli tuplamäärä. Viikko muodostui pitkälti niin, että päivällä istuttiin General Assemblyssa kuuntelemassa ja keskustelemassa siitä, mitä on meneillään Central ESTIEMissä ja sen jälkeen oli jotakin aktiviteettia, kuten Belgradiin tutustumista. Joka ilta oli myöskin bileet; tällä kertaa teemoja olivat neon valot, splav-bileet (paikallaan seisova laiva), Serbian night, juomapeli-ilta, sekä tottakai international night ja gala dinner.

Muutamana viimeisenä päivänä kuunneltiin seuraavalle kaudelle hakijoita, perjantaina Leadereiksi hakijoita ja lauantaina hallitukseen hakijoita.

Lappeenranta menestyi erittäin hyvin Activity Ratingissa:

Travels Made in 2021 – 2. sija

10 most developing LGs of 2021 – 7. sija

10 most active LGs of 2021 – 8. sija

Yogi Awardseissa, Lyon visits Lappeenranta -tapahtuma voitti Best Night Activities -tittelin!